THE ROYAL WEDDING UK



Alla var så tjusiga på bröllopet. Kate var så vacker i sin handgjorda spetsklänning och David Beckham såg ut som en kunglig. Det är så roligt att titta på kungliga bröllop eftersom att alla har så vackra klänningar på sig.

A DAY IN THE SUN




Idag var jag ledig och dagen startade med att se på det kungliga bröllopet och det nya avsnittet av The Vampire Diaries. Så bra! Efter det träffade jag Mira och vi satt hela eftermiddagen i Frognerparken. Underbart väder!

A LETTER FROM THE PAST


WE CAN CROSS RIVERS


Shirt primark, shorts Concious collection (H&M), sunglasses primark.

DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR. DU HÅLLER MIG VID LIV.


Tystnad. En rökfri viskning, det är exakt vad vi vill ha. Det luftkonditionerade ljudet av fart. Du är värd att dö för. Ni kan skratta om Ni vill. Håna oss. Vi rör oss, Ni står still...

THE 25th OF APRIL

su




Idag har jag och Victoria tagit oss runt i området med hjälp av min cykel. Eller rättare sagt, jag har skjutsat henne.. Vi köpte sushi och melon och drog hem till mig och satte oss på balkongen och solade, planerade sommaren och hörde på superbra musik. Kan inte förstå att det bara är slutet av april! Det känns som sommar! 
På slutet av dagen hade vi det också lite mysigt med soptunnan..

ARE YOU THERE, ARE YOU THERE?


Åh som jag längtat efter denna sol. Hade ett uppehåll i Stockholm på några timmar då jag hann med lite solande, det är så varmt och härligt! Köpte med mig Elle till tåget och nu är jag på väg mot Oslo. Lyssnar på härlig sommarliknande musik och mår bra.

GLA' PÅSK


Goddagens, eller godkväller kanske är mer passande? Har haft ett par underbara dagar, igår med familjen och på kvällen hos Lisa där jag inte fick mycket sömn. Idag har vi sett på film, ätit frukost på balkongen och på eftermiddagen träffade jag min fina förening. Vi hade knytkalas i en park där vi satt och solade, skrattade och åt massa onyttigheter och massor av jordgubbar. Mums. Nu ska jag mysa framför en film med familjen, lämnar Sverige imorgon tidigt. Vi hörs då! Godnatt och GLAD PÅSK!

Bik Bok Behind the Scenes



I brist på bilder på grund av att min kamera befinner sig i Oslo slänger jag in några behind the scenes från bikboks nya photoshoot. Tycker alltid det är roligt att spana in såna bilder.

Befinner mig annars på svensk mark med en svensk hund, en brittisk tidning och ett danskt rosa läppstift. Har tillbringat eftermiddagen på balkongen med solglasögonen i högsta hugg. Underbart väder! Träffade också min fina vän Frida och några söta klasskompisar. Nu ska jag mysa lite med min syster som jag inte sett på sex veckor, ha en fin kväll!♥

CLASSY


Kjol H&M, blus H&M, kavaj monki, korsring glitter, armband glitter.

Plugg, jobb, packning och städning. Det har min dag bestått av. Nu är jag färdigpackad och klar, imorgon ringer alarmet klockan kvart över sex och klockan halv åtta sitter jag på tåget mot Sundsvall och Sverige. Hej Sverige! Bilderna ovan är förövrigt outfiten från i fredags, Zarah fick agera fotograf. Natti natti cutiepies.


The romance issue



Engelska och Amerikanska ELLE ligger för tillfället fint på bordet framför mig och väntar på att bli lästa. Fick de i mitt påskägg, underbart! 

Idag har jag hunnit ta en cykelrunda, jobba i två timmar, stänga caféet, äta en supergod middag, plugga och se Harry potter med mina kusiner. Nu ska jag sova! Natti natti. ♥

Red colors, good music and a lot of reading.



Gårdagen var verkligen jättebra. Hade "fagdag" som det kallas, det betyder att man har ett och samma ämne hela dagen. Jag hade engelska och där såg vi på den här filmen om Rwanda, jättehemsk men superbra, jag tycker den lägger mycket vikt på att FN hanterade det hela fel och det tycker jag är bra!

Efter skolan tränade jag tillsammans med Frida, drog sedan ner till city och shoppade lite smått, varav tröjan var en av fynden. Åkte hem, åt fajitas tillsammans med mina kusiner och drog efter det till Victorias 18-årsparty! Lyckat och bra. Imorse när jag vaknade fick jag ett påskägg och plommon på sängen. Nu har jag huset för mig själv hela helgen + att jag har påsklov och på måndag far jag till Sverige! KANONHELG! KANONVECKA!

Fashion against aids



Om bara tio dagar släpps fashion against aids kollektionen 2011! Har spanat in några riktigt snygga grejer, mina personliga favoriter är de ovan och väskan kommer med allra största sannolikhet hamna i min ägodel. Längtar!

BEAUTIFUL GIRLS


Hej & hå. Kom precis hem ifrån min söta vän Victorias 18-årsparty. Det var roligt, men var så himla trött efter en vecka full av plugg, så jag och några vänner drog hem tidigt. Här har ni i alla fall en bild ifrån förra helgen. Jag, Victoria, Zahra och Paya. Gillar er tjejer. ♥

The fourteenth of april



Har haft en ganska dålig dag, men så fort jag kom innanför dörren fick jag syn på det här och då blev den genast mycket bättre! Ikväll väntar gitarrlektion och en fiskmåltid. Gott!

Feathers and braises


spellsjewellery.blogspot.com

Wonderful pic! Fick nyss Harry Potter i min hand, så tror jag från och med nu ockuperar tvn och ser på den resten av kvällen. Vi ses när jag hittat ut ur Harry Potter-världen!

TROPICAL PINK



Jacket H&M. Jeans Cheap Monday. Singlet Cubus. Hat H&M. Lipstick gosh.

I JUST WANNA FLY AWAY LIKE A FREE SWALLOW




Singlet Cubus, shorts Disneystore in Bologna.

Good morning people! Sovmorgon till klockan två är enligt mig helt okej en fin dag som denna! Skuttar runt här hemma iklädd det ovan, skön hemma-outfit kan jag lova! Har ni inget att göra eller om det är tråkigt på skolan, jobb eller whatever kan ni ju alltid spana in Erik hassle här. Fint och bra! Vi hörs senare finisar!

GREYVERSE


Har flugit runt i mina nya fina gråa converse i Oslos gator i regnet idag. Jag och en fin vän fick en gratis Ben O'Jerry glasskula i regnet, efter det drog jag på Yoga och senare drog vi på bio. Red riding hood, helt okej film! Amanda Seyfried är så söt!

BÖLGEN & MOI




Några härliga bilder från igår. Kvällen spenderades med näsan i skolböcker, skulle egentligen ha OTH-maraton med några vänner, men fick inte tid. Skolan äter upp mig... En positiv sak med igårkväll var i alla fall att jag kom på att jag glömt att se det nya avsnittet av TVD, så gissa om jag tittade på det? =) Nu måste jag göra mig i ordning, ska jobba idag. Wish me luck!

A BEAUTIFUL DAY.



Shorts h&m, skinnjacka bikbok, skor converse, linne monki, transparent skjorta h&m, glasögon rayban, väska blanco.

Har spenderat dagen nere i hamnen i Oslo. Det är ett jättefint ställe som heter Aker brygge och där tog vi lite foton, sedan gick vi till Tjuvholmen och underbara Bölgen & Moi och åt lunch. Supergott! Fick dessutom med mig några outfitbilder hem, är inte den sista härlig? Det ser ut som att vi är synkade, han och jag.

NATURALBEIGE


Shortsen jag fick med mig hem idag från H&M. Superfina och supersköna! Förövrigt sitter jag med tre fina vänner hemma hos mig, vädret är underbart, vi premiärgrillar och peppar för utgång ikväll! Puss! ♥

GOD LUNCH




Fick sluta skolan tre timmar tidigare idag, det var så härligt kan jag lova! Gick lite på stan och hittade ett par fina shorts, åkte hem och lagade till världens godaste lunch! Bröd med smält ost och soltorkade tomater, gurka, melon och seranoskinka köpt i Italien. MUMS! Är förresten inte mitt glas det sötaste ni sett? 

TICK TOCK


Klockur köpt i Malaga (Blanco), kors glitter & glasögon bikbok.

Godmorgon! Termometern visar fem+ och klockan är inte ens nio på morgonen. Hur härligt är inte det? Well, hoppas ni har en awesome dag! Vi hörs i eftermiddag.

HAR DU INTE ALLTID VELAT HA ETT HALVÄTET NORSK PÄRON? NU HAR DU CHANSEN ATT KÖPA ETT!



Hej på er, norsken här! Hoppas allt är bra i Sverige, här blåser det som attan, men däremot är det cirka 11 plusgrader i skuggan, soler skiner, man kan sitta ute i solen och jag är ledig. Hur bra låter inte det?

Som ännu en bonus tänke jag ge mina fina läsare ett litet erbjudande, jo det är nämligen såhär: Jag var på affären och köpte päron, och päronen var supergoda, tyvärr finns det bara ett halvt kvar.. Men det var verkligen det bästa jag någonsin smakat, så nu tänkte jag ge er möjligheten att köpa mitt halvätna päron!! Låter det inte fantastiskt bra? Jo så slå till nu då!!

Budgivning, vi börjar på 100 kronor tycker jag. KOM IGEN, BUDA LOSSS!!!

MORE MALAGA


Mycket resebilder nu, men i brist på annat får ni nöja er med det. Nu-kycklingsallad! Mums.

COLORS AND SHAPES



Det är gråa dagar som dessa man önskar att man var tillbaka i Spanien och värmen. However, idag har min lillebror födelsedag, skickar grattishälsningar till dig från Oslo! ♥

MALAGASHIT






Slänger in några bilder från Malaga, fler kommer senare! Tillsammans med min norska klass blev resan så himla rolig. Vi gick i spansk skola, besökte vackra ställen i Granada, drog ut, shoppade och lärde oss grunderna i Flamenco. En otroligt rolig vecka!

A CROSS AND A SNAKE



Haffade den supersnygga dubbelkorsringen och fick dessutom med mig ett fint ormanband hem igår från Glitter.

I KNOW YOU WANT TO STAY IN BED, BUT IT'S LIGHT OUTSIDE


Det var ganska härligt att jobba idag, många trevliga människor och arbetarkompisar, dock så var det lite kallt att stå ute i fem timmar, men det gick bra. Dessutom kom Björn Gustafsson och köpte scones, det var lite roligt. Resten av kvällen ska jag spendera med en bunt bra tidningar, en bunt bra serier på tv och en lång varm och härlig dusch. Ha en fin kväll!

TELL ME WHY WE'RE TALKING WHEN WE DANCE SO GOOD



En fin topp jag köpte häromdagen på Cubus. Gillar fåglarna och urringningen i ryggen. För övrigt sitter jag och lyssnar på bra musik och fixar mig. Ska jobba klockan 12 trots att jag är sjuk, men det ska nog gå bra, känner mig mycket piggare idag! Toodles.

SOMEWHERE ELSE BUT HERE


Sjuk hela dagen lång. Har nördat One tree hill, druckit saft ur en muminkopp, läst Elle och lärt mig spela wonderwall på gitarren. Dagen hade varit väldigt bra om jag inte hade varit sjuk.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: