Red Shapes

Dress, H&M.
 
Vad gör jag idag? Inte kan det vara så att jag befinner mig på tåget, igen. Nejdå, eller jodå. Men denna gång har jag min lillasyster som sällskap. Vi ska till Oslo för att fira farmor som fyller 70! Mysepyys. 
 
Hoppas ni haft en fin vecka! Det har jag, har myst massor med en bunt fina vänner, såg dessutom min filmdebut i bitchkram, hehe.

We will never be afraid again

Hej och godmorgon alla godisar där ute i den stora vida världen! Testade en ny frilla igår. Variation är roligt.
 
Vad mer då? Jo, igår gjorde jag världens vurpa med cykeln. En lastbilschaufför blev så chockad att han stannade för att kolla om jag levde. Men, det gick faktiskt väldigt bra, är bara lite invalid i nacken. Så om ni ser någon på stan som ser ut att vara otroligt stel i nacken med tio halsdukar runt sig, ja då är det nog jag.
 
Här får ni en skön låt, ha en fin dag!

fin lördag

Bra start på lördagen med bra musik, läsning och uppfräschande hudvårdsprodukter. Nu, väl klar för lördagen, ska jag ut och shoppa lite till lägenheten och umgås med familjen. Ikväll kommer ett fint tjejgäng hit för lite festligheter. Bra lördag! Hoppas er lördag också är bra! 

Beduiner och sand

Bilder från Wadi Rum i Jordanien. Stora områden med sand, sand, berg och sand. Men så otroligt fint och speciellt, med kameler som levde fritt och beduiner som bor där året om. Väldigt annorlunda jämfört med det liv vi lever. 

mitt egna matbord

Hej. Här käkar jag mat numer. I min, alldeles egna, lägenhet. Är det inte fint? Känner mig som ett litet barn på julafton varje gång jag sätter mig och äter. 

Why don't u just shoot me?

Åh, fina sommar. Idag kom de första snöflingorna till Sundsvall. Det mesta är borta nu, men ändå. Sommaren försvinner så fort.
 
Nu ska jag krypa ner framför någon bra serie. Idag har jag belönat mig själv med thaimat och god frukt eftersom jag pluggat sedan klockan tre då jag kom hem. Liivet. ♥

Look closer and you will find

Fick lite utav de timmar jag gick runt och slängde i Oslo i lördags. Sex stycken saker för att vara exakt. Dessa två otroliga sköna överdelar från Monki respektive Bikbok och det fina halsbandet från gina. Resten får ni se en annan dag. Tycker den gråa t-shirten hade sådant fint budskap att jag bara var tvungen att slita ner den från galgen.

Almost everything I wish I'd said the last time

Klicka på bilden för att ta del av en av mina listor med lite blandad gammal och ny musik.
Från vänster till höger: Ben Howard, Sia, Kings of Leon, Calvin Harris, the Temper Trap, Erik Hassle, Birdy, Wakey! Wakey!, Thomas Stenström, We are Augustines, Mumford & Sons och Florence + the machine.
 
Vissa dagar, eller nästan alla dagar, kan man bara drunkna i fin, glad, sorglig, peppande eller rolig musik.  Idag är just en sådan dag. Jag sitter på tåget på väg hem från Oslo och tittar ut genom fönstret med mina lila proppar i öronen som skriker ut musik. Bara en sådan enkel sak som en riktigt bra låt kan förändra en hel dag och göra en tågresa eller en dålig dag till något mycket roligare.
 
Men ännu en sak som är så speciellt med musik är att det inte egentligen spelar någon roll vad man lyssnar på, bara det framkallar känslor. 

new, improved me

Glömde säga att jag klippte av mig håret i förrförrigår. Är nöjd med den nya frillan faktiskt.

strikeapose

Såhär satt jag under hela tågresan från Sundsvall till Arlanda. Lokaflaskan kommer förövrigt från Ica Kvantum och min pose köpte jag på e-bay. Stolen jag sitter i är en inte så bekväm X-tågsstol (köp inte en sådan!).
 
Så nu efter tågbyten och en flygresa är jag i Oslo, igen. Allt gick bra förutom att jag "glömde" min biologibok på flyget. Men jag tror den kommer få ett bättre liv där faktiskt. 

2012.10.09

Knitted sweater, monki.
 
Vilken fin dag! Ja, inte utanför fönstret, utan mer i allmänhet. Startade dagen med att laga pannkakor till mig själv och städa lite till grym musik. Det är helt otroligt vad många artister som släppt nytt material nu, min spotify överbelastas.
 
I alla fall, för att summera min vecka kort: Ted på sf igår, familjen idag, mys till livemusik imorgon, Oslo på torsdag. Ja, en ganska mysig vecka! Hoppas ni också får en riktigt fin vecka! Tjingeling.

Hey There Donkey

Känner mig som en seg åsna idag, seg, men envis som attan. Plugga kemi nämligen, så har såhär kul: H2SO4, jag är en svavelsyra, eller partymyra, som jag personligen tycker låter mycket bättre. 
 
Längtar bort till någon fin stad i europa för tillfället. Jag älskar att resa till storstäder på hösten, det är så mysigt och vackert i skiftande färger överallt. 

Hopeless Wanderer

Ska börja ta nya bilder snart, alldeles snart! Så länge får ni bilder från sommarens resa till Israel. Vill verkligen komma igång med bloggisandet igen, det är roligt och avslappnande! Förresten, nu har Mumfords album kommit ut!! LYSSNALYSSNALYSSNA vet jag!

Home Sweet Home

Här tillbringar jag numer min vakna tid. I min fina alldeles egna lägenhet. Inte helt klart ännu, men här är en sneakpeak. Har ni förresten hört nytt material från Mumford & Sons? Om inte, dags att lyssna nu! 


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs