BEAUTIFUL MONSTER


Hej vänner! Nu sticker jag och Jenny iväg för att grilla hos Lisa och ikväll ska vi på en festival i vår lilla by. Blir nog bra tror jag, vi hörs inatt! Ni kan ju få lyssna på Ne-yos underbart braa låt beautiful monster om ni har tråkigt. Ha en fin kväll sötnosar.

OPPOSITES ATTRACT


Goddagens! Är trött och slut. Gårdagen tillbringades med några trevliga människor och Jenny, som nu har kommit hem från Italien. Snart är det min tur, längtar!

Nu ska jag fortsätta packa, imorgon far jag till Oslo! Ha en fin dag vänner. ♥

VINTAGE

Godmorgon! Jag somnade halv 7 imorse, så känner mig inte sådär jättepigg! Men det är väl det sommarlov är till för? Man ska vända på dygnet och göra saker man inte gör annars.

Nu ska jag hugga in på en fin och saftig paj som står på bänken. Vi hörs!



Shorts-mammas gamla, skor likaså, kavaj H&M, linne Monki och klocka Guldfynd.
Tur att jag alltid lyckas se konstig ut på alla bilder... Ja, men såhär så jag iallafall ut igår. Det började spöregna och jag satt och frös mig igenom hela matchen. Bra där!


IF I COULD WRITE YOU A SONG TO MAKE YOU FALL IN LOVE, I WOULD ALREADY HAVE YOU HERE UNDER MY ARM



Hej sötnosar! Sitter och läser om Angelina och Brad medans jag äter digestivemarabou och dricker ramlösa. Ultimatumgott!

Fotbollen gick bra, trots att jag klätt mig lite för lätt (SMART EVELINE ATT TA PÅ DIG SHORTS?!), så när det började regna så blev jag dyngsur, sen satt jag där under hela matchen och frös. Men giffarna var bra iallafall, det var roligt när alla hammarbyare blev sura på slutet när gif gjorde mål, det var höjdpunkten! Efter det drog vi till Barista och köpte take aways.

Här får ni en skön låt att lyssna på medans jag är borta, för nu ska jag till Lisen igen, för tredje gången denna vecka, känns lite som om jag bor där nu när hennes pappa är borta. Känns bra.

I'M WAITING TO BE FOUND


Hej vänner! Idag har jag varit i stan och småshoppat lite. Har precis slängt i mig ett revbensspjäll, och nu ska jag till stan igen för att ta en fika och tydligen för att se fotboll. Kan bli intressant. Hörs ikväll!


WHAT HAPPENS IF HE DIES?


Weheartit.com

Ja, det är svårt. Men vad händer om personen dör?

Tårarna rinner ner för kinderna när jag läser den här bloggen. Fy, jag kan inte ens tänka mig in i situationen.. Det här får mig att bara vilja hålla hårt på de jag älskar mest.


I'M A LITTLE BIT LOST WITHOUT YOU. I'M A BLOODY BIG MESS INSIDE. THIS AIN'T A LOVE SONG THIS IS GOODBYE.


Idag har jag klippt mig rejält, slingat håret, lyssnat på massor av superbra musik, varit med familjen vid en vacker sjö, övningskört och tagit en lång promenad med en fin vän. Dagen har varit ganska härlig. Hoppas er dag också varit bra!

Nu kan ni få lyssna på en underbart vacker och fin låt med ett grymt band vars namn är Scouting for girls.


OM DU ALDRIG PROVAT, HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER?


fashion-monster.com

Åh vilken känsla! Lycklig, upprymd. Ja, i cirka 4 minuter så känner jag mig så, genom att lyssna på denna underbara låt.

HAPPY ENDING


Härlig och vacker låt och video med Mika. Jag blir glad av den och jag får lust att också bara flyga iväg sådär.

OM JAG FICK CHANSEN ATT GÖRA OM ALLT, TRO MIG JAG SKULLE GÖRA OM ALLT TUSEN GÅNGER




Jag ångrar ingenting. Jag ångrar allting.

Idag är dagens planer oklara för tillfället. Om jag tittar ut genom mitt fönster ser jag en lite halvmolnig himmel och solen som försöker trycka sig fram. Egentligen borde jag väl använda mina sista dagar av sommarlovet som jag är hemma till något nyttigt, men fantasin är inte på topp när man fortfarande är lite småsjuk.

Men nånting vettigt ska jag väl lyckas hitta på. Vi hörs senare.


JUST IDAG ÄR JAG BRA




Vad har jag gjort en tisdagskväll? Sett ännu mer One tree hill? Svar: Korrekt!
Gjort massor av fula grimaser framför webkameran? Svar: Korrekt!
Tillfredsställande tisdag? Svar: NJAAAA.. Men jag antar att såna dagar behövs ibland.


FAREWELL


JULI 2009

För att summera Juli 2009:



Vi fick träffa Erik Hassle. Gatufestens höjdpunkt!



Photoshoot


Åt massa daimchoklad, mums!

Var hos pappa.



Tältade och fiskade vid en sjö i Norge.


Blev ett äkta vampyrfan.



Tog en tripp till London.

Juli 2009 var en bra månad. Mycket skratt, var med underbara vänner, reste och hade det bra. Känner ni igen någon av fotona?


I JUST WANTED TO SAY I'M SORRY..


"I just wanted to say I'm sorry.."
"Don't you get tired of that? Saying you're sorry"


Yes, that's right! Säsong 5 av One tree hill rullar på här hemma medans jag har påbörjat min packning inför Oslo-Italien-Stockholm trippen.

TRUE LOVE ALWAYS


Jag ryser när jag ser gamla avsnitt av One Tree Hill.


RAQUEL NAVE


Har precis fått reda på att tjejen ovan är min tremänning. Hon heter Raquel Nave och bor i Usa och är en fotomodell på väg uppåt. Jag hoppas verkligen att hon kommer lyckas!

I LIKE SALE




Godkväll! Kom precis hem, slängde mig in i duschen och använde lite hårinpackning till mitt slitna hår. Nu ska jag äta, sen fara iväg igen.

Visar er några nya inköp, shorts från H&M och örhängen från Gina som kostade 19 kronor. I LIKE. Ha en fin kväll.

WELCOME HOME.



May -09.

Idag kom Lisa hem, så nu ska jag sticka iväg till henne för att träffa hennes hundar. (JA LISA, DET ÄR BARA DÄRFÖR JAG KOMMER TILL DIG..) Haha, ja men dåså.. nu vet ni vad jag gör ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

I'VE NEVER HAD A 'SUMMER OF 69'



Jag älskar och avgudar The bravery!! Så himla bra. Så himla skön musik. Så himla glad jag blir när jag lyssnar på dom. Åh, vad bra!

Nu ska jag till Lisa och mysa hela kvällen, kanske spela in en och en annan cover också. Vi får se! Vad ska ni göra ikväll?

FYRA MANLIGA BLOGGARE

Hej sötnosar! Tänkte dela med mig av fyra bra manliga bloggare. Det är synd att inte fler killar bloggar, för det är verkligen roligt att läsa manliga bloggar emellanåt!


Andreas Wijk är en skön grabb med skön stil och med en vacker röst som bloggar på kanal 5. Jag är lite svag för killar som kan sjunga och klä sig, så jag rekommenderar verkligen hans blogg!


Erik Flaeder är också en bra killblogg och drivs av 16-åriga Erik. Där hittar du massor av fina bilder och även en del klädestips till killar. Spana in!


Jakob Andersson är ännu en cool snubbe på 19 bast som tar så grymt häftiga foton! Han visar också fram sina snygga outfits och lite bilder ifrån vardagen.


Den sista bloggaren jag tänkte tipsa er om är 19-åriga Tobias Lindqvist som bloggar om kläder och om sina resor.
Vet ni några fler bra kill-bloggar så får ni gärna tipsa mig!

JA MEN HEJ PÅ DIG MED!

OKEJ.. Jag förstår mig inte riktigt på dom som skriver sån här reklam. Okej, visst. Men varför skriva saker som "vännen" och "<3"? Jag har aldrig pratat med människan, och det här är inte det enda exemplet. Får såna här kommentarer varannan dag. Och det är sjukt irriterande, så snälla sluta!



VOLLEYBOLL ÄR NOG INTE MIN GREJ.. MEN HANNAH MONTANA DEFINITELY IS



Dessa bilder avslöjar vad jag gjorde igår kväll. Vi hade volleybollmatch mot en annan förening vid namn Athena, och jaa.. det gick väl inte så bra eftersom att bara 5 stycken från min förening dök upp..

Och som om inte det vore nog, så suger jag på volleyboll! GREAAT. Vi förlorade ganska hårt. Men mitt kött blev iallafall gott, och Fridas.. SUSHI? Haha, hon åt laxen nästan rå.

Ikväll har jag förresten varit ute och joggat, träffat några söta vänner, och sedan sett Hannah Montana The movie.. HAHA MIN NYA FAVORITFILM! GUD VAD BRA DEN VAAAR. eller inte.

EN DAG PÅ STAN


Jag har en vän som gillar kameran..


.. och en vän som inte gillar kameran. Vad handlar det om liksom?? Klart alla vill vara med på min blogg!

!
Iallafall! Idag var jag på stan och shoppade lite med min söta vän Michelle, sen tog jag en fika med gulliga Nadia. Kolla vad nyttig jag var!! Åt inte ens upp alla krutonger. Ja, det är mitt tips, om ni ska äta ett paket glass varje morgon, då måste ni också vara nyttiga på eftermiddagen genom att äta Ceasarsallad. Okej, fattar ni?

STARTA MORGONEN MED ETT PAKET GRÄDDGLASS




Chokladkross är ju typ.. GOTT? MUUMS. Jag brukar alltid starta morgonen med ett paket chokladkross gräddglass, tänk vad glada alla människor skulle vara om dom gjorde som mig! Och tare lugnt, det är bara 2 liter. Finns ju dom som äter mycket mer onyttigt än så varje dag. Så tycker inte ni ska döma mig.. Jag är faktiskt väldigt nyttig.

GOODBYE MY FRIEND


Idag åker min fina, underbart braa vän till Italien. Jag kommer sakna dig. ♥ Men om en vecka ses vi Jennypenny och bara 3 veckor efter det far vi till Stockholm, vilket kommer bli så himla roligt!

Hälsa italienarna från mig! Det är ju faktiskt bara 2 veckor tills jag far!

LIFE IS LIKE A FLURRY.


Ikväll har jag varit hos Linnea med fint sällskap. Vi har badat, ätit god kvällsmat och bara njutit av sommarens värme.

Vet ni vad? Jag kan inte sova, jag bara sitter och funderar hela tiden. Jag har på den senaste tiden inte riktigt varit mig själv, vilket bloggen har blivit lidande för. Jag svarar aldrig på kommentarerna och jag skriver ganska ointressanta inlägg. Jag hoppas att det snart kommer en vändpunkt för mig, som kommer göra att jag tar tag i det igen. För jag älskar verkligen att blogga, men nu verkar jag inte ha ork till sånt som var min vardag förut. Jag är ledsen, men så är det.

Hur ska man kunna skriva något intressant och roligt när ens liv egentligen inte är det? Ja, inte just nu iallafall. Förhoppningsvis kommer allt att bli bättre snart, jag tror det, det känns redan som det. Sakta, men säkert så känns det så. Jag hoppas att det blir så också, för att må såhär, det suger. Att vara knäckt suger, så nu är det slut på det. Jag ska bli en stark person igen, allt ordnar sig. Ja, allt kommer ordna sig.

I LOVE THE WAY YOU LIE



You ever loved somebody so much, you can barely breathe, when you're with them?

Just gonna stand there and watch me burn?
But that's alright, because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry?
But that's alright, because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie



Lyssna, lyssna, lyssna!

LIFE IS A BIT MORE FUN IF YOU DO IT THIS WAY


God morgon, god förmiddag, god eftermiddag. Här springer jag runt i min fina ballerinaknut och njuter av att ha huset för mig själv i några timmar. Fortfarande sjuk? Jajamensann!

what a fabolous year, oh so many beautiful photos




2009.
Jag orkar inte ens sitta vid datorn, det gör så ont i huvudet. Så det blir nog ingen mer uppdatering idag, kanske ett litet inlägg senare.

Idag har jag njutit av solen, klippt i tidningar för att skapa ett egen frisyr-häfte, kommer bli grymt bra! Har även legat uppslukad av Veckorevyn som jag köpte idag. Nu ska jag äta mat!

FLURRY-LOVE IT


Hej sötnötisar! Jag kom precis hem från att ha uträttat en mängd med ärenden. Och jag är slutkörd. Mitt huvud spränger av värk och jag känner mig trött, så idag ska jag tillbringa dagen med att vila, så att jag kanske blir frisk igen! Vi hörs senare.

EN PAKT SOM FÖRÄNDRAR


London 24 Juli 2009.

Följande är taget från Jennys blogg:

"Jag och Eveline har gjort en pakt. Japp, så är det! Vi ska båda göra något vi annars inte skulle vågat. Vi ska sluta vara så förbannat fega! Haha. Blir bra det här! Sluta tänka så mycket och istället göra sånt vi vill. Inte tänka på imorgon utan leva i nuet. Wish us luck!!"

Just precis så är fallet. Varför tänka så mycket? Bara gör det! Livet är för kort för att man ska tänka så mycket.

TIRED x2000


Hejhej! Jag är så himla trött just nu, det känns som att jag är hög typ.. Klev upp klockan 6 imorse, satt på ett varmt tåg i 6 timmar, åt god mat i Stockholm, for vidare med x2000 till Sundsvall, och nu, ÄNTLIGEN, är jag hemma.

Nu ska jag äta något, packa upp och bara titta på tv hela kvällen lång.

PACKAPACKAPACKA.


Mätt och glad tjej börjar nu packa. Tåget går hem klockan halv 8 och vi måste kliva upp klockan 6. Usch och fy! Så vid den här tidpunkten imorgon befinner jag mig i Sverige igen! Härligt. Nu måste jag fortsätta packa! Vi hörs imorgon. Godnatt ♥

LOVELY WEATHER?

su


Topp och shorts Bikbok, Bikini H&M.

Dagen har spenderats vid vattnet läsandes New Moon. Ganska okej, trots att molnen bestämde sig för att skymma solen ibland. Men jag har iallafall fått lite motion eftersom att vi cyklade dit och hem. Nu ska jag sätta mig ute i solen och ikväll står det tapas på menyn! MUMS.

TWO FINE .....


Bildbrist big time! Så därför får ni två härliga bilder från juni. Jag älskar den andra bilden där Martin och Lisa skulle försöka fånga min kanin, har dom inte två fina ass? Eller vad säger ni?

Nu sticker jag ut och badar i det fina vädret här i Oslo, vi hörs ikväll!


TVÅ NYA TILLSKOTT I GARDEROBEN.


Två nya tillskott i garderoben. Båda från Bikbok, älskar när Bikbok har rea!! Jag har märkt att här i Oslo har alltid Bikbok rea, hmm mysterious.

Nä nu ska jag se film och dricka lite vatten, för jag har fortfarande sjuk huvudvärk. Inte skönt! Sedan ska jag sova och försöka smälta all nachos jag tryckt i mig ikväll.. Det har nog blivit några extra kilon. BAD. GOOD NIGHT.

WE LIKE WE LIKE



Hej baconers! Klev precis innanför dörren med en enorm huvudvärk såhär på en lördagskväll, härligt!
Dagen har spenderats i Oslo, jag har shoppat denna fina topp ovan från Bikbok för bara 50 kronor, 75% rea gillar vi!! Jag har ätit italiensk glass och sett Sex and the city 2. Oj vad mycket jag hunnit med! Filmen var bra!

För att vara ärlig ska jag nog ner till stan nu igen, och köpa en axelbandslös klänning från Bikbok innan det stänger, om jag hinner då! Vi får se.. Håll tummarna!

TAKE OFF.


HEJJ SNYGGISAR! Nu kan ni få njuta av kanske universums skönaste bild medans jag sticker ner till "byn" och shoppar loss! Ha en fin dag.

SVART ÄR INGEN FÄRG, DET ÄR SÅ MAN KÄNNER SIG.


Svart är ingen färg, det är så man känner sig. Markus Krunegård. ♥

Vet ni vad? Jag har gått och tänkt på att jag bara skulle vilja hoppa över några år, så att jag kan börja leva mitt liv. Bli klar med skolan, flytta bort, träffa massa nya människor, skaffa ett jobb, gå mina egna vägar, köpa och indreda min egen lägenhet och bjuda över tjejkompisarna på tjejmiddag.

Men samtidigt, så vill jag inte hoppa över den här tiden i livet, tiden då det finns tid för att göra många misstag som man ska lära sig av, tiden i livet då man får göra saker som man kanske inte kan göra senare i livet.

Ja, nu när jag tänker efter så är det nog inte så illa så som det är nu ändå. Det är såhär det ska vara när man är tonåring och går i skolan. Och om några år kommer jag nog titta tillbaks på dessa år och ångra mig att jag inte tog vara på tiden. Så det är vad jag ska göra nu, jag ska glömma alla bekymmer, göra mig kvitt alla bekymmer och bara leva i nuet. Jag ska göra saker jag egentligen inte vågar. Nej, ingenting ska stå i min väg nu! Allt ordnar sig!


HEMMAAA


Grillning hos Jennie i lördags innan Gatufesten

HEMMAA I OSLO IGEN! SKÖNT. Klart det har varit skönt med lite fjälluft, men ärligt talat så orkar man inte med det allt för länge. Nu ska jag ta en lång dusch, en promenad i regnet och sedan slå på en film. Hoppas ni haft det bra dessa dagar!

OH MY GOD, YOU BETTER COME AND GET ME




Har inte dragit än, vill inte lämna storstan.. BLÄÄÄ. Nä, men okej. Då drar vi då! Hejdå..

LYSSNA

DRAR IVÄG, LÅNGT BORT TILL INGENSTANS.






Såhär spenderades gårdagen. Det regnade typ hela tiden, men det var ju skönt för då var det inga köer till karusellerna. Nu håller jag på att packa om min väska, för idag beger jag mig till fjället och är där några dagar framåt, så det lär bli dåligt med uppdatering. Ta hand om er!

DOTS


Blus och kavaj H&M, klocka Guldfynd.

Hejhej! Kom precis hem, det har varit en blöt dag. Nu ska jag skynda mig, för vi ska ut och äta sedan se Eclipse! Vi hörs senare. Puss och hej!

INGENTING ÄR VETTIGT 03:30


Hej på er! Nu ska jag bege mig till Tusenfryd (ett nöjesfält) och ikväll ska vi ut och äta och sedan se Eclipse! Och för er som undrar, ja jag har redan sett den! Ha en fin dag.

Lyssna här

HELLO GORDEOUS.


mästerkocken och hennes älskade bebis!




Hej snygggisar! Såhär såg jag ut idag på farfars födelsedagskalas! (älskar att jag alltid lyckas få mina armar att se gigantiska ut på kort!) Skor-Skopunkten, Klänning-Bikbok, kavaj-H&M.

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag haft, har varit barnvakt åt mina kusiner och spelat fotboll, nu är jag dödstrött, så ska sova. Imorgon ska vi nog på ett nöjesfält kallat Tusenfryd, vilket är ungefär som Gröna lund. Sov gott.


UNDERBART BRA JAJA



Men tur att man är så sjuuukt snygg! Haha, ett nytt inköp till garderoben. Detta fina linne från H&M. Underbart bra! Jaja. Nu ska jag fortsätta vara barnvakt till mina små kusiner, vi håller på att skriva en låt på norska till min farfar som fyller år idag. Vi hörs sen.

JENNY AND ME.


Hej kära vänner! Dålig uppdatering, I know. Men jag har haft så himla roliga dagar och jag har haft fullt upp, så att sätta sig vid en dator och blogga har inte varit prioritering 1. Men nu är iallafall gatufesten slut och hela dagen har spenderats i en bil. Japp, nu är jag i Oslo. Och nu ska jag sova. Hörs imorgon vänner! Puss.

EN NY DAG.


såhär såg jag ut i onsdags på Gatufesten. Skor-?, tisha Ginat, tygpåse primark, shorts Bikbok.

Nu kör vi igång med dag 3 på gatufesten, sticker till stan nu för att möta upp några fina vänner. Vi hörs imorgon med lite bilder. Ha en fin kväll!

ARTISTER.



Igår såg jag många bra band, bland annat Fibes, oh Fibes! och Kent, men kvällens höjdpunkt var ändå Markus Krunegård, åh så bra han var! Jag vill se honom igen, igen, igen!

A NEW DRESS.




Här ser ni min nya fina klänning från Bikbok. Kostade 299 kronor och den fick stå för kvällens outfit. Nu ska jag kila till sängs, vi hörs imorgon. Då lägger jag ut lite bilder från ikväll. Puss!

HELLO WORLD.


Tischa Ginat. shorts Bikbok.

Good morning sunshines!
Nu ska jag iväg och bada med familjen vid havet, sedan så far jag till Jenny och äter middag och efter det så åker vi in till Gatufesten för att se band så som Markus Krunegård och Kent. Blir toppen! Ha en fin dag.

GATUFESTEN DAG 1.







Hejsansvejsan! Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag i min säng iklädd min nya fina vita underbara klänning från Bikbok som ni får se imorgon. För nu ska jag soova och drömma om Markus Krunegård som jag förövrigt ska se imorgon. Gonatt! Medans jag sover kan ni ju kolla på några bilder från idag.

HEJSVEJS.



Tja snyggon! Nu drar jag iväg till gatufesten för att umgås med vänner och för att se lite artister. Hare fint!

GOOD MORNING.


Shorts Bikbok. Blommig topp Cubus. Flipflops Kroatien. Jeansjacka Åhlens. Klocka Guldfynd.

Hej sötnosar! Nu sticker jag och badar, vi hörs i eftermiddag!

THERE'S SOMETHING ABOUT YOU. I just can't get enough..


HAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ALLA KANINER DÄR UTE.

Just nu sitter jag i skräddarsits med laptopen i knäet och tittar på Sex and the City avsnitten som går på tv. Tror jag ska slå på filmen också faktiskt och sedan sova. Ni som inte kan sova kanske vill lyssna på en bra låt? Klart ni vill! Lyssna här då.

I LOVE PEOPLE YOU CAN'T TRUST.


Gissa vad jag gör? Kollar på VM, that's right! Tror jag hejjar på Urugay faktiskt.

Haha, jag sitter också och förundras över hur folk kan bete sig som dom gör. Att ljuga är INTE okej. Är det såhär det ska vara? Nej! Just nu är jag arg, men vet ni vad? Det är inte ens värt det. Om en person ljuger, så är den inte värd att bli ägnad en tanke. FY FAN.

YESTERDAY.



Igår åt jag och Lisa världens bästa och underbaraste frukost på balkongen ska ni veta. Mumsmums! Sedan tillbringade vi eftermiddagen på studsmattan lyssnandes på massa bra musik och läsandes Sofis mode, Elle och The Twilight Saga böckerna på engelska såklart.

L.O.V.E.

Plötsligt fick jag sån lust att fota någon, åh vad fin bilden nedan är!
Nu ska jag ut och shoppa eftersom att vädret inte är på topp idag. Ha en fin dag!

Flickr.com

GET-YOUR-MIND-OFF-THINGS.


När jag vaknade, vaknade jag med en konstig känsla, ungefär som ångest. Det var likadant igår. Men nu är det slut på det här. Jag orkar inte må så här hela tiden. Jag brukar inte skriva om sånt här i bloggen, men jag har inte mått så bra på sistone. Den där känslan av att något är fel har funnits där länge. Men bättre dagar kommer nu, jag lovar.

På onsdag börjar gatufesten och veckan kommer att bestå av att se en bunt med bra band, vilket är en liten get-your-mind-off-things. Skönt! När sedan gatufesten är slut så drar jag till Oslo och slipper Sverige för ett tag framåt. Härligt.

Maybe It's Hurtful


Hej sötnosar! Sitter hemma hos min fina vän Jenny just nu. Förut idag var jag med Lisa och vi tittade på One tree hill, härligt! Nu ska jag och Jennypenny ta ett kvällsdopp i den varma luften, ha en fin kväll!

SCOPELLO.



Nu har vi bokat övernattning i 3 nätter på den fina ön ovan som har det vackra namnet Scopello. Den ligger precis utanför Sicilien och där ska vi dyka och lite annat roligt! Tror det blir jättebra där. Haha, jag insåg nu att andra bilden ser lite läskig ut. Ska jag till en fängelseö?? Shutter Island nästa!

LA LA LA

Godkväll! Idag är inte vädret riktigt lika fint som på bilden nedan, men det är ändå skönt med en dag med lite moln. Vad har jag gjort idag då?

Vaknade hos Linnea, gårdagen tillbringades med tacos och senare satt jag framför en eld ätandes kycklingvingar, mums! Jag for hem, insåg att jag fått några nya smaskiga myggbett(love!), klippte gräset, for och hyrde film med mammsen, åt ananas och nu ser jag på One tree hill. Snart kommer en sötnöt hit för att se på film med mig. Hare!


Blus-Cubus. Örhänge-H&M. Klocka-Guldfynd. Ring-H&M.


AGAINAGAIN.


Såg precis Eclipse-trailern på tv. Jag vill se den igen, nu, på en gång!

GREATFABWONDERFUL.


Hej på er cupcakes! Idag har jag tillbringat dagen på en brygga, det är ju underbart väder ute! Imorse när jag vaknade så visade termometern 25 grader i skuggan och klockan var bara halv elva!

Nu ska jag gå och längta lite tills det är dags att se Eclipse igen, har nämligen bokat biljetter i Oslo! Woho. Jag ska även börja förbereda tacos, för ikväll blir det tacosmys! Hoppas er dag varit jättebra! Vi hörs sötnosar. ♥

LOVE IT.








Här får ni några bilder ifrån Eclipse-premiären. Jag gick med Jenny, Evelina, Victoria och Lisa som ni kanske ser. Efter bion så drog vi till McDonalds och åt Mcflurry's, muums! Är det bara jag som älskar att dom har sänkt priset till 10 kronor?!

Förövrigt idag så har jag gått på stan och ätit glass i det fina vädret och nu väntar jag på att en fin vän ska komma hit och göra mig sällskap. Pusshej leverpastej!

ITALY.






Jag vill flyga bort från Sverige och landa i Italien. Besöka dessa 5 vackra städer och drömma mig bort med kameran i högsta hugg. Jag vill ligga på stranden i Taormina och sola bort dagarna, dyka i Palermo tillsammans med medelhavets fiskar, gå på Florens gator och åka runt i en båt i Venedig. Det vore livet.Augusti kom nu!

NIGHTY NIGHT.


Old pic från i höstas som jag hittade här på den stationära datorn. Nu ska jag se film med Jenny som kom hit och våldgästade mig för några timmar sedan, sen ska jag sova. Natti Natti.

IDAG HAR JAG LÄRT MIG TRE NYA SAKER.



1. Ät inte för många våfflor inom för kort tid, då får du ont i magen

2. Drick inte 3 glas vatten inom loppet av femton sekunder, då får du också ont i magen.

3. Gör inte dessa saker direkt efter varandra, då det resulterar i magvärk.

Ja, så nu ska jag gå och försöka tvinga bort min dumma magvärk.

NEWNEWNEW.



Ovan ser ni lite nya inköp. Två klockor från Guldfynd, ett linne från rean på Monki och en ansiktsmask ifrån Lindex. Nu ska jag pigga upp mig, ganska seg dag eftersom att jag och Lisa inte somnade förrän klockan sju imorse, men sånt får man göra när man har sommarlov!

Jag kanske borde göra den där ansiktsmasken. Undra om jag blir lika snygg som hon på bilden? Vad tror ni?

I AM A NON-BELIEVER.



La Rocca, Enjoy!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: