zucchiniquornfärs

Idag var det dags att fylla på kylskåpet och blev så himla sugen på zucchini. Bestämde mig därför att göra en liten wok av zucchini, taco quornfärs och morötter. Till det hade jag 1/4 avocado, lite fetaost, tomater och mixsallad. Hur gott som helst! Dessutom busenkelt.

I didn't catch your name

Hemma i Svallet igen och vädret kunde inte ha varit bättre! Vaknade av att fåglarna kvittrade och att solen sken. Temperaturen är löjligt underbar idag! Trots att gårdagen spenderades på disco med indiemusik långt ut på natten så lyckades jag kickstarta dagen tidigt. Har druckit te i massor, njutit av den härliga vårluften, läst fina och inspirerande kärlekshistorier och bläddrat i elle. Idag har jag också mest lyssnat på denna fina tjej.

radikalt, blommigt och flaxigt

Kryddor, Mickey Mousetröja, engångskameror, blommigt, radikal tygpåse, amerikanska flaggor och salt-och pepparkvarn i form av fåglar var det jag fick med mig från timmar av traskande i Oslos gator igår. Helt okej nöjd. Min plånbok är mindre nöjd.

So fucking gr8

Fick med mig några coola plagg + fina saker till min lägenhet från stan igår.

helt jävla ap-bra

Nu befinner jag mig i Oslo och igår hade jag den bästa dagen jag haft på länge! Åt god frukost, shoppade vintage och annat fint, träffade flera utav mina absoluta favoritpersoner, åt god middag på thairestaurang och avslutade dagen med att se ingen mindre än MUMFORD & SONS!!! Och HERREGUD, vad bra! Känner mig helt euforiskt lycklig. Lyckoruset som befann sig i min kropp när vi åkte hem från konserten är obeskrivligt.

min tjugolook & en fräsig pose


and we rocked the twenties

Har haft en sådan fin påsk ska ni veta. Annorlunda, då den knappt firats med familjen och då jag inte ens snörat på mig skidpjäxorna en enda gång. Men så otroligt bra ändå!
 
Långfredagen spenderades i 20-talsoutfit tillsammans med fransar, vackra pannband i olika nyanser och former, kostymer, pärlhalsband och påskharshattar. Vi lekte kurragömma, spelade mario på nintendo, skrattade, dansade, posade konstigt, fick röda märken i pannan av alla tjugotalistiska hårband och snodde varandras telefoner och tog tusen egobilder (bokstavligen).
 
På påskaftonsmorgon var vi trötta och åt våfflor med frukt i mängder och målade ägg i olika former och färger. Jag fick dessutom skutta runt på påskäggsjakt efter frukosten och då hittade jag ett fint ägg med pärlor som min vän Ella knåpat ihop. Fina vänner. Fin påsk! Hoppas ni haft en supersöt, gullig, rolig påsk med massor av kärlek och skidor. 


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs