klassfest

Klassfestdags!! Ha en fin kväll allihopa.

Someone told me that this is the place where everything's better


Hela gårdagen spenderades med denna underbart galna människa. Vi lagade lax med wok (supergott!), åt popcorn med peppar och örter och såg de nya avsnitten av Awkward. Underbart bra! Denna kväll har spenderats med en Axel, fun! Godnatt cupcakes!

Red Riding Hood of the Indians



Läste i Elle att om man ville vara trendig i höst skulle man lägga pengarna på en poncho, gärna med indianmönster som var svart och grå och som även hade en luva. Såå, gissa vad jag gjorde? Jag tjatade på kassörskan som fick ringa en annan butik och be dem hänga undan den till mig, eftersom att jag vill vara jätte trendig!! Sedan grävde jag fram två hundra lappar ur plånboken och köpte den. Catchin'.

What am I gonna do as an outcast?


Hej och ber om ursäkt för bristande uppdatering. Har bara haft väldigt mycket att göra i helgen och nu sitter jag och tränar inför filosofiprov imorgon, man kan tydligen ha prov i det också.. Slänger ut en bild från igår när Frida hade 18-årsmiddag. Väldigt mysigt! Nattens.

If you'd ask me how I'm doing, I'd say I'm doing just fine.



Eftersom att jag fortfarande är kemins lilla slav så har jag därför inte lagt undan någon tid till att fota idag. Så ni får titta på gamla bilder från igår istället! Gissa vad jag ska nu då? PLUGGA KEMI. Hilarious.

I can walk a mile for u, baby, I hope you do the same.


Manchesterliknande byxor h&m, skor vagabond, topp h&m, örhänge glitter, läppstift mac.

Dör här med allt plugg. Ska återgå till döandet nu. Har ni inget annat att göra, spana in sundsvalls bästa band, Oh My! De är apbra!

Portugal 2011




Några finfina bilder från Portugal i augusti. Drog med Victoria och hade det underbaaart! Haha, såg nu att Vics fejs är utsmetat på andra bilden, charmigt!

SÅNT MAN HAR PÅ SIG



Skor-vagabond (Grace), mockainspirerad axeltröja-bikbok, glasögon-my brothers, ring glitter & glasögonkedja cheapmonday.

Jag var cool idag.

En liten hälsning från huset


Passar på att skriva lite medans min kära syster springer & hämtar peppar till mina popcorn. Vi ska se film nu, myspys på en tisdag. Måste förresten tillägga att min syster är sjuukt lik Kissie, seriöst, älskar henne, Kissie alltså. Fuck vad bra! She's awesome. Godnatt.

HEJ OCH VÄLKOMNA TILL MISSLYCKADEOUTFITBILDER.SE


, jag tror faktiskt inte att jag är snygg. Varför kan inte jag också få till en sån där lyckad assexig och snygg posebild, typ a la kenza? Bara en gång!

Men i alla fall då. Det här är min övningskörsoutfit. Skulle lämna av min lillasyster på dans och jag tror hennes kompisar blev lite skraj när dom såg mig komma insladdandes på parkeringen med glasögonen på, stackarna.

Nu då? Ja, jag ska gå och pussa lite på min fina naturkunskapsbok, proooov snart. ♥

I wonder, when I'll sing along with you.


España, en la playa de Barcelona. Blus-H&M, shorts-gamla levis, skärp-norska Elle, glasses-ur&penn.

Gó dag! Tillägnade skolan 50 minuter av denna dag. Friluftsdag stod på schemat så jag och Michelle sprang oss igenom hela tipsrundan och beslutade oss sedan för att gå hem, så here I am. SKÖNT kallas det, och välförtjänt. Förövrigt sitter jag och längtar tillbaka till sommaren, trots att hösten knappt börjat. Way to go..

Memories





Voila. Två inlägg på en och samma dag + några bilder från en av sommarens resor, dessa bilder är ifrån spanien.

They say that home is where the heart is. Are we there yet?


Goddagens! Vad gör ni en måndagsmorgon som denna? Hos mig väller regnet ner och det är kallt, men trots det så känns ändå allt ganska grymt bra! Hoppas ni också har det bra. Har ni förresten sett nya avsnittet av the vampire diaries? Det är hur bra som helst kan jag lova! Här hittar ni en vacker låt från avsnitt ett av säsong tre.

OCH HÄR KOM ÄNNU ETT INLÄGG..


Min update brukar numera vara så ofta som en gång i månaden, så här kommer Septembers update, något som jag tror alla har längtat efter något fruktansvärt! Slänger ut en bild av mig och Vic från Portugal.

So, what's up? Skolan har börjat och jag har flyttat hem till Sundsvall. Föreningsveckan är i full gång och alla lektioner likaså. Imorgon har jag min första sånglektion och lägligt som sjuttton har jag lyckats dra på mig en rejäl förkylning, lycka till med att sjunga då! Jag låter som en kråka. Nej, nu ska jag sova, godnatt!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: