GOTT NYTT ÅR


Mina kära vänner, följeslagare, bebisar. Detta blir troligen det sista inlägget för 2010 såvida jag inte gör ett tidsinställt inlägg. Det är i alla fall snart dags att välkomna 2011 och det nya året.
2011 känns som ett bra år, en bra och ny start.

Men måste kila nu sötnosar! Ha en riktigt fin kväll och GOTT NYTT ÅR! Vi hörs nästa år!

SMALL FLOWERS AND GREY BACKGROUNDS


Ännu en bild från fotandet med Evelina. Hatar att blogg.se drar ner kvaliteten något så otroligt. Men jag är i alla fall supernöjd! =)


DEATH AND ALL HIS FRIENDS, BECAUSE OF THE TIMES.


Väcktes för en stund sen på sängen med ljus, tomtebloss och massa fina ljus.

Så nu är jag en assnygg döskallering, tre superbra skivor, en snygg lacktoalettväska, ett par vita mysiga vantar, ett hm-presentkort, ett par svart/gråa mysiga raggsockar och en kakform (familjen vill att jag ska flytta, haha) rikare. LOVE IT.

Älskar det faktum att det är min födelsedag, den sista dagen på 2010, nyår och att jag snart ska få alla photoshootbilder. Dagen kan inte bli bättre! Nu ska jag titta på film en stund. Vi hörs senare!

MY B-DAY.


Foto: Evelina Ytterbom
Klänning Bikbok, skinnhandskar Åhlens, skor Nelly.

Det är nu officiellt min födelsedag. Bye sweet sixteen.

VINTAGE, CURLS AND BASKET SHOES


Evelina trixade lite i photoshop och gjorde denna bild lite coolare. Hon är verkligen sjukt duktig ska ni veta.

LAWELIH. LOVELY.




Två av mina nyaste inköp. Jacka från HM och kors från Glitter.

BIRTHDAY DINNER





Igår var en riktigt stressad dag, jag och Lisa shoppade lite, tog oss knappt hem och när vi väl var hemma fick vi bråttom eftersom att vi skulle laga pizza. Men till slut så lyckades vi med allt och vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans med de andra tjejerna.

HALLA, HVA SKJER?



Uppdatering som om jag vore en död fisk som flutit upp till ytan, I know. Men nu är jag iallafall på väg hem till Sundsvall efter några dagar i Oslo. Eller ska jag säga att jag lämnar mitt hem för några dagar?
Det känns helt overkligt att jag ska ner till Oslo igen på söndag. Att jag ska börja på en skola där och bli Oslo-bo.

I söndags när mina tremänningar och övrig släkt kom på besök tränade jag en hel del på norskan. Jag försökte lära mina tremänningar svenska och de lärde mig "tonårings-norskan". HAHA. VÄLDIGT UNDERHÅLLANDE!

Tröjan är förövrigt ifrån Moods By Norway. Älskar dragkedjan som är i form av en liten traktor. Sådär lagomt nördigt. Gillar det! Gillar också att jag sitter på tåget hem och alla omkring glor för att jag sitter och posar i kameran. Men äsch. Det är bara för dom att kolla då!

THE VAMPIRE DIARIES SEASON ONE.


En av mina fina julklappar ifrån igår. Har inte öppnat den än, men ska minsann göra det nu! Det ska bli så roligt att se allt extramaterial. LOVE IT.

Dagen har spenderats framför tvn, har sett massor av bra julfilmer och på eftermiddagen for vi ut på landet för att äta julmiddag. Lite annorlunda än hemma i Sverige dock, inget julbord, utan istället älg och fågel med massor av stekta rotgrönsaker. Gottigt!

I'VE GOT THE MAGIC.



God jul på er åter igen! Kvällen har tillbringats med släkt och familj. God mat och trevligt sällskap tillsammans med julklappar är inte helt fel. Det enda som saknades var familjen hemma i Sverige. Bland annat Mamma och min hund.

Tänkte visa er imorgon lite av det jag fick, just nu är jag för trött för att orka göra det, så nu ska jag och min galna lillebror som springer runt som en galning och städar sitt rum se på A-team som han fick i julklapp ikväll.

Ha en fortsatt fin jul! Vi hörs imorgon. ♥

GOD JUL!




Skor Nelly, kjol H&M, trøja Monki, ring Glitter och transparent skjorta H&M.

God jul godingar!!

Imorse vaknade jag med en stor julstrumpa vid min sida. Den innehøll lite småsaker, så som choklad, duschcreme, en fin ring, ett guldigt nagellack, en bh och en eclipsetablettask. MUMS!

Nu ska jag iførd min nya kjol äta julgrøt, jag hoppas på mandeln! Ha en fin dag søtnosar.

MERRY MERRY CHRISTMAS


Hejsan hoppsan godingar! Befinner mig nu i Oslo. Resan hit igår var riktigt jobbig.. Resan tog 12 timmar, pappas bil hade gått sönder så vi hade en lånebil, men den krånglade så vi kunde inte köra fortare än 80 km/h. Det var snökaos och massor av bilar hade krockat och kört i diket överallt så vi fick stå i kö hela tiden. ROLIGT!

Men nu är jag iallafall här tack och lov! Idag har vi fixat en julgran, pyntat den, slagit in julklappar, bakat och städat. Fixat allt inför imorgon. Så nu kan julafton anlända. För tillfället sitter jag mätt och belåten och ser på Love Actually. På bordet lyser levande ljus och i min hand har jag ett glas vin. En skön lill-julaftonskväll.

Ovan får ni ett smakprov på photoshooten ifrån i tisdags. Hur nöjd som helst!

Bye Bye. Och GOD JUL!

NEW THINGS




Firade mini-jul i söndags med härligt julbord och lite julklappar. Vi hade jättemysigt!
Jag fick ett presentkort, en mysig halsduk, skinnhandskar och Eclipsekalendern. Perfekt!♥

EVERY DAY IS DIFFERENT FROM THE OTHER.




Översta bilden, skjorta second hand, tunika Ginatricot, lockar från min nya locktång, OBH Nordica 19 mm.

Hej! Slut på skolan. Fan vad skönt.

Dagen till ära har jag fikat med klassen, modellat i tusen olika outfits och umgåtts med söta vänner. Har ätit kinamat och läst Veckorevyn. Härlig dag! Men tror det snart är dags att lägga sig, ska upp tidigt imorgon och handla lite, sedan far jag ju till Oslo! Great, få komma bort lite.

Natti Natti.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS..


Lucia 2009, jag och Elin.

Det är loov! Jag blir så glad av att tänka på att jag nu kommer ha två veckor av ledighet. Jag ska shoppa, umgås med vänner och bara må bra!

Sa hejdå till alla idag, det är ju trots allt bara 12 dagar kvar tills jag flyttar. Jag förstår det verkligen inte. Helt sjukt! Och imorgon far jag till Oslo för att fira jul där, sedan hem nästa tisdag och ner igen söndagen efter det.

Nu- Nudlar, packdags och film!

HEY.. I'M BOB!


Smartass tänker ni nu, som lockar håret innan man lägger sig.. Ja men vi får hoppas att jag inte rör mig en millimeter inatt. Haha!

Nej, nu ska jag begrava huvudet i matteboken.. KUL! Ikväll har jag bakat, nördat massor av bra musik, packat och förberett inför imorgon. Ska nämligen fotas. Japp! Jettteeekull kommer det bliii. Insane. Ciao!

CHRISTMAS






Hej snyggingar! Gårdagen spenderades med god mat, glögg, spel och skratt hemma hos Johanna. Supermysigt! Denna dag har spenderats framför tvn med Lisa, vi har sett massor av härliga nostalgifilmer och slappat.

Nu ska jag äta julbord. Hejsvejs!

RANDOM HERE WE GO





Har inte dött. Lovar! Men det är så mycket på gång. Please forgive me.

Utekväll igår. Supermysigt gäng, vi hade jättekul hemma hos Nadia, drog ut och avslutade kvällen på Mcdonald's. En klassiker. Förutom det så älskar och avgudar jag den sista bilden. STÖRTSKÖN!

Nu ska jag åter igen fixa till mig, för att dra på tjejmiddag! Hejsvejs!

KATE BOOTS



Se vilka sötnosar. Underbart fina skor ifrån Nelly. Dock ett minus att dom är hala som attan! Så använder de nog mer framöver våren.

Idag har jag mått som en kratta. Med ont i halsen, öronen och huvudet har jag haft min sista spanskalektion på min nuvarande skola, haft en geografiredovisning och sedan rusat runt på stan för att hitta julklappar och mat tills imorgon då jag och klassen ska på utflykt till Forsmark för att besöka kärnkraftverket.

Roligt! Måste bara kliva upp klockan 6 på morgonen... Tror jag ska lägga mig direkt efter Desperate Housewives ikväll!

LUCIA LUCIA PLUGG PLUGG



Igår var det Lucia vilket innebär luciatåg. Det är så mysigt med Lucia, så vackert.

Kvällens borde: Plugga + packa inför utflykt med klassen imorgon!
Kvällens inte: leka död framför tvn.

Vad tror ni jag väljer?

YOU GAVE ME YOUR HEART, I ASKED YOU TO DANCE WITH ME.


You came thoughtfully, loved me faithfully. You taught me honor, you did it for me. Today you will slip away.
You took my hand, added a plan. You gave me your heart. I asked you to dance with me.
My love, leave yourself behind.

Just nu, finns inget att säga. Om en vecka är jag fri. Fri från läxor och allt. Just nu har jag inte energi till att blogga, så det skjuter jag fram tills jag har något roligt att säga. För tillfället är jag bara tom. Slutkörd av allt plugg, slutkörd av alla människor. Men snart så kommer allt förändras! Ser fram emot det.

HAPPY B-DAY.


Idag är det ingen vanlig dag, för det är min lillasysters födelsedag. GRATTIS!

Dagen har firats med ett restaurang-besök och mys. Planen var att kvällen skulle avslutas med middag tillsammans med tjejerna, men det tar vi en annan dag istället. Nu ska jag ta en varm kopp te och spendera hela kvällen framför tvn.

LEOPARDSPETS


Liten sneakpeak ifrån dagens inköp. Älskare! Måste kila nu, twilightmaraton med massor av mys + idoltittande står på schemat. Ha en underbar kväll för det tänker jag ha!

HELLO THERE YOU BEAUTIFUL OWL.



Hemma. Trött efter dagens shopping. Fick med mig lite godingar och fick dessutom hem ett par skor på posten. Ovan kan ni se lite smycken jag fick tag i igår på H&M. Me like.

FRIDAY. I LOVE YOU FRIDAY.


Fredag, älskade fredag. Sitter och beundrar min nya uggel-ring, slutar halv tolv, ska gå på stan och julhandla med mamma, åka hem och se nyaste avsnittet av tvd, slappa, nörda lite Sims 3, sedan invänta några fina tjejer för twilight-maraton natten lång! Kommer bli superduper!

Att ett av mina absoluta favoritband har släppt en julsingel gör inte saken värre. Lyssna och NJUT! Annars får ni ha en sjukt bra fredag! Byebye.

GRAVEYARD GIRL


Jeans Weekday, transparent skjorta hm, linne Monki.

FINALLY! Det jobbigaste plugget för denna vecka är nu över och nu är jag supersliten, men ska läsa lite ur nyaste Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag, sen sova en lång natts sömn.

Imorgon ska jag bada med min klass. Blä! Det är inge roligt att bada. Vi ska livrädda nån äcklig docka för den delen med. Vad är poängen med det? Dockan är ju död, ingen idé att rädda den ju..

OH OH HERE WE GO AGAIN. I KIND OF WANT TO BE MORE THAN FRIENDS.


Trots plugg upp över öronen har jag haft en riktigt bra kväll. Jag har ätit god mat, lyssnat på underbar musik och sett det nyaste avsnittet av The Vampire Diaries som förövrigt var hur bra som helst, jag ryser verkligen! Har också hunnit med lite tittande på Desperate housewives, supadupah!

Meen..
Nu ska jag ragga på min tv och kramas lite med musikhögtalarna, sedan sova med sängen. Det kommer blir hur bra som helst!

VAR STOLT ÖVER DIG SJÄLV!


Ibland blir jag så sjukt irriterad på det utseendefixerade samhälle vi lever i. Varför känner alla unga tjejer och kvinnor ständig press över att se så smala ut? Jo på grund av media! Det är inte OKEJ!

För vissa går det så långt att de svälter sig själva, vilket jag tycker är helt sjukt. Mat är gott, mat ska man njuta av. Vad gör det om man väger 50, 60 eller 70? Vad spelar det egentligen för roll? Huvudsaken är att man mår bra och tycker om sig själv, vilket jag tycker att man ska göra med all rätt i världen!

Sen när blev det fint när man ser revbenen vilket man gör på många av dessa stora catwalk-modeller. Personligen fångar modeller som har former min uppmärksamhet mer, dom är vackra, snygga och får en att tycka om sig själv mer, och vore inte ändå det bättre reklam för kedjorna? Om de visar snygga formiga kvinnor, då tror jag att många fler kommer vilja köpa kläderna, dessutom att man får bättre självförtroende och tycker om sig själv mer.

Jag hoppas verkligen att vi i framtiden kommer titta tillbaks på den här tiden, att människor kommer tänka att det är bättre att äta bra & träna för att må bra och att våran enda tanke kommer att vara: VAD TÄNKTE MÄNNISKOR MED PÅ DEN HÄR TIDEN? För det är ett sjukt samhälle.


SUPERTRÖTT TJEJ


Monki.


LÄXA HEJDÅ LÄXA. HEJ LÄXA.


Transparent skjorta H&M, Mönstrat linne Monki, fjäderörhänge Bologna, grimas hemmagjord.

Åh vad fint ljuset blev, jag ser nästan ut som en liten gris..

Skulle annars i princip kunna spy på mina läxor nu.. Råkade fastna lite nyss för den delen också, fick igång högtalarna, dunkade musik och fick för mig att städa mitt rum, såå.. läxan kom lite efter. Menmen, det går nog bra ändå! =)

THIS WEEK


Kan inte sova, så gjorde en liten planering för veckan. Så att jag ska ha något att se fram emot. Funderar på att belöna mig själv med en bio en kväll denna vecka som extra plåster på de upprivna såren jag kommer få efter dessa tuffa plugg-dagar.
 
Nej, nu är jag trött. Godnatt. Ses och hörs imorgon cupcakes! Sötisar.♥

BLAIR & CHUCK

Blair and Chuck

"Two people who are meant to be together, eventually they'll find their way back"
"You believe that?"
"Yes, I do"


A HAND OF JEWELERY




Bildregn från igår. Mysig kväll igår tillsammans med söta tjejer. Älskar Josefins rum! Fick så mycket inspiration till hur jag ska inreda mitt nya rum. Höhö.

Min dag har förövrigt bestått av plugg, plugg och *trumvirvel* PLUGG! Så bloggen får lida lite nu och några dagar framöver, satsar hårt nu de sista veckorna och längtar ihjäl mig tills om 2 veckor, då får jag vila hur mycket som helst! Härligt. Nu väntar söndagsfilm och fika. Mumsigt! Take care.

TODAY



Hej och Hå!

Imorse väckte hela familjen min lillasyster med tårta på sängen och med en sprillans ny dator och sedan gick vi på stan, shoppade lite smått, umgicks, firade min lillasyster och åt thaimat på restaurang. Nu när jag precis kommit hem är jag proppmätt och ska strax börja fixa mig, efter att jag installerat min lillasysters nya sims spel såklart!

Måste ju leka vampyrer lite ;) Höhö. Nej måste kila, ikväll blir det julmys med några klasskompisar. Puss & Hej!

LAOW BAOW


God eftermiddag! Har spenderat dagen till att äta lunch med två klasskompisar, rusa runt på stan i hopp om att hitta något och hittade faktiskt denna fina tröja ovan med lappar på armbågarna, har förutom det rusat runt bland all julhandel och trängts med människor. Härligt! Nu ska jag börja laga middag, läsa Veckorevyn, se på idol och sedan hitta på lite roligheter. Ha en fin kväll!

Cinnamon candles burning, Snowball fights outside.


Älskade The Killers har släppt en liten härlig julsång såhär i december och jag kan inte säga annat än att det är alltför bra. Åh! Underbart såhär på en fredag att ha två lektioner, sluta halv tolv och dessutom ha sån bra musik att drömma sig bort till. Jag älskar verkligen fredagar, jag älskar jul.

JUST SAY YES


Good morning! Såg julkalendern imorse, jag missade det igår, och ärligt talat så verkade det lite spännande! =)

Nu sitter jag och äter havrefras till massor av härlig musik.

I ♥ MAMMAS GARDEROB



Ibland älskar jag verkligen mammas garderob. Speciellt såna här dagar då man hittar så fina fynd som det ovan. Någon dag ska jag minsann sno dom och ha dom på skolan! Ja, det ska jag!

Sitter förövrigt och är lycklig. Huset luktar knäck eftersom att jag bakade förut, jag lyssnar på supermusik och har precis fått reda på att Kings of Leon spelar på Peace and love i sommar, så blir nog ett besök dit i sommar. Härligt, underbart, bra! Sovmorgon imorgon också, det är också bra! Hejdå.

SUPERFRUKOST 1:A DECEMBER




Första december, åh vad härligt! Äntligen kan vi lägga dystra november bakom oss och istället starta julen på riktigt! Startar den första dagen i december med super-frukost som jag inte ens kommer orka äta upp, vänder sida på kalender, lyssnar på musik och springer runt i min röda kavaj och mina snygga nya klackar. Sovmorgon på det så är allt topp!

Nu måste jag kila. Ha en riktigt bra dag!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: