GODKVÄLLER


Godkväller! En gammal barndomsvän kom och hälsade på mig idag, har inte träffat henne på år och dar. Det var awesome-mysigt!! Nu ska jag hänga framför Good luck Chuck, är det bara jag som älskar pingvinerna? Eller när han blir typ stalker? sen ska jag testa några av mina lortiga kläder och efter det, vadå? JO SOVA och drömma om nån snygging. Min drömprins kan få dyka upp i drömmen, tack! och gonatt!

A GOLDEN CROSS






Godkväll. Idag flög jag runt i skolan seendes ut som ovan. Nu ska jag kika in lite bloggar och sedan dyka ner i sängen. Trött och frusen som attan. Godnatt.


I THOUGHT I COULD FLY, SO WHY DID I DROWN?


Shorts H&M. Transparant skjorta H&M. Linne Monki. Örhängen Ginatricot. Ringar Italien och H&M. Armband Frida och Veckorevyn.

Just nu vill jag mest av allt bara krypa ner under täcket och titta på en bunt bra serier på tv. Men nej, jag måste såklart plugga! Matteprov och historiaredovisning står på morgondagens schema + en skoldag från halv nio till halv fem. Åh, vilken härlig dag! Så hejdå bloggen och tvn. Hej matteboken!

BLUE SHADES AND BLACK SHADOWS.


Kolla spöket på väggen!



skor scorett. mockaimitation h&m. shorts h&m. blus second hand.

HELLO GORDEOUS EYES




Jag hatar att vara sjuk, men just idag var det skönt. Jag slapp orienteringsdag med skolan och har suttit hemma och sett på tv, lyssnat på bra musik och ätit goda plättar istället. Nackdelen är väl att jag har frysit hela dagen, men äsch!

YOU'RE AMAZING, JUST THE WAY YOU ARE.



Kolla vad likt!! Helt sjukt! Jag kanske ska skaffa ett eget band som heter Eveline Mars? Kanske vore något!

Nej men allvarligt nu. Lyssnat på Bruno Mars? Just nu en av mina absoluta favoriter! Lyssna här och här om ni vill dö lite. Underbart!

When you smile, my whole world stops and stares for a while.

HEEEEEJ!

Idag har jag gått i skolan, sprungit på Guldfynd och spanat in Kenzas kollektion som förövrigt är jävligt dyr(förlåt för att jag svär), jobbat som en häst och gjort massa annat skit som är ganska ointressant faktiskt. Nu ska jag dyka ner i sängen. Godnatt. Nejdå, jag kommer sen. =)


Slänger upp lite tråkiga outfit-bilder! JAG ÄR JÄTTTETRÖTTT och dessutom lite sjuk. Men iaf.., nya tights som inte är lackiga där bak (superbra!! annars låter det så gnekigt när man går!), transparent skjorta från H&M, armband från Veckorevyn, tunika från Carlings och bandeaun från allas vår favoritbutik Monki. Ja, nu vet ni vad jag har på mig idag, vad har ni på er??

TAKE MY PHOTO.


Hejj. Jag är jättetrött. Igår var riktigt trevligt, vi åt middag i min stuga och sedan for vi på klassfest. Det var mysigt trots en del dramatik. Men det var en riktigt lyckad kväll för min del. Nu ska jag se lite på tv, göra lite läxor och sedan se tvd med Lisa. Hejsvejs.♥

GOOD NIGHT



Skor Scorett, tights Nelly.com, stickad tröja Monki, halsduk Ginatricot och ringar H&M.

HEJHEJ. Sjukt trött liten tjej. Idag har det regnat konstant, jag har bakat, sett the vampire diaries, slappat och bara varit mig själv. Skönt! Jag ahde egentligen helt andra planer, men jag var så himla trött så idag blev det mys framför tvn på kvällen istället. Nu- sängen. Godnatt!

NYTTO-DAG.


Idag har jag studiedag. Underbart härligt! Dock inte så härligt att vara lite småsjuk. Men jag har iallafall gjort en hel del nytta idag. Kolla förresten vad snyggt mitt öra är! :') Hihi. 3 hål i höger.. Ojjj!

HÅL I ÖRAT, ÅH VAD SKÖNT


Idag tog jag hååål i örat. Det blev mycket snyggare än på bilden kan jag lova er! Och för er som undrar, det gjorde inte ett dugg ont! Jag var jätteduktig, det sa iallafall mamma... (?) HAHA. Så nu har jag härmed tre hål i höger öra. SUPERNAJS FAKTISKT.

Det första jag lyckades göra när jag kom hem var att slå till örsnibben, så gissa om jag har suttit och haft ont hela kvällen? Ja.. Så nu ska jag krypa ner under täcket framför en bra film. Imorgon är jag ledig! Hur bra? Superbra!

NEW BELONGINGS. MY CLOUSET IS FULL.




Hej och goddag! Idag har jag haft en underbart härlig dag. Skolan startade två, hade bara två lektioner och vid halv fem tiden kilade jag ner på stan och köpte den fina klänningen ovan ifrån H&M. Sedan mötte jag upp mamma och gick och tog hål i örat. Jag fick också med mig ett par assnygga lack/stretch-thights ifrån Lindex och den gröna transparenta skjortan från H&M.

Har också varit duktig och investerat i en bra almanacka, så jag håller koll på alla miljontals saker som snurrar runt i mitt huvud. Superbra! Hoppas er dag varit awesome!

CAN'T EVERY DAY BE MORE LIKE THIS ONE?


Jag önskar att varje dag vore såhär! Jag vaknade vid tio, såg på tv, åt frukost i lugn och ro och nu sitter jag och småkikar på Bones på tv. Jag börjar inte förrän klockan två och slutar halv fem. Skön dag? JAAAA.

TWO PICTURES TAKEN IN JUNE.



Sitter just nu och redigerar massor av bilder ifrån i somras. Kom på att jag knappt visat er några! Så här får ni se två ifrån min och Fridas lilla myskväll i juni som innehöll fotografering i vatten, filmmys och godisätande. Och vet ni vad? Jag skiter fullständigt i att mina armar ser breda ut som elefanter!

Imorgon börjar jag klockan två. Det är ganska skönt ändå! Godnatt. ♥

SVAR PÅ LÄSARFRÅGA!

Hej sötnosar! Lite piggare nu än förut, tog en härlig joggingtur, det behövdes verkligen! Nu sitter jag med en kopp te i handen och tittar på det nya humorprogrammet på 4:an.

För någon vecka sedan fick jag förresten en fråga som jag kanske borde ta och svara på. Jag är lite seg när det gäller det här med kommentarer. Men ja, bättre sent än aldrig!

Fråga från Kajsa: fin blogg, & klänning. Jo jag undrar om du vet nån affär där man kan köpa billiga & bra saker så man kan göra egna smycken? :)

Svar: Tack vad roligt att du tycker det! Angående frågan så kan jag ge lite tips. T.ex så kan man hitta tuffa halskedjor, nitar och belocker på Panduro. Här är deras internetsida.
Ännu ett tips är ju att kolla upp vad som finns i den stad du bor i. I många städer finns det ju små butiker som säljer dekorationer till skor, smycken, kläder och m.m.

Hoppas du blev nöjd med svaret! =)


VEM DÄR? JO JAG.



Vem är med i tidningen idag då om inte jag? Hihi. Ni vet ju att jag förra veckan blev fotad, well här har ni resultatet! Ni kan få se några andra bilder senare om ni vill!

Nu ska jag ut och springa efter en stressig dag. Är jättesupderdupertrött så jag hoppas det piggar upp mig!

A WING ON MY FINGER AND A CROSS IN MY EAR.


Hoofstore.se

Så vackert & så fint & så billigt. Love it!

SCHOOL


Kjol H&M, kofta Monki, linne Monki, halsband Glitter.

Hej cupcakes! (Gud vad sugen jag blev på cupcakes nu!) Sitter i skolan, har en lektion kvar, soft! Har en supergrej på G, som jag tror kommer bli jätteroligt! Åh, jag hoppashoppashoppas att det blir av! Vi hörs senare. ♥

MEN KOM DÅ. JAG ÄR JU HÄR OCH VÄNTAR PÅ DIG.


Vad vill du? Men kom då! Är ju här och väntar på dig. Är en vampyr, som suger och spyr. RAWR.

Vad små vi ser ut Lisa.. Ja men det är ju för att vi är små. Kanske det. Härliga Lisa som smyger sig upp där i bakgrunden, det ser nästan ut som att hon ska hoppa på mig och bryta nacken på mig.

MAN FÅR DET ALLTID ATT LÅTA BÄTTRE



Här får ni lite fler gamla bilder. Ojoj! Vad fiin jag var. (?) Speciellt på översta bilden där jag hade misslyckats totalt med min hårfärg, tydligen tyckte jag det var snyggt! Bra där!

-Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. På fredagen var jag med Lisa, vi hade supermysigt! På lördagen fikade jag, tog en runda på stan och såg på film med familjen. Egentligen hade jag andra planer, men jag var så himla trött vilket resulterade i att jag sov 12 timmar på lördag. Igår var jag ute och joggade och hade en allmänt mysig söndag.

Nu ska jag iväg till Lisenfisen. Ha en fin kväll mina små hjärtan! ♥

NOSTALGIKÄNSLOR HOPPAR FRAM.


Att hitta gamla bilder kan vara som att hitta guld i en skattkista. Nostalgikänslor hoppar fram. På bilden ovan kan jag ha varit,vadå? Typ 2 år gammal och redan då hade jag en stor förkärlek till solglasögon. Jag ser även ut att ha hakat på trenden med back-slick. Kanske borde testa det igen?

ONT I HALSEN, GOTT MED TE.


Hello cupcakes! Sitter och gäspar lite till en kopp te på skolan. Fiket räddar min onda hals idag. Tacktack! Alldeles strax slutar jag för dagen, så ska packa ihop mina saker och kila ner på stan. Hejsvejs!


NOVELLTÄVLINGSOMSLAG.


Goddagens! Idag är jag trött men glad. På rasten ska jag se nya avsnittet av TVD, efter skolan ska jag kanske köpa ett par fina byxor och ikväll ska jag först träffa pappa och sedan vara med Lisa. Fredagsmys på hög nivå!

Fick några av bilderna från igår av söta Evelina. Dock kan jag inte visa er fler ännu. Men visst blev det bra ändå? Hon är jätteduktig på att fota. Om jag gifter mig nån gång ska du få fota! Haha, nu gav jag dig jobb också! Bra va? Nej, nu måste jag jobba! Tjingeling.


YOU'VE GOT INTO MY BLOODSTREAM.



Har inga nya bilder att bjuda på eftersom att jag lånat ut mitt minneskort. Ni får lite fina utsiktsbilder istället, jag önskar det såg ut som ovan ute. Just nu öser regnet ner, myysigt! Ikväll ska jag umgås med Lisen. Blir bra det!

Här har ni förresten en bra låt ni kan lyssna på!

Puss & kram!


TJOFF TJOFF


Hej & Hå! Idag ser jag ut såhär. En liten smygtitt. Tar ordentliga bilder ikväll. I eftermiddag ska jag bli fotad för ett omslag till en novelltävling, så därför är jag lite extra uppklädd idag. Jag längtar ihjäl mig!!

SNYGGAAA!


När jag klev innanför dörren i eftermiddags trodde jag att jag skulle hoppa upp i taket. Mamma hade köpt världens snyggaste skor! Jag tror kanske att jag kommer sno dom någon dag.. Hihi så länge hon inte märker något.. Ojoj!

Nej, nu ska jag få min skönhetssömn, imorgon ska Evelina fotografera mig! Blir askalas. Ska också in på H&M, fick min bonus idag, shopaholic? svar ja! Godnatt cupcakes.

THE RIVER HAS RUN WILD.


Sugen på att höra en underbart vacker låt? Sugen på att se en liten snutt från det första avsnittet av TVD? Sugen på att se en känslosam och bra scen? Klicka då här.

THANK YOU FOR THE NICE GIFT. HEHE.



Söta mamma hade köpt ett fint armband idag, och gissa vem som fick det? Jo jaag! Tack mami. ♥ Den supersnygga plånboken kommer ifrån Monki.

HJÄLP SÖKES. KNOKK ME OUT.



Åh, vilken härlig dag! Hade sovmorgon och hade bara en lektion vilket ju är ganska underbart. Resten av dagen har jag tillbringat på stan och när jag var på en butik vid namn Affären, så såg jag att dom fått in vita Knokk-klockor, förut har dom bara haft typ blåa, röda och gröna. Jag har i typ ett års tid velat köpa en Knokk-klocka, kanske dags att slå till nu när dom kommit till Sundsvall?

Men vilken färg är egentligen snyggast? Hjäälp mig.

PURE PERFECTION.



Dessa vackra, underbart snygga kofots-skorna fick följa med mig hem idag från Scorett. Och vilken galen dag det varit!

På spanskalektionen satt vi och bläddrade i spanska modetidningar(helt ok!), drog ner på stan efter skolan för att köpa skorna, blev stoppad av unga ST för att svara på frågan: Vilket parti röstar du på? och senare så träffade jag min kompis som är kompis med Ana-gina. Hon var jättesöt i verkligheten! Missade bussen hem, så jag fick hänga lite på stan med några vänner och min tremänning.

När jag sedan skulle hem spöregnade det så jag stod under ett träd och sjöng The Killers-låtar för mig själv medans jag väntade på att mamma skulle komma. Händelserik dag? Javisst!

Godnatt!

HELLO WORLD.




Godkväll! Såhär såg jag ut idag, typ. När jag skulle hem började det spöregna så då såg jag ut som på bild 4. Funkar det med!

Skor dinsko, jeans linne och skjorta ifrån Monki, jeansjacka Åhlens, väska H&M och halsduk Ginatricot.

GONATT.

SHOES FROM HM


Helt underbara skor ifrån H&M. Jag är svag för kilklackar och idag ska ett par bli mina! Ni får se vilka när jag kommer hem ikväll!

Nu ska vi fortsätta vårat grupparbete inom maffian, vi ska spela maffia och berätta om dom. Passar ju bra eftersom att jag nyligen var på Sicilien! Ha en fin dag!

SOV GOTT


Tänkte bara skriva ett sista inlägg.

Berätta lite kort om min dag som innehållit en utfrågning från min sida till moderaterna, haha! Hittade de där underbara kilklackarna från Scorett som jag tänker köpa imorgon, somnade på bussen hem och vaknade turligt nog precis innan jag skulle av, tog en promenad med hunden och försökte stämma min gitarr, det gick sådär.

Nu ska jag sova. Godnatt sötnosar och tack för att ni läser min blogg!♥

IF I COULD GO BACK, WOULD THINGS HAVE BEEN DONE DIFFERENTLY?


Ibland önskar jag att man kunde gå tillbaks. Då skulle jag gjort saker annorlunda. Tänk hur mycket jag vet nu som jag inte visste då. Skulle det blivit annorlunda om man kunde gå tillbaks i tiden nu och fortfarande veta det man vet idag?

Ibland när jag påminns om den tiden, då tycker jag synd om den jag var då. Helst av allt skulle jag ha velat krama henne. Hålla om henne, och säga att det ordnar sig. Allt blir bra. Men hur kan man säga det när det fortfarande är så mycket man inte vet om livet? Så mycket som man inte upplevt.

ÄNNU EN SÅN DÄR ITALIENSK OUTFIT.




En outfit ifrån Bologna, Italien. HELT SJUKT vad snygga man kan vara(!?).. Och angående bild tre.. JA, jag är lite störd på riktigt.. Inte bara på bilder. Nu vet ni det.

Vad har jag på mig då? Som om någon egentligen bryr sig?? Men skriver det väl ändå.. Skinnshorts-H&M(köpta i Florens), babyrosa converse, linne-Monki, solglasögon köpta på nån marknad i Florens, armbandet har jag fått av Nadia(♥), disneypåsen kommer ifrån en disneybutik och slutligen så kommer fjäderörhänget som är köpt i Bologna.

Gud.. det där var jobbigt. Nu förtjänar jag en paus!


PICS FROM ITALY.





Lite diverse bilder som min lillebror tagit. Bilderna är tagna i Venedig och på Sicilien. Min vackra söta kamera. ♥

I WANT. NOW.



Just nu går jag och hoppas på att de nedersta skönheterna ska ramla in på Scorett. Underbara acne-kopior för bara 499 kronor. Hur bra? MEGABRA! Skulle dock inte säga nej till de översta heller.

FLORENCE SAYS HI!


Kom på att jag inte visat er så många bilder ifrån underbara Italien. Denna bild är tagen i Florens. Klänningen kommer från en liten butik i Florens, klockan från Guldfynd och sandalerna ifrån DNA.

Nu ska jag ut och springa, sen ska jag plinga lite på gitarren. Ha en fin kväll!

I WANT. CRAVINGS. GIVE ME.



Lite snygga saker ifrån Cocoo. Är sjukt sugen på ett sånt där örhänge med kors. Big cravings! Jag är också sugen på ett snyggt handsmycke, lite som det ovan faktiskt.

ÄNTLIGEN. FINALLY. OH.


Jag hoppar upp och ner. Dansar runt i mitt rum som en galning. Om grannarna såg mig skulle dom bli rädda. Avsnitt 1, säsong 2 av The Vampire Diaries har precis kommit ut. Jag ska bänka mig framför datorn nu med en skål popcorn och bara njuta av att se avsnittet som jag längtat efter att få se i 4 månaders tid. ÄNTLIGEN ÄR DET HÄR.

DINNER WITH FRIENDS.






Jag hade på mig mina lila fjäderörhängen från Italien, kavaj från H&M, linne från Carlings, bandeau från Monki.

Godmorgon sockerpinglor! Igår hade vi jättemysigt! Vi var hemma hos Amanda, som förövrigt bor lika ute i buschen som jag gör, och vi hade jätteroligt. Vi åt middag, tittade på en intressant fotbollsmatch och skrattade mycket. Senare på kvällen drog vi in till stan för att träffa människor. En lyckad kväll!

HELLO GOODBYE.




Skor Dinsko, tröja Ginatricot, jeans Ginatricot, halsband Six. Måste springa! Hejsvejs!


DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD.


Goddagens. Idag kan jag sammanfatta mitt humör med ett ord: TRÖTT.

Snart slutar jag och då ska jag bege mig hemåt, ikväll ska jag äta middag med föreningen. Myspys!

LA LA LA LA, SUR? JA MEN GÅ DÅ...



Idag fick vi göra en rolig övning på skolan. Vi skulle skriva bra saker om varandra och rita en bild av varandra. Ovan ser ni min och Olles fina kreationer!

Haha, nej nu ska jag sova. Imorgon väntar prov och redovisning, vad bra att jag inte kan nånting av det! Och förresten.. Jag HATAR sura lärare.. Nu vet ni det. Godnatt. ♥

NOT THE BEST OF DAYS.

Jag måste erkänna att den här dagen inte varit den bästa! Jag har varit jättetrött, haft ont i huvudet, pratat med Studie- och yrkesvägledaren som nekade mig totalt, en lärare frågade mig också om varför jag var så sur och på toppen av allt gick jag i skolan från halv nio till halv fem. Hatar alla lektioner på torsdagar!

För att bli lite gladare ska jag nu bege mig ut i den friska luften och ta en joggingtur, efter det står på schemat att plugga psykologi. Prov imorgon! JEEEY.


Idag har jag typ ingen koll varifrån allt jag har på mig kommer ifrån, men iallafall så tycker jag att det är supersnyggt när man lägger över allt hår på ena sidan och sedan har ett långt örhänge på bara den ena sidan. LOVE IT. Testa!

DET ÄR NÅGOT MAGISKT MED FOLK SOM LER.


I COULD GO UNDERGROUND. I COULD MOVE FROM THIS TOWN. BUT YOU'RE STILL IN MY BLOOD.


Hittade en vacker bild, vet dock inte vartifrån den kommer. Skulle gissa på weheartit.com eller nått.

Har också hittat en superbra låt med älskade Hassle. Sugen på att höra? Ja men tryck HÄR dåååå.

IF YOU FLASH YOUR HEART I WON'T MISTREAT IT.


 
Såhär sprang, hoppade, lekte jag runt i skolan idag. Jeanstights Bikbok, linne Monki, skor Converse, kavaj Monki, jacka Cubus, halsband H&M, klocka Guldfynd och blommig sjal från Ginatricot.

Pluggat psykologi halva kvällen och för tillfället sitter jag och kollar på L.A Gigolo, helt okej.

Vill ni höra en riktigt bra låt såhär på kvällskanten så klicka här eller här för dig som inte har spotify. Denna är också brabrabra! Nu ska jag fortsätta se filmen och sedan hoppa i sängs. Godnatt!

BRAIDS ALL OVER THE PLACE




En dag på skolan. En kort dag. Gick från halv ett till tjugo i fyra. Kan inte varje dag vara så? Och så toppar vi dagen med skolfoto. Jag hade inbakad fläta igenom hela håret, det är fint tycker jag!

Har förresten hittat massor av musik som är helt underbaaar. Så ska göra ett riktigt bra inlägg senare ikväll med massor av bra musik. Nu ska jag äta lyxmiddag med familjen, ta en promenad med hunden i det underbara vädret och plugga lite psykologi. Puss sötnosar.

SKOLFOTOGRAFERING


HELLO SNYGGON! Just nu har jag lektion och gissa vad jag gör? Lyssnar på massa superbramusik ifrån One Tree Hill, äter äpple och förbereder mitt smile inför skolfotot. Om tio minuter har vi skolfoto. Så tjingeling.

Ska vara snyggast i klassen, haha nejdå! Fulast kanske? Nej det är nog Olle som blir det. HEJSVEJS!

A LONG WALK.






När löven börjar gulna och lossna ifrån trädens grenar då är det vi kallar höst här. Det bästa som finns att göra på hösten är att ta långa promenader med goda vänner till massor av bra musik. Inget slår det!

GITARRER & BAS, TRUMMOR & HAT.


Ibland önskar jag att jag kunde dansa iväg, iväg och bort. Graciöst och fint. Jag vill kunna dansa.

Dagen har förövrigt varit superb! Umgåtts lite med Johanna, sett Jan Björklund debattera med sig själv och mina skolkamrater, pluggat och slappat. Imorgon är det skolfoto och jag börjar halv ett, helt okej ändå! Godnatt.

MOBILBILDER IFRÅN SOMMAREN.




Trött Erik!


Jenny är duktig på att ro båt, ROOO ROO.


Glass med Frida.


Strandslapp


Oslo gata! Beautiful huh?

ALL STAR


Hej lilla converse-familj!!

SOV GOTT MY HOMIES




Igår såg jag SALT på bio. Den var sådär om jag ska vara ärlig. Men Angelina Jolie var ju iallafall jävligt snygg. Tänk om man hade hennes läppar. Ojoj!

Idag har jag spelat in covers med Laajsa och ätit grillat. Gud vad snygg man kan vara, helt fucking insane. Godnatt!


CONGRATZ





Slänger ut några finfina kort från uppvisningarna på skolan igår. Bilden längst upp är ifrån när vi hade lite roligt på stan. Haha, men ja nu är veckan över och välkommen säger vi till de nyintagna!


JUST HANGING


Bara hänger lite.. Haha, jag älskar den här veckan! Så himla roligt!

Klockan ringer 5,30 och då ska jag upp! Imorgon är sista dagen och det ska bli så sjukt roligt! Vi hörs när jag är på skolan sötnosar! Natti Natti.

PÅ SKOLAAN.


¨
JAG GILLAR VÅRA NYA DATORER!! Erik hjälpte mig så nu har jag kunnat ladda ner både spotify och msn! Happy girl! Jaaa, nu ska jag fortsätta ha svenska C och Engelska B. Hejsvejs!

P.s. lägger ut lite nollnings-bilder senare!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: