Rome. The 17th of August and bad dreams.


Idag har jag sprungit runt på universitet och besökt olika kurser. Vissa bättre än andra. For hem klockan ett och har haft en härlig dag! Sköönt!

Är dock lite nervös inför att gå och lägga mig.. Jag drömde att två personer blev mördade på mitt rum och det sprätte blod och jag fick det i ansiktet. Jag var så rädd och när jag vaknade mådde jag hur illa som helst, äcklad och lite rädd faktiskt. Har aldrig drömt något så obehagligt förut. Usch!

EN PERFEKTION



Kolla vad som hoppade ner i brevdlådan idag från Nelly! Blev så glaaad!

Dom är högre än dom jag hade förut från Scorett och tyget är härligare. Dock så är dom lite smalare därbak vilket ju kan göra det lite mer komplicerat att gå i dom ute såhär dags om året. Men i vilket fall som helst, I ADORE THEM. I LOVE THEM.

Ensam hemma såhär en tisdagskväll ska jag nu laga lite sallad och sedan avverka lite plugg för att till slut bänka mig framför tvn. Hejsvejs!

KALENDER


Egentligen borde jag ha tagit en bild på adventsljusstaken eller något i den stilen. Men jag har inte haft ork till att fota ikväll. Kom hem på eftermiddagen efter att ha stått och sålt på julskyltningen i stan. Det var inte varmt kan jag lova. Är fortfarande frusen som en isbit.

Så nu ska jag dricka x antal koppar med te för att bli varm igen och kura ner mig under täcket framför någon bra film. Toodles!

YOU TASTE LIKE DIRT, YOU LOOK LIKE DIRT.




Skor Dinsko, Tygpåse Lanvin, t-shirt Monki, kavaj Monki & klocka Guldfynd.

Hej och hallå! Kom precis innanför dörren. Ute är det kallt som attan och dessutom är det typ snöstorm, så fick hela skiten i ansiktet. Härligt!


Idag har jag varit så duktig, har gått hur mycket som helst, så nu förtjänar jag en fet skål med homemade-popcorn. Underbart! 

Är det förresten bara jag som tycker att jag ser ut som en sån där liten druggie på sista bilden? Hejsvejs!


LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME


Åh jag ryser. Det går inte att förklara känslorna jag kände när jag hörde Olle sjunga Fix you igårkväll. Jag var ärligt talat nära på att börja gråta. Den här låten kommer alltid, alltid framkalla så mycket känslor hos mig, så mycket minnen.

När dessutom Olle sjunger den och ser sådär sjukt glad ut och gör det så jävla bra, ja då känns det riktigt bra! Fy vad bra! ÄLSKAR DET. Olle for the win!

HEJ DÄR UNDERBARA HALVBAKAD



MARBLE BLACK


Klickade hem dessa snyggingar nyss. Kunde inte låta bli! De kilklackar jag hade förut gick ju sönder, så tyckte det var dags att införskaffa sig ett par nya!

Nu ska jag sätta mig vid brevlådan och vänta på att dom ska komma. Ja det ska jag göra! Hejs.

LANVIN-BAG


Jag har inte dött, lovar. Har bara varit upptagen och det har rådit brist på inspiration de senaste dagarna. Men nu är jag tillbaks igen och ovan kan ni se dagens inköp. Lanvin-kollektionen har inte helt fallit mig in i smak, men tygpåsen fick minsann bli min!

Nu ska jag umgås med Lisa, se en film vi hyrde och äta Ben & Jerry's. MUMS!

WHERE DID YOU GO?


Tänk att det idag är en månad kvar till jul och en vecka till efter det så är det min födelsedag och nyår. Helt sjukt egentligen, jag tycker inte det var länge sen jag var i Italien, eller sen det var sommar. Tycker inte heller att det var länge sen jag var i Stockholm, trots att det var i mitten av oktober. Vart tar tiden vägen egentligen? Och hur blev det onsdag? Det var ju nyss lördag?

JULKÄNSLOR


Ute dalar snöflingorna ner och jag har precis fått en Haribo-julkalender. I huset luktar det fortfarande nybakat bröd och på mitt rum lyser en liten söt ljuskula som jag fick i present av mina klasskompisar Sarah och Simone. Hur gulligt? Bara sådär liksom.

HEJ DÄR LILLA SKO. HUR MÅR DU IDAG LILLA FINA SKO?


Köpta i Palermo.

Allt är topp. En månad och en dag till julafton. Valde skola till Oslo idag. Slutade halv tolv. Åt god lasagne. Redigerade ihop några sidor till skoltidningen. Mamma bakar gott bröd så det luktar ljuvligt hemma. Det är Desperate Housewives ikväll. Jag är glad.

VEM ÄR DEN DÄR SNUBBEN "LÄXAN"?

Kom på att jag har minsann inte visat er så många bilder ifrån vackra underbara Sicilien. Vi bodde bland annat på ett b&b i några dagar där vi fick väldigt mumsig frukost och hemmagjord espresso. Underbart! Här kommer en bunt bilder. Enjoy, eller inte. Ert val.

Btw, ni vet den där typen som kallar sig läxan.. Ibland skulle man vilja ta ett seriöst snack med honom. Han tar upp ens tid, man blir dissad för honom och man dissar andra för honom. Vad är det med honom som är så speciellt liksom?










IT'S OK WHEN WE'RE TOGETHER


Skor Dinsko, tröja H&M, jeans Ginatricot, nagellack Midnight Passion (H&M).

Godkväller! Soft dag idag. Vi har projektvecka i skolan då vi ska göra en tidning och jag är den som är ansvarig för att layouten av tidningen blir gjord, det betyder att jag och min grupp inte har något att göra förrän det börjar ramla in material. Så idag har jag gått i skolan i en timme. Härligt!

Nu ska jag träna lite, sen ta en lång varm dusch för att slippa frysa. Hörs senare!

JE PEUX VOLER


En dag ska en sval-tatuering få pryda min rygg, min handled eller min fot. Så är det bara. Håller även på att fundera lite över vad som ska pryda min vägg, troligen blir det texten ovan som betyder "jag kan flyga" tillsammans med en liten söt svala.

RADIANCE.


Hämtade ut ett paket på posten som innehöll Britney Spears nya parfym Radiance. Luktar väldigt gott! Tack så hemskt mycket till Matilda!

Angående kvällens Gossip girl så blev jag glatt överraskad på slutet. Eller ska man vara glad? Jag vet inte. Vad tyckte ni om Chuck & Blair?

PURE PERFECTION.


Fick en smärre chock idag. Nästa gång min fader kommer hit ska jag ha packat en väska som han ska ta med till Oslo och då, när jag lämnar ifrån mig den väskan, från och med då är det början på något nytt. Något läskigt, något spännande, något lärorikt. Tror ni börjar fatta poängen nu, va? Ja. Det är sant. Jag ska bli Oslo-bo och det känns faktiskt sjukt roligt!

I LOVE. LOVE. LOVE. LOVE THEM.



Härlig dag. Skidåkning, julklappshandling och lite shopping. God middag bestående av tapas och efterrätt bestående av daimglass, ost & kex. Gotteligott! Dessa underbara skor från Dinsko fick följa med mig hem också, inte illa!

Gick runt i de olika affärerna sådär lite lagomt sliten efter att ha åkt runt i skogarna på skidor. Har dock kommit fram till att man minsann blir tröttare av att gå i affärer än att åka skidor. Iallafall när man ska trängas i affärer en lördag eftermiddag. Helt sjukt vad galna människor blir när dom är ute och handlar. Monstren i människorna tittar fram.

OKEJ, jag är trött. Ska sluta babbla. Vi hörs!

FINN FELET.


Förra veckan skulle vi göra en bildanalys. Så kan väl göra detsamma med denna bild då. Hitta felen typ, en rolig lek det!

1. Håret står åt alla håll och bär tydliga spår ifrån den otroligt hårda skidturen
2. Ringar under ögonen, inte okej! Ser ut som ett sjukt läskigt spöke, ni vet ett sånt som ligger under folks sängar och andas på nätterna.
3. Hallå snefejs? Fel att se normal ut?
4. What's up with den där tummen? Vad gör den där? Bilden blir inte coolare pga av tummen.
5. Vem bär halsduk inomhus? Nån konstig jävel.
6. Osminkad tjej, mysigt!

Det enda bra skulle väl vara att naturgodiset är nyttigt och att nagellacket är snyggt. Annars så kan vi ju bara helt enkelt konstatera att det här är ett väldigt misslyckat försök till att försöka få en snygg bild att lägga ut på bloggen. Men eftersom att jag inte orkar fixa mig så lägger jag ut den ändå, dum som jag är.

NATURE'S WAY TO BEAUTIFUL



Julhandlade lite på Bodyshop idag och det blev visst så mycket att vi fick en gratis Coco body butter + en check man kan utnyttja senare. Men jag klagar inte! Superduperdunderbra ju! Fick också med mig lite ett par skor hem, ni ska veta hur fina dom är!

Nu- dags för tapas och daimglass till efterrätt! MUMS!

LIMITED EDITION-MARABOU VINTER VIT.


Godmorgon solstrålar! Har ni smakat Marabou's nya vintersmak? Supergod! Något ni verkligen borde testa om ni gillar vit choklad. Det funkar riktigt bra som biogodis för den delen. 

Måste kila nu, ska ut och åka skidor för första gången denna säsong och sedan äta lunch ute och shoppa lite födelsedagspresenter till min lillasyster, kanske ska börja julhandla lite också? Vore smart! Men ha en riktigt fin dag! ♥

IF YOU DON'T CARE THEN YOU HAVE NOTHING TO LOSE..

..But if you don't care you have nothing worth fighting for.
 

Tröja med paljettdetaljer H&M, klocka Guldfynd, halsband Six, nagellack H&M.

Åter igen, väldigt vacker bakgrund. Kanske ska byta bloggnamn till tjejenmedsnyggabakgrunder.blogg.se? Kanske vore något.

Harry var stunning! Åh, kan nästa del komma nu? Kan det bli sommar nununu? Nej lite klarar jag av att vänta, faktiskt! Hade iallafall en väldigt trevlig kväll.


Oj är klockan så mycket? Måste kila tror jag... Gonatt! ♥ P.S. Om någon undrar så är den gröna tandborsten min här i stugan. D.S.

MIDNIGHT PASSION


Införskaffade mig detta supersnygga blodröda nagellack kallat Midnigt Passion och denna snygga tröja med paljettdetaljer och axelvaddar idag. Love it. Nu är det middagsdags! Ska locka håret medans jag ser Harry Potter och Halvblodsprinsen, sen sticker jag iväg till bion! Harry Potter here I come!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS.



Ikväll smäller det! Harry Potter and the deathly hallows. Som jag har längtat, och nu, äntligen är det dags! L-Ä-N-G-T-A-R.

Idag ska jag ha ett väldigt seriöst möte, haha. Vad det handlar om vet ni nog, annars får ni veta det senare. Ska också umgås lite med pappa som är här i helgen, shoppa nagellack, se sista Harry Potter-filmen och äta middag med pappa. Slutligen är det dags för mig och mina fina vänner att bege oss till bion! Woho.

THIS DAY REALLY WAS A SLACKER-DAY.


Kavaj old, blus old, halsband Six, skinnshorts H&M & bandeau Monki.

Hej och välkomna till mitt lite stökiga krypin! Idag har dagen spenderats framför tvn eftersom att jag varit sjuk,, igen! Har sett Harry Potter, Angel, Grey's Anatomy, ätit nudlar, hämtat post, tagit en promenad med hunden och sovit. Ibland är det skönt att vara sjuk och bara vila. Tog nyss en strepsil så halsen gör inte så ont nu längre heller. Skönt!!

GOOD DAY HELLO DAY



Hade en lektion idag vilket var hur skönt som helst! Efter lektionen gick jag på stan och fick tag på en fin ring i en lite större storlek så jag kan ha den på pekfingret och ett par fina örhängen som jag troligen kommer ge bort till en liten söt tjej, vem säger jag inte. Ifall att hon skulle kika på bloggen! Kan visa ringen på senare, eller imorgon.

A TODE, A PIG, A DOLPHIN?


Good evening! Seg dag. Men den blev bra när jag kom hem och kunde bänka mig framför HP. Åh vad små dom är! Sötisar. Vad har ni gjort idag??
Peppar för Harry potter på fredag! Kommer bli superduper!

Nu ska jag ladda upp med en kopp te framför Desperate housewives och Cougar town. Älskar tisdagskvällar! Nämnde jag förresten att jag bara har en lektion imorgon? Kan inte bli bättre!


HALLON OCH NATT TILL KOLLEKTIONEN



Kunde inte låta bli.. Så jag köpte ytterligare två klockor idag. Så snygga ju! Det är så skönt att ha en klocka runt armleden, på senare tider har jag använt klockor så mycket att jag utan en klocka känner mig ensam, förtvivlad, naken, exposed.. Aa ni fattar poängen. Så två klockor till passar bra i min klock-kollektion. Denna gång fick det bli en svart och en hallonröd. Kanon! Från Guldfynd.

Nu tillbaks till The philosopher stone. Harry! Nostalgi. Natti Natti!

LA LA LA POTTER



Här hemma bakas det för fulla muggar. Mamma bakar bröd, vi bakar pepparkakor. Andra gången inom loppet av tre veckor som jag bakar pepparkakor, vad konstigt. Jag som aldrig brukar baka annars. Men det blir ju så varmt inomhus när man bakar + att pepparkakor är supergott!

Gissa vad jag ska göra nu? Kolla på Harry Potter såklart! Fick låna alla filmer från Jenny idag eftersom att mina egna HP-filmer tydligen sprungit och gömt sig. Jag måste ha sett alla innan fredag då jag ska se 7an!! LÄNGTAR.♥

KRAKOW VS. LONDON VS. ROME




Ovan ser ni tre av mina favoritstäder. Älskar London med dess underbara shopping och trevliga människor, Rom med dess underbara gator, arkitektur och mat, Krakow med dess öppna torg, goda drinkar och goda mat. Vilken stad i Europa är er personliga favorit?

FROM ME TO YOU, HERE IS SOME LOVE


Nu kommer ett kärleksfullt inlägg till alla mina söta trogna fina snälla gulliga otroligt snygga läsare! Hjärtat är till er! Oj, måste kila, nu börjar söndagsfilmen igen.

Förresten, brände mig precis på tungan!! ONT!!

WHAT THE **** AM I BLOGGING FOR?


Ibland undrar jag vafan jag bloggar för. Ursäkta språket. Men sen började jag tänka på att det är ju faktiskt lite som en dagbok som man kan titta tillbaks i och se vad man gjorde vissa dagar, vissa veckor, vissa månader. Så om man tänker så så får man ju faktiskt svära i sin egen blogg, för det gör man ju i dagboken, i alla fall så gör jag det.

TIME FOR SOME GG


Helt perfekta skor ifrån Topshop. Lite osäker dock på om jag orkar beställa ifrån hemsidan. Skulle verkligen vilja hitta ett par liknande pumps i nån affär. Har ni något tips så säg till! Nu är det Gossip girl-dags!


IS IT CHRISTMAS ALREADY?



Det är så himla mycket snö ute. Det känns verkligen som att det snart är jul. Jag får lust att börja julpynta nu, kanske ska ta fram adventsljusstaken ikväll och inviga julen med att baka pepparkakor? Vi får se.

Har tränat, städat, fotat och pluggat idag. Åh så duktig jag är! =)

I'M FINE. I'M JUST FINE. ZEITGEIST.




Nu tror väl ni att jag är en sån där riktigt läskig, konstig och grubblande typ med tanke på sista bilden och rubriken. Men jag är faktiskt inte så komplicerad, bara gillar att framstå som så. Hihi. Äsch, jag är trött, ignorera allt. Bäst att gå. Hejdå.

Inspiration för spotify-users.

HELLO MR REDHILL WESTBIRD. WESTHILL-REDBIRD?



Här har ni mitt favoritfynd ifrån idag. Westhill-Redbirdtröjan från Bikbok. Älskar Westhill-Redbird kollektion verkligen! Och älskar tröjan, så himla mysig, skön och underbart fin. Love it!

ON THE CORNER OF MAIN STREET


Digestive??! En riktig digestive?


Hello cupcakes!
Ikväll har jag i princip sprungit runt hemma med musiken på högsta volym i öronen. Jag älskar sånt! Annars har min syster fotat mig och jag har kurerat mig, nu ska jag minsann bli helt frisk, en gång för alla! Vill verkligen ha tandställning också förresten!! Vill ha raka och fina tänder. Usch. 

Nu är det filmdax tillsammans med min älskade Digestive och en liten sötnos.

FAKE TATOOS AND CUTE BOWS.




Idag har jag shoppat. Det är alltid lika roligt att komma hem med massa påsar. Hittade den där supersnygga Westhill-redbirdtröjan på rea som ni kan få se senare. Hittade också ett par supersöta rosettörhängen på H&M, låtsastatueringar ifrån Bikbok och en ny vit klocka ifrån Guldfynd, tappade ju min andra vita klocka i Venedig.

CAT, I'M A CITTY CAT.


Mjaaaoo. Lekte lite med slutartiden. Katten ovan har det enorm häftiga namnet Nesta, ni vet som den där fotbollsspelaren. Tufft va?

Nu ska jag fixa mig och dra in till stan för att titta på lite grejjer. Jag hoppas att jag hittar något! Funderar även lite på att fota och baka idag. Vi får se vad som sker.

Imorgon är det farsdag, vad ska ni ge era pappor? Själv ska jag inte ge honom något annat än en gratulation eftersom att han bor i Oslo och det blir ju en bit att åka om jag ska leverera en present till honom, haha. Men nu måste jag verkligen skynda mig, vi hörs senare! Då kommer det ett roligare inlägg.


WE'RE CRAZY, BUT WE LIKE IT. WE LIKE IT.


Vi är lite smått knäppa! Men vi gillar det. Man kan ju inte vara fullt normal, tänk vad tråkigt det skulle vara. Tänk vad tråkig världen skulle vara.

HONEST I AM. LOOK HOW BUSY I AM.



Godmorgon! Jag jobbar inte. Jag sitter och skrattar åt mina klasskamrater. Det är mycket roligare. Och att göra fula miner till webcameran, det är också roligt. Lättroad? Jag tror det. Men hallå? Det är fredag! Jag älskar fredagar!! Slutar halv tolv, då ska jag shoppa lite! Underbart.

Dagens fina sång hittar ni här. Toodles.

VAMPIRES


..Om ni någon gång stöter på en vampyr ifrån Sunnydale (Buffy the vampire slayer, tex Angel) ska ni säga: OMG, you're ugly. You could really use a facelift. Stop looking so damn god pissed off.

..Om ni stöter på Edward kan ni ju helt enkelt ställa honom den enkla frågan: Har du ramlat ner i glitterburken, eller? Vet du inte vad en dusch är?

..Och om ni förmodan skulle stöta på typ Stefan eller Damon ifrån TVD kan ni ju fråga om varför de ser ut som ett enda stort åderbrock? När man ser den där bilden på Stefan ser han ut som typ.. ja en äcklig insekt.

..Och ser ni nån i True Blood ha bloddroppar rullandes nerför kinderna, lugn. Dom gråter bara. Då behöver du inte känna nån panik för då är de troligen inte hungriga utan bara ledsna.

INDIAN STYLE




Hello gordeous people! För det första måste jag säga att mitt huvud ser enormt ut på dessa bilder. Varför då? Dumma kamera!

För det andra: Kommer ni ihåg hur man kände första gången man såg Twilight? Hur kär man blev i Edward, vampyrerna och sagan? Well, jag är på nytt förälskad. Twilight sänds på tv1000 ikväll. Kanon! Edward, jag vill äta upp dig.

MAKE ME FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD





Hey hey hey! Kom hem för en liten stund sen, lång dag i skolan idag och möte efter skolan. Nu är jag äntligen hemma och sitter bänkad framför tvn, jag ser på Angel, ni vet där David Boreanas har huvudrollen. Älskar den serien. It's great, wonderbar, fab! Har ni inte sett den? Se den. Gammal men go. ♥

Ett tips till en fin frisyr får ni också. Om man vill få flätorna att hålla utan att använda snoddar kan man enkelt lösa det genom att spraya ändarna. Testa er fram!

NEED YOU. WANT YOU. WILL HAVE YOU.


Godkväller! Ett lite annorlunda avsnitt av Grey's, men jag gillade det. Det gav mig mängder av inspiration till skrivande. Great! Öh, ja nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till sängen. Den saknar mig, jag saknar den. That totally makes sense..

Om ni inte är lika trötta som mig kan ni ju underhålla er med att antingen titta igenom lite av Monkis fina kollektioner eller helt enkelt lyssna på den här låten. Natti Natti.

HEJ OCH GODKVÄLL


Har inte visat er vad jag köpte i Stockholm för några veckor sedan. So here you go! Jeans från Weekday, Cheap Monday, och den underbara lite luddiga koftan ifrån Monki. Weekday har förresten kommit till Oslo nu! Insåg det när jag och Mari gick på stan i fredags. Underbaart! ♥

Sitter förövrigt och kikar på en bunt bra serier som sänds på tv. Grey's klockan nio och en kopp te på det gör kvällen ännu bättre. Hoppas er dag varit fab!

INFINITE ARMS


Det slutar verkligen aldrig snöa. Men det gör inget, för det är så vackert, så länge man slipper gå ute och få snön rakt i ansiktet. När jag slutar tänker jag göra världens största snöboll, kika runt lite på stan efter ett par nya skor, njuta av den vackra snön och slutligen ta bussen hem.

Nu ska jag fortsätta med min bildanalys. Sitter och lyssnar på Band of Horses nya album också som förövrigt är galet bra! Längtar till Februari, längtar till jul, längtar till min födelsedag, längtar till Harry Potter. ♥

BAND OF HORSES


 Världen är vit idag, iallafall Sundsvall och det är 44 dagar kvar till julafton. Har dessutom bokat biljetter till Band of Horses i Februari. Dagen kan inte bli så mycket bättre än såhär.


NA NA NA NANANANANANA


Skor väldigt gamla, kavaj bikbok, sjal h&m, linne monki

Åh, vad jag hatar kvaliteten! Varför dras den ner så sjukt mycket när man publicerar bilderna? Blir ju gaalen. Vad finns det mer att säga om denna dag? Somnade när jag kom hem, nu ska jag träna lite Pilates försiktigt, har ju varit sjuk i en vecka så har inte kunnat träna. Hörs sen!

MAYBE WE FORGOT ALL THE THINGS WE ARE


Kavaj Bikbok, lacktights Lindex, sjal H&M

Har fastnat för Ellie Goudlings låt Every time you go. Den är verkligen bra!
Now, back to Top Model!

DÖDSRELIKERNA.


Gissa vem som sitter på bussen på väg hem och kramar två fina Harry Potter-biljetter? Längtar ihjäl mig!

I SAW WHAT IT WAS THAT I HAD DONE


I need to know, if I was wrong. Your bloodstream is like an ocean wide, it feels like thin wires. I'm starting to think that even the river has run wild. But, it is what it is, it's a wonderful life, right? 
I feel I have to run away. 

Music from tvd, season 2.

Back on track, good night. School tomorrow.

SUNDOWN


Igårkväll vid den här tiden befann jag mig i Oslo. Jag stod i fönstret och tittade ner och utöver gatan, upp och bort mot horisonten, mot solnedgången. Det var vackert.

YESTERDAY


Gårddagens bio-outfit. Converse, lacktights Åhlens, stickad tröja H&M.

SUPERGOMPEN & ROCKEGOMPEN.



Hej! Är nu på svensk mark igen.

Igår var det den "store-kinodagen" i Oslo, så självklart gick vi på bio då. The Social Network blev den utvalda filmen och den var faktiskt bra och intressant. Jag vill också komma på en sådär sjukt smart idé som når ut till hela världen.

Nu ska jag göra det lite bekvämt här i tågsätet och läsa lite ur Cosmopolitan och Mag. Stockholm om cirka två timmar, sedan vidare till Sundsvall!

NYINHANDLAT



Lite nya inköp. Beige/off white kavaj från Bikbok och stickad tröja från h&m. Mysigt, snyggt och bra!

NU DRAR VI.


Hej sötisar! Dålig uppdatering I know. De senaste dagarna kan summeras med shopping, stan, umgåtts med min söta vän, familjemiddag och slapp.

Nu drar jag och min Latte på bio! The Social Network. Ciaooo!

GOSSIP GIRL.






Vem visste att Chuck och Dan egentligen gillar varandra? Det förklarar varför det alltid är så mycket problem mellan Chuck & Blair och Serena & Dan.

Sorry for bad update. Klev upp sju, besökte en skola och for hem och sov på soffan framför Gossip Girl. Har varit sjuk idag, men på eftermiddagen mådde jag lite bättre, så jag for ner till stan, fick med mig en beige kavaj hem och drog sen på bio. Mysigt! Hoppas er kväll varit bra, godnatt!

TODAY I BOUGHT A DOVE AND HE ALREADY LIKES ME.






Imorse hittade jag ett väldigt fint presentkort på mitt rum. Så självklart tog jag på mig skorna och traskade ner till köpcentrumet trots att det regnade ute. Den utvalda serien fick bli Gossip girl. Underbart bra! Även en fin duv-ring fick följa med mig hem. Den ska få det bra hos mig!

WEAR IT NOW, READ IT NOW.



Detta har och ska min kväll bestå av. Bläddra lite bland alla fina klänningar och skor i Instyle och se ett eller två avsnitt av Bones. Ganska okej. Något som dock är ännu mer okej är att jag äntligen är framme! Alltid lika skönt. Godnatt!

TAKE ME TO YOUR HIDE-OUT. STAY HERE.


4 h och 5 minuter. Så lång tid är det kvar för mig på det här tåget som saknar eluttag. Om 1 h och 24 minuter tar mitt batteri slut. Då kommer jag inte längre ha någon musik att lyssna på. Ingen Erik Hassle som förgyller min kväll med sin vackra stämma. Ingen Tyrone Wells som får mig att känna mig poetisk. Då blir det tyst och jag tvingas lyssna på barnen istället, kul! Nu ska jag äta.

WE HEART IT. ♥


Lite fint ifrån weheartit.com. Man blir så sjukt inspirerad av den hemsidan, speciellt nu när jag sitter på ett tåg och det är grått och tråkigt utanför fönstret.

Ni kan ju förresten lyssna på en av mina nya besattheter. Den kallas Last rider och vem är det som sjunger om inte världens mest underbara Erik Hassle? Jag blir så kär varje gång jag hittar en ny låt med honom, och det här är verkligen inte ett undantag!


I LIKE FOOD.


Byxor gamla, skor från 90-talet, pälsväst Bikbok och tröja H&M. 

God förmiddag! Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig till Sthlm. Där ska jag byta tåg och dra vidare mot Oslo. Jag har en stor påse med mat med mig som mamma packade på mig, så ifall ni ser mig på tåget kan ni ju få lite mat, haha. Nej, men jag klagar inte. Mat är ju det godaste som finns! Hihi.


GOODNIGHT. GOODBYE.

Efter en kväll med mamma, tvn och packning är jag nu redo för sängen som så efterlängtat skriker på mig. Imorgon klockan 10 går tåget. Helt själv ska jag sitta på ett tåg mellan 10-21 ungefär. Segt! Men med hjälp av min underbara spotify-lista, en bra bok, en supertidning, lite god mat och internet ska det nog gå bra ändå.

Godnatt sötnosar!


En halv outfit bild ifrån i fredags. Har ingen hel outfitbild eftersom att ingen ville ta en outfitbild på mig. Så ni får stå ut med att jag står halvt med ryggen till och att en annan tjej smög sig in på fotot och posade hejvilt. Jackan är iallafall ifrån H&M, likaså tunikan och shortsen. Var väldigt H&M:ig i fredags! Läppstiftet kommer ifrån Krakow.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: