Tog en liten cykeltur

God söndag! I fredags såg vi Hunger games, som förövrigt var så bra att jag efter bion bara satt kvar i biostolen och tittade rakt fram, varav mina vänner blev fundersamma och började peta på mig för att se om jag fortfarande levde. Efter det hade ett helt tjejgäng te-mys och sedan for jag och Victoria hem och myste ner oss.

Have you ever seen a dead man die?

Dead man, lovely. Thanks Caroline!

Well, an eye for an eye and a F for fight


Närmare titt på mitt nya inköp från Monki. Totalälskar den nya kollektionen! Här kan ni förresten få fortsätta digga Foster The People som gör min dag. Skön fredagsmusik!

You better run, better run, outrun my gun.


A peek. Mitt nya fina fynd från Monki i form av en stickad tunika. Underbaar.

Hej och gó dag döda handen. Tittat ut genom fönstret? Hos mig är det i alla fall helt underbart väder! Hmm.. så mycket som jag pratar om vädret kanske jag borde börja blogga om vädret istället. Hade varit något!
Idag står zumba, bra musik, lite shoppande och filmmys på menyn. Bra meny! Hare fiint. ♥

TEETH ME


Har fått smak för det här med hajtänder, det liksom piffar upp en outfit och skapar känslan av lite edge mot de ljusa, våriga kläderna man nu hittar i butik överallt. Dessa ovan är från monki.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs