ROMANTIC



Hola chicos!

Tänkte visa er en av de fyra underbart fina topparna jag köpte igår, denna kommer ifrån Cubus. Så fin! Min dag har annars bestått av pannkakslagning till små kusiner, gitarrlektion och lite plugg + lite härlig go feber. HÄRLIGT! Tack min vän, tycker verkligen om dig! Natti natti.

TODAYS




Ganska enkel outfit men bekvämt. Skor och tights-Nelly, tunika Monki, sköldliknande ring Spanien. Håret är lite slarvigt uppsatt i en knut på sidan.

NUTS AND MAGAZINES



Nötter, veckorevyn och säsong sju av One tree hill. Kan det bli bättre?

I FEELING LIKE I'M FAMOUS, THE TALK OF THE TOWN.


Skjorta second hand, t-shirt Primark, halsband gammalt som gatan. I bakgrunden en superbra tidning vid namn Mag.

Har spenderat kvällen vid tvn och gitarren, somnade framför tvn. Vad tycker ni om min ofattligt märkbara bränna då? Snygg va? Jag vet att ni tycker det, så bara säg det! Godnatt. ♥

COME BACK TO ME IF YOU CAN


Hej & hå. Sitter i skolan och dör.. Mår inte bra överhuvudtaget. Har dessutom prov snart och det är på tok för kallt här i Oslo. Saknar värmen i spanien där man kunde springa runt i shorts. Underbara tanke. Shortsen ovan är från Bikbok.

ESPAÑA


Hemma från Spanien och är ledig idag, kan det bli bättre? Ja, det kunde ha varit varmare ute.. Men vi tager vad vi haver. Nu ska jag ut och springa, lägger ut en bild på mig och min vän Victoria från klassen så länge, vi hörs senare!

MÀLAGA

Hej dar hemma!
Befinner mig i Màlaga med klassen. Just nu har vi skola och lar oss massa spanska, det er ganska roligt om jag ska vara arlig. Hoppas allt er bra med er hemma! Ska forsoka fixa internet dar vi bor, annars hors vi om 5 dagar. Adiòs!


TODAY



Dagens. Converse, byxor H&M, skjorta Ginatricot, t-shirt Monki, halsband Glitter, pälsjacka Bikbok.

For hem efter lunch idag, sov och vilade upp mig. Mådde bättre, lagade pannkakor och spelade lite gitarr. Lite senare tog jag en promenix med min söta granne Frida. Natti natti.

A WONDERFUL DAY


T-shirt- Monki, neckless Glitter, shirt Ginatricot, glasses Rayban, earrings Ginatricot.

Hej & Hå! Det är en strålande fin dag och jag sitter på skolan och läser dikter på gammelnorska, inte alls konstigt, nejnej! Annars längtar jag ihjäl mig till Malaga på lördag. Det är typ det enda vi pratar om i klassen..

SEN I LÖRDAGS VET JAG NÅGOT JAG ALLTID BORDE VETAT



Godmorgon! Solen skiner ute och jag går tre timmar i skolan! HÄRLIGT! Ha en fin dag.

SUSHI OCH ESPAÑOL


Rome 2010. Fontana De Trevi.

Sitter och äter sushi o vårullar. Väldigt gott kan jag lova! Sitter också och räknar ner dagarna till Malaga. Om bara sex dagar befinner jag mig i södra Spanien och förhoppningsvis är det fint väder då. Vi håller tummarna! Ni håller tummarna med mig, right?

HEJ HYLLAN



Hej hyllan! Idag har jag jobbat hårt för att du ska bli snyggare. Efter jobbet kilade jag ner på stan och fick med mig en fin blommig body som nog kommer passa dig bra tror jag. Annars slappar jag framför melodifestivalen med mina söta syskon som åker hem imorgon. Bye!♥

THE KING OF SWEDEN HAS DONE IT AGAIN!


Satt och åt framför tvn och till min överraskning var Erik Hassle precis på 4:an. Han framförde den nya sången Are you leaving och den var verkligen bra! Förövrigt gör jag mig iordning, ska ner och jobba på Bagel O'Juice, ett jättemysigt café här i Oslo. Så.. Vi hörs senare idag! Ha en fin dag. ♥

SUPERMAN-FAIL.



Har egentligen inte tid med dig kära dator. Gitarrlektioner, skola och träning tar upp all tid. Plus lite Veronica Mars-tittande. :) Har dessutom lyckats haffa mig en provanställning också till helgen. Hmm, vi får se hur det går..
Var förresten tvungen att publicera den sista bilden, jag älskar fail-outfitbilder. Vem försöker jag efterlikna? Superman??! Och nää, jag tycker inte det är coolt att posera med telefonen..

Och apropå inget var jag inne på Weekday idag. Såg de fina skorna jag publicerade i det förra inlägget. Då var det kört. Nu är jag kär. Vill ha nu! NU. NU. NUUU. Okej ni fattar?

SUMMERHAPPINESS


Dress Bikbok. Shoes Weekday. Hat Monki. Ring forever21. Cuff Ginatricot. Clutch Anya Hindmarch. Neckless H&M.

Knåpade ihop ett litet collage med en bunt underbart fina saker. Klänningen är mitt i prick, skorna likaså och vad kan man annat säga än fab om Anya Hindmarchs väska?! B-E-A-U-T-I-F-U-L. If I had it all I would be happy. Fast har lust att hitta en liknande bustier som klänningens topp, har ni några tips?

SPENT THE WEEK AT HOLMENKOLLEN




Att säga att jag varit aktiv den här veckan hade ju varit en stor överdrift. Har spenderat veckan i Holmenkollen och sett alla dessa skidåkare glida fram i spåret fortare än blixten, det är verkligen imponerande, det får mig att vilja satsa på skidåkning. Förresten, bara så ni vet. När det handlar om skidor, då blir norskar helt galna! Men det är härligt och man kan ju inte annat än att gratulera Northug, gud så bra han är!  

Idag åkte vi skidor upp till Holmenkollen vid 9-tiden och stod där till klockan ett, bara för att få se skidåkarna åka förbi sex gånger, frysa lite och se galna människor klättra i träd, skrika och hejja som galningar. Det var verkligen värt det!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: