Godmorgon fina dag.

Ute lyser solen och skolan bjuder på sovmorgon, sånt gillas. Därför har jag tid att sitta och drömma mig bort vid mitt fina matbord samtidigt som jag läser det nyaste Elle. Och plötsligt snubblade jag på en artikel om Nicaragua. Lägligt och bra, eftersom att det kanske är dit jag ska resa i sommar. 

tretton. nollett. trettio.

Efter att ha spenderat kvällen med välbehövd träning, god frukt, skrattkramp och tårta för mitt körkort som fyller ett år idag så signar jag ut för ikväll och bäddar ner mig under mitt varma duntäcke i mitt alldeles egna, fina lilla mysiga hem. Godnatt sötisar!

fortsätt drömma och sträva!

Wadi Rum, juli '12.

Jag älskar bilder tagna från höga höjder. För mig förmedlar såna fotografier alltid hopp & drömmar. Jag tycker att det är viktigt att drömma och planera saker. Vissa kanske säger att det är en dålig egenskap, att vara en riktig drömmare, men jag säger precis tvärtom. Jag tror att det bara får oss människor att jobba hårdare och sträva mer, när vi har ett mål vi vill nå. Så fortsätt drömma! Och fortsätt sträva i riktning mot dina drömmar! Det är bara bra för ditt välmående. 

lovely jacket

Äntligen har jag hittat den perfekta jackan! Klickade hem denna snygging från ebay igår. Zara-look-alike, bara mycket billigare! Bild: sarastenberg.se

Boxing day, '12.

Boxing day, '12. Släkträff i ett gammalt vackert retrohem.

Jag gör ALLT förutom att plugga, vilket jag borde. Speciellt nu när jag valt att gå tekniskt basår, som innebär att man läser alla kurser de läser på naturprogrammet på ett år. Way to go! Men hey, det är faktiskt roligt! Jag älskar och fullkomligen avgudar studentlivet.

shake it like Bowie as you walk down the Holland Road

Här sover jag.

the most important thing

 Fick tag på detta på Bikbok i helgen. Vackert.

tretton. nollett. tjugonio.

 
Idag springer jag runt med en stor bulle på håret och är allmänt glad. Hoppas ni mår bra idag! Dagens musiktips får ni tillgång till om ni klickar här.

blueberries, blueberries and mango

Hej finisar! Hoppas ni haft en jättefin dag. Idag är en sån dag då även fast allt varit lite upp-och-ner så är jag ändå glad! Åkte hem tidigare från skolan och dök ner i soffan med magont, yrsel och illamående till tusen. Men efter att ha ätit en halv blåbärsyoghurtkartong, ätit lite mango, druckit gott te som jag fått från en fin vän och ha sett tio avsnitt av sex and the city så mår jag mycket mycket bättre! 

dagens två "feelgoodingar"

Dagens två stora ++.The Lumineers och Bombay Bicycle Club

Ut på tur, aldrig sur!


Minnen

Var inte studenten en sån där alldeles för underbar tid? Jo! Jag kan åtminstone säga att jag var minst lika glad som på bilden, genom hela veckan. Så mysigt att ha bilder man kan titta på från tider som får en att minnas underbara stunder. ♥

Oh, wonderful Roma!


Hello my world


good-bye-party

Igår hade vi avskedsfest för en fin kille som drar till Asien i ett x antal månader. Mycket trevligt! Hoppas du får det riktigt bra där borta Oscar! 

New years eve and celebrations

Bilder från nyår och längst ner från annandagen. 

Oh, sweet San fransiscoHej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs