ASOS.COM


Ni vet mina älskade svarta mocka-imitationskilklackar. Dom har gått sönder, kvaliteten var hur dålig som helst! Så.. idag lämnade jag in dom och fick pengarna tillbaks. Nu måste jag hitta ett par nya. Irriterande, det var ju mina favvisar! Dessa skönheter kommer iallafall Asos.com.


FRIDAY NIGHT







Några sköna bilder ifrån i fredags. Det var en ganska lyckad kväll faktiskt! Jag är glad och positiv istället för alla mina vänner som tyckte att det sög. Men så tråkigt ser dom väl inte ut att ha på bilderna? Jag älskar alla sköna poser och de helt döda blickarna. Haha!

I'M SCARED OF WHAT'S BEHIND AND WHAT'S BEFORE.


And after the storm, I run and run as the rains come. And I look up, I look up, on my knees and out of luck, I look up.

Night has always pushed up day, you must know life to see decay. But I won't rot, I won't rot. Not this mind and not this heart, I won't rot.

And I took you by the hand, and we stood tall, and remembered our own land, what we lived for.

I won't die alone and be left there. Well I guess I'll just go home, oh God knows where. Because death is just so full and man so small. Well I'm scared of what's behind and what's before.

-Lyssna!


YOU NEVER WERE AND YOU NEVER WILL BE MINE.


Fick nyss höra denna superfina version av Be mine som Erik hassle och Ellie Goulding gjort en cover av. Jag ryser.

Mer då? Jo, satt vid Jennys köksbord förut, och medans jag satt där och slappade så iakttog jag hur Jenny och fyra av hennes familjemedlemmar trängdes och sprang runt i köket. Det var faktiskt lite underhållande.

Har bakat en gång till idag också. Muffins med choklad blev det denna gång, jag tar hand om Jenny. Lilla Jenny. Nu ska vi se på The Vampire Diaries och äta massor av onyttigheter. Mums fillibabba!

MIN DAG






Bilderna kan sammanfatta min dag på ett ganska bra sätt. Har varit ungefär lika pigg som filuren på sista bilden. Har också bakat pepparkakor, ätit Daim-Marabou, druckit Ramlösa och sett på Charmed.

Strax dags för räkor och bläckfisk. Mumsmums. Efter det ska jag slänga mig på bussen och åka till Jenny. Filmmys blir kvällens planer!

GREETINGS FROM NEMO.


PINEAPPLEMORNING.






Nu är det lov & det är som ni kanske kan gissa väldigt väldigt efterlängtat! Älskar det. Firade lovet med att fika lite med min fader och titta på min lillasyster som uppträdde. Senare på kvällen blev det lite lov-firande med föreningen. Häftigt? Nej, inte direkt. Men trevligt!

Vet själv inte varför jag klev upp 9 eftersom att jag kom hem rätt sent. Spenderar den första dagen på lovet med att äta ananas framför tvn. Mums!

FASHIONTOAST.


I love it all. Vit pälsjacka, skinnshorts och kilklackar.
 Ska ta och införskaffa mig en snygg pälsjacka snarast och är sugen på att förnya min ringsamling.


RUSNINGSTRAFIK.



Halv-fem trafiken rusar förbi och jag är äntligen klar med plugget för kvällen. Det är något speciellt med att fota rusningstrafik faktiskt. Och att göra bilderna lite sådär otydliga gör det ju lite charmerande.

Borde nog gå och sova nu. Imorgon ska jag uthärda en jobbig skoldag med prov och sånt. Blä. Men hallå, snart lov ju! Vad gnäller jag för? Gonatt!

THE RIVER HAS RUN WILD TONIGHT.




Some details from today.

Sitter för tillfället och ryser i hela kroppen, i varje liten del av mig. Har äntligen hittat hela låten som jag blivit fullständigt kär i ifrån TVD. Har ni någonsin hört något så vackert, något så fint? Åhhh. Jag snubblar, faller och drunknar i hans vackra röst.

Om mindre än två månader är det julafton, men jag behöver ingen julafton, för när jag hittar något så bra som det här så känns det redan som julafton. ♥

IT'S SUCH A SHAME FOR US TO PART.


Weheartit.com

Godmorgon! Sitter med en kopp te i handen och kollar på Bones. Älskar den här dagen! Inga lektioner idag, bara film! Härligt.

Ska börja göra mig iordning nu och medans jag gör det kan ni titta på den fantastiskt vackra bilden och lyssna på Olle Hedberg som nu finns på Spotify. Superduperdunderbra!

LITE MER MMM.. I LIVET.

Såg nyss den där reklamen.. därav rubriken..

Jag ska sova nu. Imorgon har jag bara ett mål med dagen. Måste släpa mig upp för att vara på bion klockan ett eftersom att vi ska se film med klassen, skolbio. Ojoj, känner att morgondagen kommer bli tung!

Förresten! Jag har ju namnsdag idag! Ja, Eveline finns ju inte i kalendern, så därför firar jag Amanda. Clever huh? GODNATT cupcakes. Btw, på lördag ska jag baka cupcakes!! Längtaaar!


För två helger sen när jag var i Sthlm. Skorna är ju mina älskade Converse, påsen är ifrån Weekday, tygpåsen ifrån Primark, koftan ifrån Monki, likaså linnet, sjal ifrån H&M, baseballjackan ifrån Bikbok och jackan ifrån Cubus.


TESTAR ANSIKTSMASK.


Såhär snygg är jag idag. Tror att vintern verkligen tär på mig, titta det finns inget spår kvar av Italienresan, all min brunhet är borta. Fattar ni?? BORTAAA! Kolla jag är ju helt bleeek!!! När hände det här?? Äsch, det känns skönt iallafall!


Vet ni vad jag tänkte på? Nu har jag äntligen hittat den perfekta halloween-outfitten! Kanske borde starta en karriär som kritvit huligan när jag ändå håller på? Då kanske jag kan skrämma iväg dom små rackarna. Eller så kan folk anlita mig när deras barn varit stygga, för när dom ser mig lär dom skita på sig, typ.


Jag blir ju rädd för mig själv, så då lär ju barnen bli rädda. BUS ELLER GODIS?


Näää, nu börjar masken stelna! På bilden ovan försökte jag le.. Alltså det här funkar inte!! Känns som botox. Och nu börjar det kännas askonstigt..


Kolla! HELT STELT JUU. Det här måste ju vara lika effektivt som botox, varför skryter alla mina vänner över det där med botox??


JA MEN VAD BRAAA! Nu fick jag skiten på fingrarna, och nu kletas det ut på tangentbordet... Nä, nu ska jag tvätta bort det.... Det är ju varmt som attan också!!

Mitt tips till er: Ta botox istället, det här kladdar så mycket.

TURN THE LIGHTS OFF AND LIGHT THE CANDLES.


Nu känns det faktiskt lite som jul. När det är mörkt ute och man tänder massor av ljus. Åt nyss världens mysigaste middag tillsammans med min lillebror och mamma. Hur mysigt som helst!

Jag är så glad nu!! Imorgon börjar jag skolan vid ett-tiden och då ska vi se film, på fredag har jag bara en lektion + utvecklingssamtal, sedan är det lov! Hur härligt som helst.

Har dessutom bokat möte med två skolor i Oslo nu som jag ska träffa på lovet, yes it's on!

SOM HON I REKLAMEN.


Tröja & "ridbyxor" Second hand (=mammas gamla), Skor Dinsko, Pälsväst Bikbok.

Kvaliten är ungefär lika bra som jag kan tala grekiska, vilket inte är så där jättebra kanske. Vem vet, jag har ju aldrig testat!

Dessutom så har jag sprungit runt och dragit upp byxorna hela dagen eftersom att dom är för stora, måste nog sy om dom om jag ska fortsätta ha dom, för annars ser jag ju ut som hon på reklamen! Ni vet hon som springer och håller i byxorna, sen tappar hon dom när en bil stänker ner henne med vatten. 


TISDAGSINSPIRATION


Blus Monki, Skinnjacka Topshop, Skinnhandskar Åhlens, Pälsmössa Asos.com, Skor Dr. Martens, ringar Cocoo.


ETT MORGON-COLLAGE


Lite snyggt ifrån Modekungen. Skorna är ett stort vill-ha-behov. Supersnygga!


NOODLES. TOODLES. RABBACRABBA.



Pälsväst Bikbok ¦ Ridbyxeliknande tights second hand ¦ Tröja second hand

Godkväll folkens! Idag har jag efter en väldigt tung dag med bara en lektion (hihi, kan inte varje dag vara så?), pysslat på rummet och begravt en av mina kaniner som sorgligt nog dog idag..

Nu ska jag fortsätta se på Top Model. Noodles. Toodles.


WATCH OUT!


Ska minsann ta och införskaffa mig en sån där übersnygg ryss-mössa! Förut tyckte jag det var sjukt fult, jag tyckte det såg ut som en död bäver på huvudet, men nu har jag gått och kärat ner mig i det där lilla djuret på huvudet. Åh så fint!

Se upp affärerna, snart dyker Eveline upp och köper en bäver(fejk såklart! aldrig att jag skulle köpa en äkta!) av er att ha på huvudet.

I'M WEARING THIS TODAY..


Linne och Kofta Monki. Shorts Bikbok. Skor mammas gamla. Strumpbyxor H&M. Halsband Åhlens.

JAG FATTAR INGENTING, VET INTE VART JAG ÄR.

Hello! Min första lektion börjar 13,35 så nu sitter jag och mina polers på skolan och gör lite arbeten (egentligen pratar vi om roliga saker som typ resor och sånt). Vad duktiga vi är!! Jag är så nöjd med mig själv just nu. Fast.. fattar ingenting. Åh nu ska Nadia tydligen köpa satinusnus (satsumas, hon vet inte hur man säger satsumas)

Och vet ni vad? Om exakt en vecka sitter jag på tåget mot Oslo. Hallo Norge! Det blir dritkult! Hihi, nu fick ni lära er lite norska också!

Meen.. Ha en fin eftermiddag, för det tänker jag ha, dränkt över skoldatorn.



Kofta Monki. Linne med dragkedja Monki. Halsband Åhlens. Kors fick jag när jag var liten. Örhänge Guldfynd. Hörlurar Koss. Armband Veckorevyn och New Moonboxen.

LIVETS TÄRNING






När jag gick i 9an fick vi i uppgift att göra nånting kreativt i form av lera. Jag gjorde "Livets tärning", dock så har en del text försvunnit nu. Men iallafall. Här kan ni se min livs-tärning som består av
1. Mat och dricka 2. Musik 3. Kärlek 4. kläder & skor 5. Sömn, sängen 6. Pengar

Haha, det är lite roligt att hitta gamla saker. Det väcker så många minnen.

SPOILER- TVD.


Åh, jag får ont i magen. Stefan är så vacker när han gråter. Och på slutet när Damon inser vad han gjort, då ser man verkligen hur mycket han ångrar sig. Ian Somerhalder är så himla duktig på att spela! Herregud, jag ryser verkligen! Btw, jag hatar Katherine. Nu vet ni det!

//Xoxo, tvd-nörden.

EN FAVORIT



Jag verkligen avgudar och älskar den där ovan. Titta bara på färgen & knapparna. Underbart fint! Bikbok's Redbird.

A CUP OF TEA AND GOOD MUSIC.


Godkväll! Idag har jag ränt runt på stan, sett massor av bra serier på tv och skrivit en analys om Michael Jackson, väldigt intressant faktiskt!
Har ätit väldigt många satsumas idag också för den delen.. Nyss tryckte jag i mig två stycken, bara sådär. Har dessutom lyssnat igenom Kings of Leons nya album, faboulous! LYSSNA.

Nu ska jag och min goda kopp med te fortsätta titta på söndagsfilmen på 3an. Toodles!

PIPPI LONGSTOCKING



När jag var liten sprang jag jämt runt i dessa underbara skor och lekte Pippi Långstrump. Dock var de en aning stora då, så jag måste verkligen ha sett ut som Pippi Långstrump i min orangefärgade peruk. Nu, när jag hittat de igen så sitter de perfekt. Hur bra? Underbaaart. Är fullkomligt kär.

SUPERMAN, COME TAKE ME AWAY, LIKE YOU DID WITH LOIS LANE.


PROFESSIONAL PERFORMANCE.


Kom nyss innanför dörren, har varit med två söta vänner och haft myskväll. Alltid lika trevligt!

Har förresten äntligen införskaffat mig en riktigt bra varmskydds sprej. Den är superbra, håret blir så fint och mjukt av den. Nu ska jag se på antingen The last song eller något på tv, fast egentligen är jag dödligt trött.. Aja, godnatt!

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!

..Men skulle bli glad om ni läste allt.

Att någon bara försvinner sådär, det kommer för mig att alltid vara ett stort mysterium. Man förstår inte riktigt att en person är borta. Även om man inte hade sån bra kontakt med människan som lämnade jorden så känns det ändå konstigt. Man tar farväl av någon som aldrig, ALDRIG kommer att finnas igen. Som man aldrig kommer få chansen att lära känna.

Och det jobbigaste av allt är väl att den personen har frågat efter en, men så har man tänkt: Jag har inte tid, en annan gång. En annan gång finns inte, man måste ta vara på de ögonblick man får, för man vet aldrig när det tar slut.

Den här människan var en släkting till mig, som var glad och som skulle åka till Kanarieöarna i Januari, men som nu är borta. Borta.





Att kvaliten suger, att jag ser ut som ett mongo på bilderna, att golvet är fult, att garderoberna är fula.. Det skiter jag i fullständigt. Men ni får iallafall se hur jag såg ut idag på begravningen.

I'M DONE, DR MARTENS.

Alla veckans prov är avklarade! Skönt som attan. Nu känns det som att jag svävar på rosa moln av lättnad. Dock så ska jag på begravning efter lunch vilket ju inte är lika roligt. Menmen. Nu måste jag kila! Vi hörs i eftermiddag! ♥





Lite snyggt ifrån Scorett. Är verkligen i behov av ett par varma vinterdojjor. Dr Martens, Vagabond, Vagabond och Scoretts egna märke. Snygga som attan! 1499, 999, 999 respektive 799 kronor.

DET ÄR SOM ETT BARNPROGRAM SOM SÄNDS PÅ VUXENTID.


Ikväll har jag tittat på Veckans kanin, älskar kaninen! Jag vill också vara förföljd av den där!! Jag kanske ska göra nånting sådär jätte-dramatiskt så att jag också får bli förföljd?

 Nu ska jag typ lägga mig i sängen innan jag somnar över tangenterna. Imorgon är det fredag, efterlängtat! Gonaaattt. Imorgon ska jag svara på kommentarerna, lovar!

SUPERMAN. SUPERWOMAN. SUPERWALL-E.


Weheartit.com. Superman. Superwoman. Visst var tatueringen lite häftig? Blev lite sugen..

Vad har jag gjort de senaste dagarna, vart har jag varit? Känns som att jag missat hur mycket som helst, känns lite som att jag varit död faktiskt.

Sanningen är att jag legat begravd i skolböcker (varav supermanbilerna) och umgåtts med fina vänner. Igår var jag på Lucia-uttagning, vi fick sjunga och prata inför en jury, kändes lite som Idol faktiskt. Medans vi väntade fick vi sitta i en stor salong på Sundsvalls Tidning och se massor av bra filmer och vi blev serverade godis, te och mackor. Myspys! Klockan halv tolv kom jag innanför min dörr och däckade i sängen.


FASHION-MONSTER.


Hello cupcakes! Sitter och äter en satsumas och en macka med tomater på medans jag zappar mellan NCIS och Desperate Housewifes, jag hatar att det är på samma tid!

Angående den dåliga updaten så är jag överdränkt med plugg för tillfället och imorgon kommer jag vara borta hela kvällen eftersom att jag ska på Luciauttagning så imorgon blir det nog ingen update alls. Sämst, I know. Men, vet ni vad? Om en och en halv vecka är det lov och om två veckor drar jag till Oslo. Härligt! Tjingenling. ♥

LIPSTICK MISSING.


Jag håller på att bli galen. Jag kan inte hitta mitt röda läppstift som jag köpte i Krakow någonstans! Älskade ju det läppstiftet. Nu måste jag ju investera i ett nytt! Ska gå och dränka mina sorger framför tvn nu. Borde plugga, men läppstifts-dramat tog knäcken på mig. De ovan kommer ifrån Maxfactor och blir dina för 120 kronor styck.

GIVE ME THOSE BEAUTIFUL PERFECTIONS.


Nellys skor får man aldrig nog av! Verkligen inte. Jag skulle allvarligt talat kunna poppa en skål med popcorn och sätta mig framför dataskärmen och titta på alla de vackra skorna Nelly har på sin hemsida. Pure perfection! Dom supersnygga skorna till vänster kommer ifrån Jeffrey Cambell och skorna till vänster är Nellys egna märke. En lite billigare modell. 379 kronor, det svider inte så hårt i plånboken. Catjing!

PURE RADIANCE DAY CREAM


Ett inköp. Lumene. Daglig ansiktskräm som återfuktar huden på ett bra sätt. Man känner sig dessutom superfräsch och huden mår bättre! Jag köpte den igår på Kicks. Skulle kostat 179 kronor men det var tydligen rea på Kicks så jag fick den för ynka 135 kronor! Superbra. Slå till!

A BUMP IN THE ROAD. TIME TO MOVE ON.


Visste ni att det är 68 dagar kvar till jul? Eller att det är 76 dagar kvar av 2010? Jag vet det. Och det så jäkla bra faktiskt! Jag älskar jul och december. Baka pepparkakor och knäck, tända ljus, julpynta. Fylla år, umgås med familj och vänner. Vad finns det att inte älska?

Att det dessutom är 76 dagar kvar till 2011 känns bra. 2010 har varit ett väldigt händelserikt år, på både bra och dåligt. Jag känner mig redo för 2011 som kommer blir ett spännande och mycket bättre år! Ingenting med 2010 har varit lätt, inte ens ifrån början. Men jag har lärt mig så otroligt mycket och idag ser jag allt med andra ögon. Jag har förändrats. Jag har hittat mig själv och det känns så otroligt skönt!

OVER MY DEAD BODY.




Vasagatan. Cheap Monday. Weekday, Love the planet.


SUNDOWN. SUN RISES.


Goddagens! Idag kommer jag sitta med näsan i skolböcker. Japp, ni gissade rätt! Plugget dränker mig. Usch! Men en promenad och eventuellt att baka bullar ska jag nog också hinna med. + Gossip girl såklart, aldrig att jag tänker missa det!

LOVE IT. ADORE IT.




Stockholm= underbart!

Fucking love it. Ojoj. Shopping, restaurang och massor av fotande. Bra dag? You bet. Nu ska jag se på film. Visar er mina inköp och min outfit imorgon. Gonattis! ♥

MJAOUU.


Bild tagen från Mantha.

Lite fina bilder från i tisdags då jag var hemma hos Mantha och levde om. Härligt! Nej, nu borde jag sova så jag inte skrämmer alla stockholmsbor imorgon med mina mörka ringar under ögonen.. Gonatt!

STOCKHOLM, NÄSTA.


Slapp dag, fick sluta 11, käkade på stan med mina goda klassvänner, kikade i lite affärer, hittade inget, drog hem. Ikväll har jag slaviskt tittat på Idol. Jag är lite kär i Olle om jag ska vara ärlig.. Och Daniel för att han är så söt.

Nu ska jag sova, för imorgonbitti tar jag tåget till Stockholm för en dag med massor av shopping! Så vi hörs inte förräns imorgonkväll. Ha en fin lördag!

Btw,
70 dagar kvar till jul. 77 dagar kvar till min födelsedag. Eventuellt 80 dagar kvar tills jag flyttar. Soft.

THIS MORNING I TOOK A PICTURE THAT WILL LAST FOREVER.


this morning.

Klar med plugget, har sett tvd och sitter nu i sängen med en kopp te och myser. Imorgon är det fredag, åh vad jag älskar fredagar! Jag slutar halv tolv, vilket ju är ganska skööönt! Nej, nu tänker jag lämna er. Hejdå lovers.

YOU DON'T MESS WITH MAFIOSOS.



- Idag lekte vi maffia i skolan. Roligt faktiskt.

- När jag skulle hem fick jag skjuts, av blåsten. Tack!

- Har hittat massor av billiga converse på nätet, superduper!

- Plugg på listan för tillfället!

- Sist men inte minst.. Ni glömmer väl inte premiären av TVD på tv6 klockan 8 ikväll?? Jag sitter iallafall bänkad.

Tack & Hej. (Leverpastej...)

HAVEN'T BEEN HERE SINCE 1967


Världens coolaste sak hände nyss när jag satt och läste läxor. Jag hörde glassbilens ljuva melodi! Helt amazing. Tror inte glassbilen varit på min gata sen 1967, haha okej där tog jag i lite. Men det var iallafall nått år sen. Så tror ni inte att jag och min lillasyster sprang ut och köpte sandwiches? Jo klart vi gjorde! Och gott är det.

Nu måste jag fortsätta plugga.. Hehe. Kul!

EVERYTHING I HAD IS STRIPPED AWAY.


May. 2009.

Hej sötnosar!! Kvällen har spenderats hemma hos Mantha i hennes nya lägenhet. Vi har lagat middag, sett Desperate Housewifes och nu ska jag gå och vara med i kriget mellan Mantha och en kompis. Film nästa! Hejsvejs & Gonatt. ♥

RÖSTA PÅ KINGS OF LEON.


Rösta på Kings of Leon på MTV! Rösta här och här och här och här! =) De är nominerade i Best live act och Best rock. SÅ RÖSTA!

COCOO.



KOLLA VAD SÖTA.


JAG ÄR HUNGRIG, INTE EMO.


Ni kanske tror att jag är en jättetråkig person, sådär lite småemo som på bilden ovan. Men alltsåe.. Det är inte jag. Min blogg är så seriös, gud vad det är tråkigt egentligen.. 

Vet ni? I skolan skulle vi skriva bra saker om varandra, då fick jag två lappar där det stod: Du har glimten i ögat. Ja, det är kanske den där glimten på bilden ovan de menar? Vad vet jag..


Men iallafall, egentligen är jag inte alls deppig eller tråkig, jag är bara hungrig! Jag är som en varg, jag är hungrig 24/7 vilket betyder 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan för er som inte fattar.

Men det är lugnt. För nu har jag ätit så mycket så att jag slipper äta de närmaste månaderna, så nu blir bloggen roligare. =) (Nej, jag har inte färgat håret brunt, bilden är gammal bara)

Godnatt.


DET ÄR INGEN KROKODIL IALLAFALL


Vad äre för nått?? Äre en gris?? Äre en björn??

NEEEJ.
Det är en skev elefant som fått i sig för mycket popcorn!!

Tror ni mig inte? Aaa men kolla ner då!



Jag tyckte iallafall att dom var lika...

I'VE BEEN WATCHING THE SKY. HELLO HURRICANE.


Måste bara skriva igen. För jag är asglad, kalas. Dock inte för bilden där jag förövrigt ser helt nerdrogad ut! Nej, men idag bokade jag och mamma tåg ner till Stockholm nästa helg, längtar ihjäl mig!! Och på höstlovet kommer troligtvis jag och Lisa befinna oss i Bergen och Oslo. Hur bra? Suuuperbra ju!

Nej, dags att förbereda sig för sängen, jättetrött! Fast lyssna här först. Den gör mig glad och lycklig. Love u all guys!

GUESS WHAT?


Guess what? I AM. NOT. A ROBOT...  MEN, jag är förlovad med en hund.

Kvällen har spenderats med näsan i en fruktsallad, lyssnandes på massor av fab musik samtidigt som P.S I love you stod på i bakgrunden. Den filmen är så vacker och får mig alltid att rysa.

Idag har jag inte varit nån vinnar-skalle. Bowlade, men jag sög. Killarna på banan brevid skrattade.. Jag vet att dom gjorde det, och det hade dom rätt till att göra.

På kvällen skulle jag spela Ticket to ride med pappa och min bror. Guess what? Jag förlorade.

EVEN MORE, HERE YOU GO.





Italien, Augusti. Underbart. Vill tillbaks.

HÖSTFÄRGER.






Hejsvejs! Igår var jag hemma hos en klasskompis och det var trevligt! Idag har jag bowlat med familjen och handlat massor av god mat. Nu ska jag ut och ta en joggingtur, sen ska vi laga mat, mumsmums! Vi hörs senare.

CLASSS. PHOTOO. CLASSS. PHOTOO.


Haha, nu har klassfotot kommit, dock så har jag själv inte fått det ännu så kvaliteten är bajs! Men here you go. Älskar att halva klassen inte ville vara med på fotot.. Aja, vi som var med blev ju iallafall jäkligt snygga!! Har dock bara en liten fråga, varför ser jag sne ut? hahah.

TRÖTT & SEG, DYKER NER, KOMMER INTE UPP IGEN.



Hej sötisar. Imorse mådde jag superduper, hade planer att jag skulle baka med mamma, fixa massa grejjer och övningsköra idag, men sen vid lunch så började jag må jättedåligt, så jag for hem, kröp ner under täcket och åt nötter till filmen "Brudens bäste man". Jag älskar Patrik Dempsey.

Iallafall. Visst ser jag sådär snyggt nyvaken ut på bilderna? Jag somnade till filmen, haha. Nu ska jag nog vila. Ledsen för ett väldigt tråkigt inläggg, men ähh who cares?

LETOJANNI

Nu- GREY'S ANATOMY!!





9/8-10 Letojanni, Sicilien.


LOVERS IN JAPAN


Lovers, keep on the road you're on. Runners, until the race is run. Soldiers, you've got to soldier on. Sometimes even right is wrong. ˜ Lovers in Japan, Coldplay.

Gårdagen spenderades hos Nadia. Vi såg One Tree hill säsong 6, lagade lyxmiddag och efterrätt bestående av friterade bananer. Jag kände mig som Nadias barn, hon var så duktig i köket!
Såg även premiären av de desperata hemmafruarna. Najs. Spännande. Nu- tillbaks till skolan!

EVERYTHING COMES INTO FOCUS, OH.


Ser det inte romantiskt ut? Ni kan ju lyssna på denna låt också.

Startade dagen med ett stavpass med Erik på idrotten, japp vi var assnygga ska ni veta! Förstår inte varför folk tittade snett på oss när vi gick förbi? Aja iallafall.

Jag fick sluta halv 2, vilket inte var helt fel. Älskar när lärare är borta!! Jag for hem, slappade, drack massor av te eftersom att min hals ibland får för sig att börja göra ont igen. Annars har jag pluggat som en gris ska ni veta. Är klar med massa skit nu, hur härligt som helst!! Åh, justja, samhällsprovet gick bra! Och jaa. jag har ätit bullar idag, har ni?

Nu ska jag titta på film med min lillasyster. Gonattt! ♥


BOLOGNA






Bologna, Italy. 8/8-10


FLORENCE. FLORENCE. I LOVE FLORENCE.




A few pics from Florence.

MY WHITE WATCH LEFT ME.


Smocktjock. Nör jag ser den här bilden som är tagen i somras efter Eclipse-premiären så saknar jag min vita klocka som jag tappade i Venedig. Smart.  

Öhh.. Okej moving on. Plugg suger. Så nu tänker jag inte plugga mer, nu ska jag göra en kopp te och fylla en kopp med fil & müsli, sedan krypa ner en stund framför tvn innan jag lägger mig. Sov sött nötisar!

JAG FÖRSTÅR INTE


Om jag fick bestämma så skulle jag slänga iväg den där j*vla samhällsboken rakt in i väggen, riva sönder häftet, slå på tvn och frossa i massa onyttigheter. BUUUUU. Varför har man prov på en måndag???

I'M SO CONFUSED, WHAT'S FACT OR FICTION AFTER ALL?




Hundra dagar. Om hundra dagar kanske mitt liv är helt annorlunda. Jag är 17. Jag kanske inte bor där jag bor längre. Jag kanske inte umgås med de jag umgås med nu. Jag kanske är en helt annan person. Jag kanske värderar saker på ett annat sätt. Vem vet vad som kan hända på 100 dagar? Frågan är om det inte kommer förändras redan om 91 dagar. Vem vet egentligen. Det blir vad man gör det till.

NOBODY SAID IT WAS EASY


Olle är enligt mig en av de mest kompetenta i Idol och att han dessutom väljer världens genom tidernas bästa låt gör det väl inte värre? Jag ryser när jag hör honom sjunga the Scientist. Älskar det! Go Olle!

SUNDAY



Hejhej! Igår var jag och Frida ute och åt. Mumsmums! Vi hade supermysigt.

Idag har dagen spenderats med näsan i samhällsboken, prov imorgon. Åh, vad roligt! Har dessutom varit ute och sprungit, hurtigt I know! Nu ska jag göra nånting annat.. Hejdå.

I GUESS YOU CAN HANG WITH ME.


Skönt låt eller? Robyns nya album är ju grymt bra!

Vad gör ni på en lördagseftermiddag då? Själv fixar jag mig, ska till Frida och ikväll ska vi äta ute, snacka skit och bara ha en underbar kväll! Hoppas ni får en bra lördag, för det tänker jag ha! Puss & Kram! ♥

LIGAN-LIGAN



Hejhej ligan! Såhär snygg va ja ida.

Just nu är jag ashungrig och jättetrött! Så nu ska jag äta lite mat, sedan kolla på Idol och sedan vara med en koompis. Ja, det är helt sant! Fast först kanske jag ska sova i tio minuter.. Hmm.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: