DEPEND ME, DEPEND YOU.



Idag har jag spenderat dagen med att spela Guitar Hero och snart ska jag spela Sims 3 som jag nyss fått hem! Vilken nörd jag är! Men först måste jag avsluta matten, har prov imorgon. Skoj!

hey, edwards twin?



Jag tror jag har en liten Edward Cullen/Idol-Erik hemma. Haha nej, men visst är min lillebror söt?

CHRISTMAS GIFTS.


Jag fick paket idag. Vad som finns i det?
Svar: Julklappar såklart!

FÖRSTA ADVENT.



Idag är det första advent! Så mysigt. Jag känner verkligen julstämingen nu för det ligger cirka 2 cm snö utanför huset, haha.

Gårddagen var riktigt mysig iallafall. Jag och R for till några vänner och såg film. Klockan halv tre gick vi hem till mig, och det var ingen kort promenad, utan 3 km! Klockan halv tre på natten gick vi tre km! Hur vi orkade, det undrar jag med.

WHAT A DAY.



Idag skulle jag egentligen har varit i HV foto:s fotostudio, lagat middag med Rikard och sedan träffat Mantha. Istället blev det en tur på stan med Caroline, vi träffade Lisa o co. och sedan satte vi oss ner för att fika.

Sedan kom Beatrice och vi drog vidare till Waynes Coffee. Mums. Vi blev sittande där i två hela timmar och vid halv sjutiden for jag till Rikard och vi lagade tacos och såg idol. Nu ser vi Matrix.

Bra resumé av min dag va? Nu ska jag sova, sov gott!

SLEEP WELL.


JULIGT.

Just nu sitter jag och äter soppa. Jag greps nyss av en panikhunger, och jag har ingen aning varför, jag har ätit middag och jag har ätit normalt mycket idag. Konstigt.

Men nu ska jag fortsätta stilla min hunger och fortsätta se klipp från New Moon. Sov gott♥

LEO-LEO-LEO-LEOPARD.


Visst är halsduken snygg? Någon söt person får gärna ge den till mig i födelse- eller julklappspresent! Från Gina och kostar 179 kr.

CHRISTMAS'S IN THE AIR.




Idag är det exakt en månad kvar till julafton! Så vad är bättre än att lägga in lite julaktiga bilder. Jag längtar! Vad önskar ni er till jul?

THEY'RE MY FRIENDS, THEY ARE SO BEAUTIFUL.



Kavaj mammas gamla. tunika H&M. skor Skopunkten. strumpbyxor H&M. ringar och armband-Six, Glitter, WWF m.m.

Tack för responsen angående gårddagens inlägg! Verkade som att många läste igenom vad jag skrivit, tack för det! Jag fick dock inte hålla mitt tal idag, jag hann inte, för dom före var så sega. Haha, men får se det positivt! Då kan jag förbereda mig ännu mer.

Snygga!


Så himla snygga! Har suktat efter dom ett bra tag nu. Synd att jag inte passar i dom. Men that's life! Nu ska jag sova, och peppa inför talet imorgon. Wish me luck!

AUSCHWITZ-BIRKENAU. LÄGREN SOM "INGEN VISSTE OM".

Just nu håller jag på att förbereda ett tal inför svenskan imorgon. Jag ska prata om Auschwitz och hur jag upplevde det att vara där. Nedan kan ni se en liten förvrängd del av mitt tal och lite bilder ifrån Auschwitz-Birkenau.

Ett plus till ni som orkar läsa!







Tänk dig att du tillhör en judisk familj som bor i Ungern. En dag kommer soldater och poliser som föreslår ett bättre liv för dig och din familj, och detta kan du få genom att flytta till en stad i Polen, eftersom att där har nyligen nya fräscha hus byggts och de som flyttat dit sägs ha fått ett bättre liv. Ni tycker det låter som en väldigt bra ide och du får veta att varje familjemedlem får ta med en väska var. Du packar såklart det allra viktigaste och kort därefter sätts ni på ett tåg.

På tåget är det fullt av människor, det finns inga lediga sittplatser och när ni kommer fram har några gamla människor som inte klarat tågresan avlidit och ligger döda i tåget. När du kommer ut möts du av stängsel med taggtrådar och du blir beordrad att ställa dig i en kö som du inte har någon aning om vart den leder. När du kommer till fronten blir du pekad till vänster tillsammans med andra människor. Din familj blir pekad till höger. Du inser att gamla, svaga och barn blir pekade till vänster och själv leds du genom en port som sedan stängs.

Du ser "ladoliknande baracker" omkring dig, inga fina hus som ni blivit tillovade. Du får arbetskläder och blir genast satt i arbete. Du får arbeta hårt och knappt sova och du får knappt någon mat.
Din familj får du aldrig se igen eftersom att de blivit mördade som alla de andra som fick gå till höger i ledet. Du inser att du kommit till Auschwitz-Birkenau, förintelselägret. Och om du lyckas överleva, så kommer aldrig ditt liv bli det samma igen.


INSPIRATION


INSPIRATION.

LOVELY SUMMER


Åh vad härligt det var i somras! När jag sitter och tittar igenom gamla bilder från i somras längtar jag tillbaks. Det var en sån underbar sommar.

Efter marknaden for jag till Rikard och ikväll har vi ätit pizza och fikat. Nu ska jag sova! Sov gott söta läsare, ♥

JULMARKNAD



Dagen har spenderats med Lisa på en julmarknad här i närheten. Massor av olika stånd och trevligt folk!

Vi har haft jättemysigt. Träffat Johanna, ätit pepparkakor och druckit glögg, vi köpte också kärleksmums! =) Romantiskt va? Hahah..

TWILIGHT+ NEW MOON KVÄLL!




Här är lite bilder ifrån torsdags. Bild ett är tagen under pausen mellan Twilight och New Moon.
Bild två: (Jenny, Evelina och Victoria) Såhär glada är vi när vi ska få se new moon för första gången! Trots att klockan är tolv på natten.

POSSIBILITY

Godmorgon! Gårddagen spenderades med Jenny. Vi såg idol, skrattade och såg på film. Nu har vi precis ätit lite frukost och sedan ska jag, pappa och syskonen ut och julhandla.

Jag känner nostalgin från när man var liten. Det är snart jul! Just nu känner jag mig glad, och jag tror att jag är lite smått kär i new moonfilmen. Jag vill se den igen! Jag vill se den idag!


Lykke li


WE ARE TWO PEOPLE


ME AND JENNY-PENNY.

CRAAP


Crappy kvalite!

Idag har jag varit på teater och nu ska jag läsa New Moon. Måste läsa ut den tills på torsdag, har 200 sidor kvar, lyckat! Men det ska jag nog klara!

Sov gott!

ISN'T LOVE A WONDERFUL THING?


Fråga förresten inte vad jag gör på bilden, för det vet jag inte själv? Hahaha.

Idag är det en speciell dag. Jag har nämligen varit tillsammans med denna underbara kille i 5 månader. Han är underbart fin, vacker, snygg, rolig, underbar och speciell. Han är så himla omtänksam och gullig. Han är den sorts person som gör saker som han kanske inte egentligen vill bara för att få mig glad. Hur vackert är inte det? Jag är kär ♥ Jag älskar dig vännen!

YOU FOUND ME, YOU FOUND ME





Kofta Cubus, Tröja Cheap Monday, halsduk Gina tricot, glasögon Bikbok, Skor Skopunkten, armband Lindex, ringar Six H&M, nittights H&M.

Hejsan svejsan! Just nu håller jag på och småstädar lite på rummet, lyssnar på musik och försöker hitta några twilightvideor. Tummen upp!

LA LA LA LA LA LA



Tunika Zara, Skor Scorett, Paljettväst H&M, armband Lindex.

Hej bloggen! Igår var jag hos Jenny med Nadja, idag har jag varit med Rikard och hans familj och varit på resturang och firat en födelsedag! Nu ska vi se film och sedan sova, sov gott!

DELICIOUS


Idag är det godis som gäller! Mumsfillibabba! Idag har jag och Rikard sett på tv, lagat mat och varit ute och gått. Nu ska jag strax fara till två vänner och ha filmmys! Vad gör ni ikväll?

DET ÄR FREDAG, VILKET VI GILLAR STARKT!


Idag ska jag träna, se filmen 2012 på bio och kanske hälsa på Louise i hennes lägenhet eftersom att hon precis skaffat en hund!.. Om jag hinner med allt. Vad ska ni göra idag?

VANILLA SKY


Hejhej, nu ska jag se på film och ta det lugnt här hemma ensam i min stora säng. Eller stora och stora, den är ganska liten faktiskt! Har ni haft en bra dag idag?

DIFFERENT KINDS OF WALLS



Idag skulle vi visa upp vårat "murprojekt" och vi valde att skriva om muren mellan kvinnor och män i Afghanistan. Vi gjorde projektet eftersom att det i år är 20 år sedan Berlinmuren föll.

Vi visade upp det på stan, stod och frös i två timmar och sedan fraktade vi det till en musiklokal. Ikväll spelas det massor av musik där och jag tänkte gå, men eftersom att jag bor en bit ifrån staden så tror jag att jag skippar det, är så sjukt trött idag!

OLD THINGS NEVER BEEN USED. I FEEL LIKE I'M LOST IN THE DARK.




Idag har jag tillbringat största delen av dagen till att rensa lite i mitt rum. Visst var örhängena söta som jag hittade? Armbandet med för den delen! ♥ Sminket fick jag när jag fyllde år, av victoria och elin och det kommer nog komma bra till hands när jag ska sminka mig inför New Moonkvällen!

Nu ropar sötnos på mig, så nu är det dags att sova. Dock ska jag läsa lite i New Moonboken innan jag somnar ( vad annars?) Haha, sov gott!

TODAY I'M WEARING..


Skor Skopunkten, skjorta gammal, nagellack H&M, tights H&M.

..
this!

RECORDS


Lookbook.nu

Snyggt som attan?

SOME PIX FROM BUDAPEST




Här är några bilder ifrån Budapest. Jag har visst glömt att lägga ut bilder ifrån Budapest, så här kommer två iallafall! Den ena från zoo:et och den andra ifrån Sir Lancelot, riddarresturangen.

TIDNINGAR


Igår köpte sötnos tidningarna ovan till mig. Jag kunde inte ha blivit gladare och idag har jag varit trött och sliten så att läsa har varit toppen!

La ni förresten märke till Twilighttidningen? =D Nu är det bara 10 dagar kvar tills midnattsvisningen går av stapeln! Nu ska jag sova, sov gott!

JAG ÄR EN TEATERAPA SOM GILLAR TWILIGHT



Idag har jag varit på resturang. Mumsigt värre! Jag har också firat morfar och slagit en pling till pappa. På kvällen var jag på teatern och umgicks med teateraporna. Sedan kom jag till Rikard och fick lyxmiddag. Nu äter vi hallon och jag ska se på Twilight för den 15:e gången, sedan ska jag sova! Sov gott!

CRAAZY PEOPLE, WANNA GO CRAZY TOO?


GAALET.

MYSKVÄLL MED SÖTA VÄNNER







1.
Mysmiddag, Johanna hade dukat så fint! 2. TokLisa och tokLinnea 3. Ellie jag och Lisa 4.Klara, Johanna, Ellie, Lisa, Linnea och jag, tookar! 6. Spela spel som gammalt folk!

Har ni någon gång funderat på om jag är lite galen? Troligtsvis har ni rätt i den saken, men om ni undrar varför, kolla på mina vänner. Dom gör mig galna. HAHA.


THE SHOW MUST GO ON



Hejsansvejsan! Nu ska jag alldeles strax sticka iväg på tjejmiddag, mums fillibabba! Det ska bli mysigt värre med film, middag, gott skratt och fina vänner. Bilder kommer senare!

Vad tkr ni förresten om Erik igår? UNDERBART säger jag, jag är en riktig sucker för låten "the show must go on" och erik är ju verkligen söt!


FRIDAY, I´M REALLY IN LOVE

Hej bloggen! Idag är det verkligen fredagsmys! Vi har precis varit nere på ica och handlat lite varor, nu ska nämligen vi vara duktiga och baka oss våran egen pizza! Och till efterrätt blir det banan med choklad, mums!




Mössa (Ny!) Gina Tricot, rund halsduk från gina (ny!),  läppstift från krakow, tunika från H&M, Kavaj från H&M, tights från Bikbok, glasögon från Bikbok, skor converse, armband från lindex. Påse från ica =)



JAG ÄR GLAD

iii
Äntligen har jag min biljett i handen! Grymt bra platser! Kan jag säga något annat än att jag längtar till den 19:de? Haha, det enda problemet är att det är skola dagen efter, jag kommer se ut som ett dött lik (kan ett lik vara annat än dött?) men det spelar ingen roll! För jag får se Twilight + New Moon på bio! Vilken lycka♥



Vaknade förresten nyss och tittade ut genom fönstret, jag fick en glad överraskning, massor av snö!  Det ger mig faktiskt lite julkänsla. Nu vill jag ha jul! Åh vad mysigt, nostalgiskt och underbart. Ha en bra dag!


NYTTNYTTNYTTNYTTNYTT


Lite nytt ifrån Budapest, Krakow och Oslo. Det enda som saknas är en tunika som ni får se senare.

1.Klänning från Mango 2.Tröja från Budapest 3. Kort paljettväst från H&M 4. Läppstift från Krakow, ögonfransböjare från H&M och Glasögon från Bikbok

MIN KLÄDSEL


Gårddagens klädsel. Tights Bikbok, Skjorta Vila, tröja Zara.


YOU AND ME TROUGH ETERNITY


Nu ska jag sova efter en lång dag som bestått av vilande. Jag sitter just nu och tittar på Buffy( vad annars?=)) men ska sova strax. Imorgon har jag antagligen matteprov, kul! Vi hörs imorgon, svarar på kommentarer då! Puss och sov gott!

PHOTOSHOOT MED LISEN

Hej bloggen! Nu är jag hemma i Sverige igen! Igår när jag kom hem var det första jag gjorde att åka till Lisa. Vi såg på Buffy, hade photoshoot, åt melon och skrattade, mycket! Här är några av bilderna:






Min nya klänning från Mango, nytt läppstift från Krakow, ringar(nytt!) från H&M och six, nagellack(nytt!) från Lindex, glasögon(nya!) från Bikbok.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: