tvåtusentolv. nolltvå. tjugoåtta.


Fullkomligt svävar på moln idag. Underbart väder och jag lever bakom mina solglasögon.

Got me thinkin'. I don't want nobody else.

Vagabond. T-shirt store. H&M.

Denna stil passar bäst till denna musik. Jag i ett nötskal.

elephants and funny people

By Elisabeth Toll

sommarsköna shorts

Längtar ihjäl mig tills ginatricot släpper sina ursnygga sommarshorts! Nu vill jag bara ha sommar, värme, bara ben och sol. Bilder härifrån

Suego faults



Jacka second hand, skor deichmann, tygpåse tshirtstore, halsduk solisar mössa och kjol hm, stickat zara, glasögonrem cheap monday, skinnhandskar åhlens.

Några bilder på hur jag såg ut idag. En fantastiskt fin dag med bra musik. Nu ska jag iväg för att fira min söta vän Lovisa som fyller 19! Middag och utgång står på menyn.  Ciao!

twinkle twinkle little star

Gammal shortsdress från bikbok.

Underbara fredag. För första gången på flera veckor kör jag på en riktigt slapp kväll tillsammans med min lillasyster framför massor utav bra filmer med riktig feel-good-känsla ätandes popcorn, mango och massa grönsaker. Mums!

Peter Gerhke

Foto: Peter Gerhke
Bara jag som fullkomligt älskade bilderna man kunde hitta i det nyaste Elle-numret? Älskade sminket, färgerna, kläderna och stylingen. Gudomligt bra!

oh hello beautiful spring


Sweaters zara, scarf pimpkie, jeans rut m.fl., navy blue converse

Ni ska bara veta hur mycket roliga bilder jag har att visa er från det gångna året, ber om ursäkt att min blogg varit så otroligt ouppdaterad det senaste året. Känner att jag behöver en nystart, dock har jag inte lust att byta blogg, utan ska nog mer bara rensa lite här.

Vårkänslorna fullkomligen sprudlar för tillfället och nu är det inte långt kvar till balen, studenten och sommaren! Hoppas ni har en jättefin dag underbaringar!

Godnattt



... och med det säger jag godnatt!

Örhänge JC, hoodie Carlings.

dear ramones. would really like to talk to you



Shoes Vagabond, Ramones t-shirt H&M, shirt second hand, rings glitter & JC, neckless ginatricot, jeans rut m.fl, glasses ur&penn.

Idag var jag på provfilmning. AHA, tänker ni, fan vad häftigt!! -Nej, det var det inte. Dom tog kort och bad mig berätta om mig själv, så så länge de inte anser att mitt liv är väldigt enastående behöver ni nog inte oroa er, jag ska inte gå och bli filmstjärna. Det är lugnt.  

dedicated to t.shirts



Tänkte visa er en av mina tygpåsar, fick den i julklapp av min lillebror. -Från t-shirtstore.

tvåtusentolv. februari. tolv.




Haft en superbra helg med goa människor. Vi kom på att det gick att öppna luckan i taket på bilen, vilket var kvällens höjdpunkt. Vi köpte godis och studerade utsikten från den högsta punkten i sundsvall. Vi tutade på ett par som bestämt sig för att sova i en husvagn på en köpcentrumsparkering och studerade två killar som snurrade och sladdade med bilen i säkert femton minuter. Musiken var på högsta volym och vi sjöng med, självklart gjorde vi det. Livskvalitè.

fint och glittrigt


Tycker det är ganska fint med guldglittriga klackar, kanske borde införskaffa mig ett par? Bild härifrån

Hi guys.



Hi guys. Köpte nya skor idag. Kunde inte motstå de när de stod där så vackert på hyllan inne på scorett. De är ganska fina. På rea var de också. Nu ska jag och skorna krypa ner under täcket, tror vi kommer ha det fint tillsammans. Imorgon ska vi ut på bio. Mysigt. 


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: