Think you need to medicate it right.


Dålig kvalle. Ännu sämre uppdatering. Dagen till ära är jag sjuk och spenderar dagen i sängen, men det gör inget när jag har musik som får en att le och känna sig sjukt lycklig inombords. Lyssna på det här bara. Bästa låten är Medicate it right. Lyssna och dö. APBRA! Har ni fortfarande tråkigt efter att ha lyssnat igenom hela albumet kan ni fortsätta med min spellista, om ni vill.

It's kind of a funny story how I got hereA cup of tea and a movie


Marinblåa converse, jeans serious sally (rut m.fl.), tröja bikbok, halsband ur & penn. Costume.

Kom hem från berlin igår. Underbar och mysig stad. Vill tillbaks! För övrigt befinner jag mig i Oslo. Idag spenderades eftermiddagen med en fin Lexie på ett mysigt café och framför Tintin i biosalongen.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs