KOLLA RÄVEN!


Dejlig dag, som man säger på norska. Shoppat lite idag också, illa illa! Men fick faktiskt tag på en fin klänning som jag ska ha på Mad men partyt nästa helg. Så nu slipper jag oroa mig över det!
Igår var det jättemysigt dessutom. Film, snack och massa gott att äta!

Nu ska jag o mami äta finmiddag, mumsigt! Sedan ska jag till Lisen och se nya avsnittet av TVD. LÄNGTA!

IT'S JUST HUMAN




Såhär kan det sluta när man har en lång håltimme, vilket jag hade igår. Bälten och jacka från Bikbok och tröjjor ifrån Monki. Allt kostade cirka 200 sammanlagt, hur bra? SUPERBRAAA. Nu fick ju min röda baseballjacka sig en kompis också, älskar Redbird/Westhill kollektionerna!

Idag har jag hälsat på alla mina vänner här i Sundsvall, saknar dem alla så otroligt mycket. ♥ Nu ska jag på tjejmiddag med föreningen och lite senare ska jag umgås med några klasskompisar. Detta blir en bra kväll!

WARDROBE


Här ser ni en liten del av mitt fina, nya rum. Älskar det!! Nu måste jag kila, ska slänga mig in i bilen nu mot Sundsvall, Sverige. Goodbye!

GOODBYE MY FRIIENDS


Sunday night. Body Bikbok, ringar H&M och Glitter.

Just nu är jag så trött att jag inte ens kan hålla ögonen öppna. Kom nyss hem ifrån en händelsefull kväll. Gitarrkursens första lektion, och tydligen var jag för bra för att gå där så jag måste byta grupp om man nu ska lita på läraren. Hmm.. Såg också en teater idag som hette Enron, ni vet den där stora skandalen i Usa 2001. Inte det? Well, look it up. Den var iaf väldigt bra! Nej, godnatt. Imorgon väntar Sverige, Suecia, Sweden, Swediiis! Good night!

CURLS AND HATS


En strålande fin söndag med en fin skidtur och lite slappande. Ska sticka iväg på en födelsedagsmiddag nu, vilket jag tror blir väldigt mysigt! Ha en fin kväll alla ni sötnosar där ute i stora vida världen.

DEAD AS A STONE

Hello people. I'm not dead, I think. Eller jo, lite. Kom precis hem ifrån världens största middag ever. 10-rätters middag, gott som sjutton, men nu är jag mätt som sjutton!

Igår lagade jag middag och fick besök i form av tre söta tjejer. Vi hade jättemysigt med film, middag och skratt. Sånt är så härligt. Idag har jag målat klart mitt rum och varit på Ikea. Åh det ska bli så roligt att inreda imorgon! Men nu är det dags för sängen, godnatt!




Pälsjacka Bikbok, kavaj Bikbok, skinnhandskar Åhlens, skor Dinsko, väska Ginatricot, pannband gammalt som gatan, halsduk Ginatricot och tunika Carlings.
Pic 3: At the restaurant.

SHRIMPS AND OCTOPUS




Klev upp 6 imorse, firade pappas födelsedag och ikväll åt vi på en tapasrestaurang. Mumsigt! Efter restaurangbesöket for jag på en gitarrintrokurs, så nu ska jag äntligen lära mig att spela gitarr på riktigt! AWESOME. Men nu håller jag ärligt talat på att svimma av trötthet. Godnatt.

TRUE LOVE WAY



Söta muffinskoppformar och en fin liten eclipsebox som damp ner i brevlådan häromdagen. Boxen alltså, inte formarna. De finns att hitta på en fin hylla på Åhlens.

FUNNY DAY



Byxor från HM, linne från Monki, kavaj från Bikbok, klocka från Guldfynd och som pricken över i:et Converse.

Supermysigt igår. Vi åt kinderägg, drack mango-te och bakade kaka. Jättebra kväll! Från och med nu ska jag måla mitt golv heela kvällen. Åh vad jag längtar tills det är klart!

MELONMELONMELON



Ovan ser ni min lunch. Slutade ett idag, vandrade runt lite på stan i det underbara vår-liknande vädret, köpte en skinnjacka för otroliga hundratjugofem kronor och for hem.

Ska nu entra soffan och vila en stund för om några timmar ska jag sticka iväg till en klasskompis för lite måndagsmys sådär. Så.. sov gott!

LEO AND I, WE ARE GOOD FRIENDS.


Leojacka Bikbok, fransväska Bikbok, halsduk Ginatricot.

Träning=Slutkörd. Over and out. G-Night.

PRIMA BALLERINA WITHOUT A KNOT


Hey cutiepies! Idag har jag gått runt i kvarteret och dregglat över alla underbart fina hus det finns här i området och nu ska jag slänga på mig träningskläderna och dra ner till träningcentret och träna lite. Ja, det är väl dags att börja nu tror jag! Vi hörs senare.

YESTERDAY WAS YESTERDAY



Åt på en restaurang här i Oslo igår som hette Bölgen och Moi. Öring och brownie. Supergott! På mig hade jag den nya superhärliga tröjan från Ginatricot.

A DUSTLAND FAIRYTALE






Köpte en fin sammetsbody idag. På Bikbok. Testade mitt fina lila nagellack. Läste bästaste MAG. Lekte indian. Hörde på allra bästaste thekillers. Sprang runt i snön och åt middag, två gånger. Nu ska jag sova, tusen gånger om.

BABABADAMDAMDAM


Med en av mina favorittidningar, lite choklad och en fin ny väska liggandes på bordet sitter jag och lyssnar på massa asbra musik och kollar på tv.

Gårdagen spenderades med klasskompisarna på en fin sushirestaurang. Idag har jag sjukt ont i kroppen efter gårdagens idrottslektion vilket innebar styrketräning. Idag har jag också ätit en god lunch, shoppat lite smått och fikat på Hard rock café med en söt klasskompis vid namn Frida. Dagen har varit väldigt bra, såg till och med en vit stor limo. COOLT!

COMSI COMSI


Kolla på det röda, saftiga äpplet som jag ska ge till Snövit. Blir toppen! Hahaa.. nä men det var gott!

Efter skolan drog jag hem till en fin klasskompis. Vi såg Mean girls och åt pizza, det var supergott! Annars har jag inte gjort så mycket annat idag förutom att slappa. Slapp-dag typ. Skönt!

JEG OG MIN NÖTTE MIX.


Hello! Sitter här med grå färg på benen, väldigt fint och attraherande ska ni veta. Njuter av min goda nötte-blandning på box och ser på roliga tv-program. Mitt rum är nu färdigmålat, det blev superduperfint! Nu saknas bara att måla golvet och handla på IKEA. Det sistnämna är såklart the fun part.

Godnatt!

ONE AND THE SAME UNITE


Fashiontoast.com

0 inspiration för tillfället. For hem ifrån skolan igår och tillbringade hela dagen framför tvn. Mådde så otroligt dåligt, det verkligen vred sig i magen. Men efter att ha klarat av att gå på skolan idag utan magproblem, bara lite huvudvärk, så ser jag nu fram emot min sovmorgon imorgon.

Nu ska jag äta något, här i Norge får man ju inte lunch på skolan..

A BLOODTHIRSTY VAM....


Två av dagens inköp. Vad har de gemensamt? Bägge kostade 49 kronor och bägge kommer ifrån Gina. Smockat och klart!

Dagen har förövrigt varit härlig. 1 plusgrad och massa sol, på det sätter vi på oss ett par skidor och drar ut i de norska spåren. Perfekt! Ledighet i mitt hjärta. ♥ Ägnar detta inlägg till alla er stackars sundsvallsbor som idag började skolan. Tycker inte alls synd om er, jag började för en vecka sedan! Godnatt! :)

GOLDISH NAILPOLISH


Hello sötpajjer! Sitter här med mitt fina guldiga nagellack och ser på Buffy, inte så ovanligt.

Min dag har bestått av att måla. Mitt rum har nu gått från att vara grönt till att bli vitt. Imorgon ska jag måla en vägg grå/blå och måla golvet och på tisdag ska jag på IKEA och shoppa loss. Fick ju ett presentkort där i torsdags när jag blev firad.

Imorgon blir en bra dag. För jag är ledig. Hur skönt som helst! Ska fira det med att sova länge och äta en god lunch! Supert! Byebye.

MITT 2010

Bättre sent än aldrig?


Januari var en månad full av skola och jag gled mest med. Tänkte tillbaks till det underbara 2009 och var konstigt nog inte alls så glad över att det precis blivit ett nytt år. Jag shoppade skor, åt godis, var i Oslo, blev medlem i min förening, såg otroligt mycket på One Tree Hill♥ och började även se True Blood, något som senare gled ut i sanden.


Februari bestod av roliga kvällar tillsammans med vänner, några galnare än andra, och mysiga hemmakvällar. Jag köpte en ny telefon, en dålig, men tålig telefon som passade mig. Teatern upptog väldigt mycket av min tid och hann även med lite shopping. Nördade OS, framförallt skidskytte vilket jag tycker är en väldigt intressant sport. Kylan var februaris ända minus.


Mars månad var händelserik, for till Oslo, blev matförgiftad, köpte mina älskade babyrosa Converse, hade mysiga kvällar med vänner och hatade kylan något otroligt. Gick in i någon sorts vår/vinterdepression tror jag.


April bestod av teatertränande, teaterpremiär, partykvällar och häng med fina vänner. Köpte en maskeradmask och hade photoshoot med Lisen. Avslutning med teatern, vilket var lite sorgligt. Men en ganska rolig månad faktiskt trots min fortsatta lilla vår-depression. Men sånt tillhör ju tonåren, right?


I Maj smakade jag Sushi för första gången, jag for till Oslo för en helg, blev totalt beroende av The vampire diaries och förälskade mig i Stefan. Jag hängde mycket på cafeér och var sjukt less på skolan. Slutet av maj blev en helvändning för mig. Ett förhållande tog slut och vi vet ju alla hur man mår efter ett slut med någon som man stått så otroligt nära? Slutet av maj innebar mycket häng med min underbaraste vän som alltid fanns där för mig och stöttade mig. När jag tänker efter så var majs sista dagar inte så illa. Jag kom närmare folk jag inte stått nära förut.


Juni var en skön och härlig månad. Eclipse hade premiär så jag och ett gäng fina tjejer drog på premiären, Donken hade sänkt Mcflurry-priset till 10 kr vilket jag och mina vänner utnyttjade väl. Skolan slutade, firade vänners student, solade och hängde. Sommarjobbade med en kompis och hade många grillkvällar tillsammans med mina fina vänner. Photoshoot med Frida och midsommarfirande med Jenny. Mysigt!


Juli månad kan sammanfattas med gatufesten, Markus Krunegård, shopping, tivoli, fotboll och grillkvällar med fina vänner. Några dagar av Julis början upptog väldigt mycket tankar och fokusering kring Eclipse, såklart.


I Augusti for jag till Oslo, shoppade, packade och for till Italien. Vi besökte Venedig, en vacker och speciell stad. Vi åkte på gondoler och jag shoppade. Vi besökte Florens, en underbar stad med mycket sevärdigheter och god mat. Bologna blev nästa stopp där vi åt sjukligt god pasta. Efter Bologna bar det av till Sicilien där det första stoppet blev Letojanni och Taormina där vi var i 4 dagar. Vi snorklade, badade och solade. Vi tog sedan tåget till en liten by utanför Palermo där jag testade Scuba-diving vilket var superkul! Det enda minuset var att mina simfötter var för små, så min fot blev blå. Vi for sedan till Palermo, en fin stad, men vissa gator var sjukt smutsiga! Efter några nätter där så for vi till en av mina absoluta favoritstäder, nämligen Rom. Åh det är fint där!
Efter Italienresan for jag till Stockholm och besökte Gröna Lund, shoppade och hade superkul med Jenny.

När skolan började var det dags för föreningsveckan och det var faktiskt roligt att träffa alla igen. Skojigt!


September. Skola, kvällsmiddagar. Blev fotad för en annons, köpte kofotsskor(kilklackisar) och spenderade hela kvällarna med att testa kläder typ. Började också planera min flytt till Oslo och i skolan knäppte vi många fina bilder i webcamen med våra nya skoldatorer.


I Oktober for jag till STHLM med stort S med mamma. Vi hade supermysigt med shopping, restaurangbesök och lite vandrande runt i Stockholm. Var mycket på restaurang och knäppte mycket höstbilder. Det är ju så fina färger på hösten.


November. Shopping. Oslo. Harry Potter premiären. Shoppade många par skor, kanske för många och började lite smått handla julklappar.


December var en sjukt bra månad. Twilightkvällar, Buffymys med Lisa tillsammans med Ben & Jerrys, middagar, shopping, födelsedagsfirande, tjejmiddagar, photoshoot, julafton, Oslo, födelsedag. Hade födelsedagsmiddag med mina fina tjejer och firade nyår.


I KNOW WE ARE THE LUCKY ONES


Sitter och lyssnar på vacker musik samtidigt som jag klickar mig runt på olika bloggar. Hittade denna mysiga bild hos Knightcat.com, får lust att bara slå mig ner på en av stolarna, lukta på blommorna och se på de vackra levande ljusen. Leva i nuet, seize the day ungefär.

MALAGA Y GRANADA


Google (Ja, jag googlar som alla andra personer, lovar!)

Åh jag är SÅHÄÄÄÄÄÄR glad just nu!! Beställde precis flygbiljetter till Malaga. Ska åka dit i mars med min nya klass ifrån Oslo. Vi ska bo 2-5 st hos olika värdsfamiljer som pratar spanska. Läskigt, men ändå så himla roligt!! Och att få lite värme sådär i mitten av mars och lite sol på den vampyrblekta huden skadar väl ändå inte? Vi ska också besöka Granada för en dag och det kommer bli så underbart bra!

ÅH GE MIG MARS NU NU NU! 

FRIDAY




En ny pälsjacka, presentkort, hatt, Gossip Girl och One tree hill. Lite av sakerna jag fick igår. Väldigt nöjd! Dock fick jag två av Gossip girl, så ska byta den ena idag. GREJT! Måste kila nu, skolan väntar. Det är ju förresten fredag, något som jag helt hade glömt bort. Det är ju ännu mer grejt!

MAAT





Jag är så mätt att jag tror jag snart svimmar, somnar, dör, kollapsar. AHHHH. Men gott var det iaf!

PRESENTS AND VARMTH


Italia, Sicily, Taormina.

Åh, ni kan aldrig gissa vad! Jag har ju hela tiden tjatat om hur skönt det skulle vara med semster, eller värme. Och.. *DRUMVIRVEL* Jag ska troligen åka med min nya klass till Spanien i mars! HELT FUCKING UNDERBART! Och att min nya klass är hur bra som helst gör inte det hela mycket sämre.

Har verkligen börjat vänja mig vid att snacka norska nu, det är asroligt! Hihi. Men nu ska jag fortsätta se Buffy och vänta på att pappa kommer hem med mat och presenter. Jag ska bli firad idag i efterskott. Undra vad jag får för roligt.. Hoppas ni har en kickass dag! Hade bra!

HEY THERE.


Längtar lite efter sommar. Men jag ska inte klaga eftersom att det bara är 0 grader ute, man kan till och med gå runt utan vantar utan att frysa fingrarna av sig. Superhärligt.

Just nu är jag verkligen supermätt, och supertrött. Åt massa kycklingvingar. Tror jag ska träna lite lätt för att få bort all överflödig mat och sedan ta ett långt bad, låter inte helt fel va?

DID SOMEONE ORDER ITALIAN?



Italienskt på menyn är aldrig fel!

WAWAWOOM




Har inte visat er något av mina nyaste inköp och inte heller några utav mina födelsedagspresenter. Erik Hassle skivan köpte jag förra veckan, det lila nagellacket fick jag ifrån Jenny i födelsedagspresent och det guldiga utav pappa. Fransväskan köpte jag på rean på Bikbok. Me like.

För tillfället sitter jag och tittar på TVD säsong 1 och bakar cheesecake. Måste snart lägga mig eftersom att imorgon väntar en ny dag i skolan här i Oslo som utbytesstudent. Spännande!

FONTANA DE TREVI.


Längtar tillbaka till Italien och värmen. Här i Oslo snöar det lite smått och ute är det grått. Min första skoldag är avklarad och ikväll ska jag ut och äta italienskt. Passande och bra till bilden.

LET'S FLY AWAY TOGETHER


Sitter äntligen på tåget mot Oslo. Det var 50 minuter försenat vilket betyder att jag anländer Oslo cirka halv elva. Jobbigt!

ATT LÄMNA EN PLATS


Bläddrar lite i tidningar, ser film och packar. Allt på en och samma gång. Det känns overkligt att jag imorgon kommer kliva upp, ta med mig väskorna, kliva på ett tåg, hamna i Oslo och sedan stanna där. För ett helt halvår framåt.

Jag lämnar mitt vackra och mysiga rum i Sundsvall och byter ut det mot ett rum i Oslo. Jag byter ut bussen med alla mina vänner emot en spårvagn i Oslo med okända människor. Det känns konstigt men spännande på samma gång. Att ta ett så pass stort språng, att bara flytta och lämna kvar alla mina vänner här hemma, det känns konstigt.

TODAY IS NOW, TOMORROW IS ANOTHER DAY.


Pung att ha runt halsen- HM (födelsedagspresent), ringar- HM och Glitter, tröja Bikbok, örhängen Glitter.

Hej 2011! Idag har jag städat, packat och sett på tv. Alldeles strax ska jag på bio. Vi ska se Narnia 3. Jag tror den är jättebra! Längtar! Jag kommer hem väldigt sent och eftersom att jag ska upp tidigt imorgon för att åka till tåget så vet jag inte om det blir något mer inlägg ikväll. Måste ju umgås med familjen den sista dagen i Sundsvall. Ha en riktigt fin kväll sötnosar!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: