You're beautiful and I'm the opposite


Hejsan svejsan bloggläsare!
Nu har jag fått besök av världens finaste Lisa, även känd som Bläckward! Vi har haft roligt idag som vanligt, som man alltid har med henne! Hon är verkligen världens galnaste och sötaste person!
Nu ska vi åka till stugan för att grilla lite med min pappa och sedan fara ner till henne och ladda upp inför en riktig myskväll med film, chips, glass och godis. Ja idag är vi onyttiga! Ha en fin kväll!

The dedicated to Michael Jackson Wall





3. The Michael Jackson Wall

Min andra dag i London bestod av Madame Tussauds, lite shopping och vandrande, plus massa god mat. En härlig dag!

Nu ska jag packa upp lite, duscha och fixa mig, för om en stund kommer Lisa, som jag saknat henne! Så idag kommer vi väl antagligen hitta på massa tok som vanligt. Vi hörs om en stund! Nu ska jag svara på era kommentarer!

I'm an all-around-the-world-traveller




Bild 3: skor Converse, tights H&M, kavaj H&M, linne med dragkedja Zara, basiclinne H&M

Dessa bilder visar vad första dagen i London bestod av. Vandrande runt i London, vi besökte London Tower och vi åt massor av god mat på resturanger. Vi njöt helt enkelt!

Nu är jag hemma föresten! Sjukt skönt, det ändå som stör mig lite är att Rikard är på en cup uppe i Luleå och att mitt rum är fullt av väskor. Imorgon ska ni få se fler Londonbilder och bilder på det jag köpte i London. Nu ska jag svara på några kommentarer och sedan sova! Tjingeling!

Update from London,

Nu sitter jag pa hotellets frukostresturang. Jag er sa smart sa jag kom inte pa forran nu att det gick att ga in pa internet her. Igar var vi pa madame tussauds. Det var verkligen jatteroligt! Jag shoppade ocksa en del pa primark igar, ni far se nar jag kommer hem.
Idag ska vi shoppa lite mer och kanske ga pa london eye. Varat flyg avgar 8.10 pm, alltsa 20.10 och vi landar i oslo klockan 23.30-0.00 cirka. Nu ska jag springa upp till rummet och packa ihop, vi ska checka ut strax. Men vi hors imorgon!

Tent adventure




1. Filmmys igår!
2,3 Tröja Gina Tricot, Skor Skopunkten, Shorts Bik Bok

Nu drar vi iväg på tältäventyr ut i "Nordmarka". Det ska faktiskt bli mysigt tror jag och kameran följer såklart med så bilder kommer imorgon! Ha det så bra söta bloggläsare!

OMG



Jeans, tröja Monki, Kavaj och hatt H&M

Hemma från Harry Potter! Gud så jag älskar dom filmerna, slutet var dock sorgligt.. Kändes nästan lite dumt när man satt där med tårarna rinnandes längs kinderna, men lever man sig in i filmer så gör man! Haha, sån är jag. Men jag tycker nästan denna film var den bästa! Vad tycker ni om den?

Converse by Eveline H


Om jag designade Converse skor skulle de sett ut såhär! Vad tycker ni om dom? Lite färgrika sådär.

Update: Nu ska jag på Harry Potter snart!! Vi hörs igen vid 10 snåret ungefär!

I won't stop just because it's raining

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Fashiontoast.com

Idag är inte vädret så vackert i Oslo. Regnet bara öser ner. Gatorna är trista och blöta, grannarna är tysta och det är nästan svårt att tro att man har grannar eftersom man inte ser ett knyst av dem i detta väder. Ute på gården jobbar någon hårt, den "någon" kan vara jag ifört regnjacka.

So much to do, but all I really want to do is to go home


Sommarkänslor på hög nivå! Ice Age 3 var toppen, verkligen en rolig film!
 
Just nu känns allt toppen förutom att jag saknar Sundsvall. Jag vill hem och träffa alla mina vänner! Men så har vi också de saker jag längtar till. Som att Rikard kommer på måndag, vi åker till London på fredag och att vi ska fara och rafta i år igen veckan efter London!

Och när allt det är avklarat, ja då åker jag hem till kära Sundsvall!

HOVEDØYA




Bild 3: Vänster: Shorts Turkiet, Tröja Cubus, Hatt & Solglasögon H&M
Höger: Shorts Bik Bok, Skor H&M

Dagen
började med att vi tog en båttripp ut till en vacker ö som kallas Hovedöya där vi sedan la oss på stranden. Det var härligt ändå tills det började regna. Jag tog inte med mig min kamera så jag lånar bilder från min lillasyster idag. Har föresten en sån dag idag att jag vill skylla allt på min pappa. Men så har han ju också skulden i mycket.

London and good company



Två bilder från fjällena. Oredigerade.

Hemkommen, det är skönt!
Vet ni vad? Jag ska till London nästa fredag! Det blev alltså London, inte Amsterdam vi ska till! Jag längtar ihjäl mig! Något jag också längtar till är att min sötnos ska komma till Oslo och hälsa på mig på måndag! Jag saknar honom så det inte är klokt!
Men nu ska jag sova, kommentarerna får jag svara på imorgon.

Goodbye Oslo, but we'll see eachother soon again!


Min vackra vän Lisa.

Nu mina kära vänner lämnar jag Oslo för ett par dagar och drar till fjällen och jag åker hem på antingen torsdag kväll eller fredag morgon! Vi får se om det mobila bredbandet fungerar där uppe, annars så hörs vi när jag kommer hem! Hoppas ni har det riktigt bra medans jag är borta!

Football professional



Idag har jag spelat fotboll. Skulle dock haft bättre kläder men tanken var inte att jag skulle spela utan fota när jag gick ner dit. Men jag saknar verkligen att spela fotboll. Kanske ska satsa på en fotbollskarriär? Eller inte, nej vi låter det nog vara som det är nu. Imorgon ska jag till stugan i fjällen i 3 dagar! Så om vi inte hörs, ha de fin fint!

Åka utomlands eller inte?

 
My babysister is beautiful.

Just nu sitter jag och tittar på flygbiljetter. Min pappa och jag har nämligen börjat fundera på om vi ska dra med familjen på en kort utlandsresa om 2 veckor, vilket jag tycker är en toppenide! Så just nu sitter jag och tittar på biljetter till Amsterdam, Rom, Warsawa, you name it! Jag är peppad!

Hoppas bara detta blir av nu då..

It's not as you think it is



1. Oslo, 2. Min nya tremänning Elena. Är hon inte söt?

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott och att allt är bra med er! Idag vet jag inte om jag ska sommarjobba lite med att måla staket eller om jag ska ta det lugnt. Ute är det nämligen molningt, fast jag anar att solen kanske lyckas ta sig fram, vi får se. Kan ni inte berätta om något mysigt minne? Eller om något roligt ni ska göra i sommar?

I had a dream and I thought I would get at least one chance but I was wrong, I never got any chances




Lite bilder som min lillsyster tog på mig idag.
Hatt tights skor H&M, kavaj mammas gamla, tröja Cubus

Vad mycket egopics det varit idag! Nu vill jag inte att ni ska få fel uppfattning om mig, så ni tror jag är jätte ego! Jag gillar nämligen inte mitt utseende något vidare, men just idag kände jag mig lite fin och när min syster är så snäll så hon tar kort tänkte jag att ni kanske ville se. Så här har ni! Imorgon kommer bilder jag tog idag. Sov gott!

Zip it




Hatt, tights H&M, kavaj Mammas gamla

Nu ska jag upp till farmor och farfar för att fira farfars födelsedag. Han fyller nämligen 74 idag! Så vi hörs när jag kommer hem!

M&M's and Oreo's



Det här bådar inte gott.. Godiset ovan är nämligen mitt alltihopa! Men nu tycker jag att jag varit lite smart eftersom jag haft lite "byteshandel" med min lillasyster och gett henne nästan allt mitt godis (utom M&M's såklart! ) mot att jag fick hennes burk Oreos. För ni vet att jag älskar dom!

Nu ska jag börja fixa lite här i rummet som ser ut som ett bombnedslag och sedan fixa mig för att bege mig till farmor och farfar. Farfar fyller år idag och släkten ska samlas där uppe. Så vi hörs senare!

it's mouthwatering



Några bilder från i torsdags (pga bildbrist) när jag och Lisa inte var så där väldigt nyttiga av oss.

Vi har ätit, handlat en hel hög med filmer, ätit Ben & Jerry's runda kaka ( ni vet den där kakglassen) och nu är vi på resande fot. Om någon timme är vi antagligen i Norge och efter ytterligare nån timme är vi framme i Oslo! Så vi hörs då,

You're beautiful and you know it!


Här är en av bilderna jag och Lisa tog. Ovan är alltså Lisa som modell. Visst är hon vacker?

Dagen är kommen, jag sitter i bilen just nu och är påväg till Oslo! Vi hörs sedan när vi ätit.


rain rain rain



Ute regnar det just nu. Och när jag säger att det regnar så menar jag inte att det duggar, nej idag har det öst ner hela dagen. Precis som igår.

Men jag lyckades ändå ha en väldigt trevlig kväll igår utomhus med Linnea och Lisa. För jag till skillnad från många andra gillar jag regnet. Jag tycker det är mysigt och luften blir så frisk och härlig att man bara måste gå ut. När det regnar kan man dessutom krypa ner framför tv med en stor popcorn skål utan att ha dåligt samvete. Så regn är nog inte så dåligt ändå.

Mollie the cat


Godkväll! Förlåt för den dåliga uppdateringen.

Igår var jag med Lisa och sötnosen, vi har knäppt cirka 450 bilder jag och Lisa men just nu strejkar min dator så ni får se bilderna imorgon istället! Har iallafall varit mysigt och vi har modellat, ätit massor av onyttigheter och druckit massor av läsk. Onyttigare får man leta efter.

Nu ska jag iväg på tjejkväll hos Linnea med tjejjerna! Vi får se om jag sover där eller far hem, vi hörs iallafall! Pusshej

My shoes are green


God förmiddag! Just nu sitter och pratar med Lisa på telefonen. Idag kommer jag nog att göra ett besök hemma hos henne, det blir väl antagligen lite muffinsbakning och kanske kanske får jag spela sims 3 för första gången! Men vi hörs senare sötnosar! 

R.I.P Michael Jackson



Sitter just nu och ser på minnesstunden till Michael Jackson. Fy vad han är bra! Jag har fortfarande inte riktigt förstått att han är död. Det lär ta ett tag att smälta..

Jag bara sitter här och förvånas över hur hans fötter rör sig och hur cool hans scenografi är! Och hans låtar.. Otroligt! Ja Michael, du behöver inte vara rädd att någon någonsin kommer glömma dig!

Inte min dag


Just nu är jag med min bästaste bästa vän Victoria.
Idag kan jag verkligen hålla med om att det inte är min dag. Jag skulle köpa ett par blommiga skor från accent och de var på rea och kostade bara 99 kronor! Jag såg att det fanns i min storlek och blev så klart överlycklig. När jag sedan skulle testa dom märkte jag att de var väldigt stora och såklart var de felmärkta! Så tji fick jag, inga skor för min del.

När jag sedan skulle fara till Siba där de rear ut alla sims spel för 99 kronor så har de såklart inte det sims spel jag vill ha tag i! Nu spöregnar det dessutom ute och jag och Victoria vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men vi lär väl hitta på något, vi kanske slår igång någon film. Vi hörs senare!

Shopping


Godmorgon! Nu ska jag och familjen åka och shoppa lite. Ska även träffa Victoria som sedan ska följa med hem ikväll! Så vi hörs då! Ha en bra dag!

5 days left


Idag har jag tillbringat hela dagen med sötnosen. Det har varit en väldigt seg dag, fast ändå mysig, men imorgon känner jag att jag måste hitta på något innan det blir vardag för mig att slappa

Har jag föresten sagt att på lördag far jag till pappa i tre veckor? Jag kommer alltså att knappt ha någon kontakt med mina vänner eftersom det är så dyrt att smsa och ringa från norge till sverige.
Hur jag ska klara mig utan sötnosen är ännu ett mysterium, kommer bli tufft!

I'm a fan of Erik Hassle


I torsdags såg vi som sagt Erik Hassle och när han hade spelat klart gick vi fram och frågade en vakt om vi skulle kunna få hans autograf. Vakten försvann och till våran stora förvåning kom Erik Hassle ut. Han var så sjukt cool och vi började småprata. Vi fick ta kort med honom och fick kramar. Jag kan inte säga annat än att Erik Hassle gav mig ett sjukt bra första intryck! Han är ju grymt cool och att han sjunger underbart gör ju inte heller saken värre!

Nu tycker jag vi alla blir Erik Hassle fans!

You are sweet


Bara så att ni vet!

Såg precis klart Wimbledon som gick på kanal 3. Idag har det verkligen varit en slappisdag! Jag vaknade sent och har tagit det lugnt hela dagen. Men som jag har hållit igång den senaste tiden så tycker jag att jag förtjänade en vilodag! Hur har eran dag varit?

Love is like a flower, it grows beautifully but then it dies


Var ute och knäppte lite smått nyligen med det nya objektivet och här ovan är ett av resultaten, jag har dock lagt till ram runt.

Outfits


För att fira sommaren lite grann så gjorde jag ett collage av alla mina outfits under detta års gång.
Nu ska jag ut och fota lite tror jag!


They say I move too quick


Balen,

Jag gick igår på gatufesten också. Det var inte planerat men det var iallafall riktigt roligt! Vi såg Tomas Ledin och Marit Bergman och några band till. Tomas Ledin var superbra förutom att alla skulle hålla på och trängas och att jag var halvt döv när jag gick därifrån p.g.a alla skrikande tjejer. Annars en toppenkväll! Åt på Subway och tog 12 bussen hem eftersom jag var trött! Vad ska ni göra idag då?

People everywhere I go





Lite bilder innan vi gick till gatufesten.
Sjukt trött och jag har ont i fötterna efter allt gående. Jag har haft två underbara dagar och imorgon ska jag nog gå dit igen! Jag fick föresten träffa Erik Hassle igår! Han är så underbar i verkligheten ska ni veta! Men jag visar bilder sedan, när jag fått bilderna och berättar mer då.
Tkr ni föresten om min nya header?

A letter can decide your future

Idag fick jag ett brev i postlådan, ett viktigt brev som handlade om min framtid. Ett brev som bestämmer vad jag ska göra och var jag ska vara de närmaste tre åren. Ett intygsbrev till gymnasiet. Och gissa vad, jag kom in! Så nu kan jag klassas som samhällare, bra eller dåligt, ja det får vi helt enkelt se.



1. Intagningsbrev
2.Bil tagen med det nya objektivet.
3. Stranden jag var på i måndags med familjen. Underbar strand!



Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: