GRILLMYS.


Ännu en inspirerande bild ifrån Weheartit.com

Har precis varit på stan med Jenny och Erik, vi har lunch nu, nästa lektion börjar om 20 minuter, så sitter här uppe hos Rikard och latar mig just nu. Strax ska jag kila ner till skolan igen för att ha svenska, uscha! Jag längtar tills ikväll då vi tjejer ska grilla och mysa! Vad ska ni göra ikväll?

EN HÄST PÅ BESÖK?



Haha, nu är jag trött efter att ha hängt in massa kläder i garderoben. Har dessutom tagit bort allt smink och håret är i kaos, ett plus är väl ändå också att jag ser typ ut som en häst på andra bilden? Så nu ska jag sova.

Imorgon ska jag på skolan, slutar vid 2 och då ska jag och Stina på stan, sen på kvällen ska jag grilla med ett tjejgäng! Underbart härligt. Vad ska ni göra imorgon på valborg?
Natti natti.

LITE NYTT I GARDEROBEN.


Igår införskaffade jag mig själv lite nödvändigheter så som sockar och två bandeau:s från H&M. 49,50:- för två stycken! Billigt. Nu har jag en rosa, svart och vit. Bra! Fick dessutom tag i den söta tröjan ovan, 20 kronor från H&M. Härligt till sommaren.

Nu ska jag se Vampire Diaries. Puss.

NORMAL DAY


En lite härlig bild ifrån Weheartit.com.
Nu ska jag på lektion, slutar tre så hörs när jag kommit hem. Fick förresten VG på matte B provet igår, asnöjd! Hörs sen.

PROVPROVPROV.


Hejsanhoppsan!
Nationella gick helt okej idag tycker jag, hade förresten dessutom matteprov i matte B idag, inte helt okej! Men men, det gick säkert bättre än vad jag tror.

Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl. Så bjuder på en bild ifrån förra helgen på mig och Stinis. Puss!

TITTA INTE PÅ KLIPPET OM DU INTE SETT AVSNITT 19.


Åh vad jag älskar det här klippet. Jag blir så glad, så lycklig. För det är Damon och Elena som ska vara tillsammans! Jag har insett det nu efter att ha sett avsnitt 19. Åh, så vackra dom är. Jag blir helt förälskad och kär. Jag älskar Damons sett att se på henne i det här avsnittet. Vad tycker ni om Elena och Damon tillsammans? Skulle ni vilja se dom tillsammans?

GOOD LUCK.


Idag ser jag typ ut som på bilden ovan. Nu ska jag iväg till skolan för att göra nationella prov i engelska A, Writing. Kuuul! Jag som egentligen började halv elva.. Men det positiva är att vi nästa onsdag börjar halv två istället! Skönt. Lycka till alla 93:or som ska ha nationella idag! Kramkram.

HÄRLIG DAG MED VÄNNER.




Några bilder ifrån lördags när jag var på stan med Beatrice, Jenny och Jennie. Mysigt och varmt. Solade och myste på stan, härligt. Klockrenast var när Beatrice skulle köpa glass. Hon: Jag vill ha halva glassen med lakrits och andra halvan med *nått annat*. Han i kassan: 32 kronor. Bea: Men man får ju med en grej och jag tar 2 saker fast halva. Han: Va? Hon: *förklarar. Efter ett tag ger han upp och gör som hon vill. Hahahahah.

 Nu ska jag sova. Imorgon har jag nationella halv nio, fast jag egentligen börjar halv elva. USCH! Natti natti.

How could you be so cold?


I mina hörlurar just nu :
En suveränt bra cover av Heartless. Av älskade The Fray, underbart ♥

Somewhere far along this road he lost his soul.

THE MOST BEAUTIFUL JUMPSUIT IN THE WORLD.




Finally! Jag har hittat den perfekta jumpsuiten ifrån H&M. Underbart säger jag bara! Sjukt snygg! På bilden har jag annars på mig skor ifrån Skopunkten, dragkedjetights och hatt ifrån H&M, Kavaj ifrån Bikbok och ringar ifrån Polen och H&M.

Osminkad och fin idag.. Ojoj. Idag har varit en turbulent dag, men jag fick iallafall tag i min fina jumpsuit. Nu ska jag äta upp min torsk och sedan se på Vampire Diaries med lillasyster. Puss. ♥

LOVELY PICS.



Hittade två vackra bilder hos FeliciaFrithiof som jag tror ursprungligen kommer ifrån Fashionlane/ Flair Magazine. Jag blir glad av dom!

Annars då? Jo försov mig imorse och missade mitt matteprov, bra där Eveline! Nu ska jag på lektion och i eftermiddag ska jag kila ner mot stan för att köpa min älskade leopardjumpsuit. Härligt! Hur ser eran dag ut sötnosar?

YESTERDAY'S OUTFIT.


Såhär såg jag ut igår. Tightsen och kavajen kommer ifrån Bikbok, linnet och ringen ifrån H&M, armbandet ifrån New Moonboxen och skorna är mammas gamla från the 80'ees.

SNYGGA SKOR.

Kilklackar med snörning
Jag klickade nyss in mig på Modekungen.se och titta vad jag såg! Världens, kanske universums snyggaste skor? Okej, där tog jag i lite, men kolla hur snygga dom är! VILL HA. NU. BUMS.

JAG♥LEO.



Goddagens.

Idag stötte jag på denna underbara, vackra och helt lamslående snyggingen när jag och Jenny var en stund på stan sådär efter skolan slutat! Och då, ur liksom nowhere dök den upp! Den leopardmönstrade jumpsuiten ifrån H&M. Den ska bli min. Visst är den superduperultrasnygg?

SÅNT DÄR VACKERT

http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/2017382/tumblr_l189ivrOLs1qatt0uo1_400_large.jpg?1271854940Time_of_midday__by_ellepa_large
Eftersom jag inte är hemma, utan hos Jenny just nu så får det duga med två vackra och inspirerande bilder ifrån Weheartit.com.

Är som sagt hos Jenny nu. Gårdagen spenderades med Jennie, Beatrice och Jenny. Vi åt glass på stan, solade, njöt och såg på teater. På kvällen var det avslutningsfest med teatern. Vi grillade hamburgare och dansade loss till gamla klassiker. Underbart.

Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl säsong 1, dom gamla avsnitten är ju ändå bäst. Snart ska vi bege oss in mot stan för att se på mer teater, idag är sista dagen, sista föreställningen i ung teaterfestival nr 4. Ha en bra dag!

GAMMALT


Jag lyckas inte lägga in bilderna från minneskortet till datorn, så det får bli en gammal bild.

Iaf, nu ska jag ner mot stan för att möta upp Isabella! Vi hörs lite senare. Kramkram!

EN NY DAG.


Godmorgon sötnosar! I helgen kommer jag att vara upptagen med att spela teater, så vi får se hur det blir med uppdateringen. På söndag är den sista föreställningen, lite tråkigt men ändå skönt. Tråkigt att inte få träffa alla som man är van vid att träffa, skönt för att det tar upp så mycket tid.

Men nu måste jag kila! Skolan börjar 10 idag! Vad ska ni göra idag?

VOTE FOR ME IF YOU LIKE MY BLOG.


Hej sötnosar! Sitter med en varm kopp te framför tvn och tittar på Vampire Diaries på 6:an just nu. Åh, vad jag älskar den serien!

Har förresten fått chansen av söta Sara att bli veckans blogg. Så rösta på mig HÄR om ni gillar min blogg. Vore jättesupergulligt. Puss ♥

ALWAYS LOVE


ALWAYS, AND FOREVER LOVE.
Lyssna HÄR för en bra låt!


SOME PIX.




Några bilder ifrån Lördags när vi hade premiär med teatern! (Tro det eller ej, det är min teaterledare i mitten). 
Det är så himla roligt nu under föreställningsveckan. Vi är massor av olika grupper som spelar teater från den teater vi kommer ifrån och vi alla har så roligt tillsammans! Det är verkligen som en enda stor familj.

Nu ska jag slappa framför tvn! Är sjukt trött och lite småsjuk idag, så ikväll ska jag bara mysa framför nån bra film. Vad ska ni göra ikväll?

TEATERGRUPPEN.


Ovan har vi hela teatergänget! Ikväll har vi ännu en föreställning och jag är pepp!
Nu ska jag och sötnos ner på stan och ta en fika, ses ikväll!

♥LONDON


Jag vill tillbaka till London! Hänga på Oxford street, springa upp och ner för trapporna på Topshop, vara galen på Primark, slå mig ner på ett mysigt café och bara njuta. Ta mig tillbaka!


Ö-V-E-R-L-Y-C-K-L-I-G.


Guess what? Pappa har fått tag i baseballjackan från Bikbok i Oslo! Så när pappa kommer hit får jag den! Ö-V-E-R-L-Y-C-K-L-I-G.

Har ni sett att jag håller på med en ny design? Vad tycks? Nu ska jag fika lite och se på desperate housewifes! Pussis.

HÄRLIG DAG.


Hej bloggen! Ligger just nu på balkongen och solar. Jag gick bara i skolan från tio till halv tolv idag, så jag gick lite på stan i det underbara vädre och tog sedan bussen hem vid halv ett! Sköönt. Nu tror jag att jag ska ta en joggingtur eller så tar jag cykeln ner till affären och köper en tidning, vi får se vad som lockar mest! Vad har ni gjort idag?

LATER ALLIGATOR.


Dagens. Jacka, sjal och ringar ifrån H&M, halsband från Glitter, bandeau från Monki och linne från Carlings.
Nu ska jag till skolan, tror jag bara går ifrån tio till halv tolv, om jag har tur. Vi hörs senare sötnosar. Puss.

DRIVE SAFE.


Verkligen berörande video! Det absolut hemskaste klippet är vid 1:51. Jag blir nästan gråtfärdig.
Så kör lungt, titta alltid åt båda hållen när ni ska gå över gatan och framförallt: kör inte alkoholpåverkad!

SOVGOTT SÖTISAR.




Var som sagt och shoppade med mami idag. Fick med mig två par jeanstights ifrån bikbok och ett par tights ifrån Hm. Hippieband, hårspännen och örhängen ifrån Bikbok. Ring ifrån HM.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Hörs imorgon sötnosar!

TÄVLAR.


Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis.

SUPERDUPERDUNDERBRA.


Fick tag i två hippieband från Bikbok idag också! 19 kronor, billigt och bra. Annars så köpte jag också bandeau:n ifrån Monki i lördags! Jackan är någonting jag hittade av en slump i min garderob nyss! Visst är den snygg?


I LIKE.


Gudomligt snygg ring jag fick tag på idag! Übersnygg, typ. Billig too.

Dåligt uppdatering btw, I know! Men kan skylla på att vi har haft teater hela helgen. Vi hade premiär i lördags och det gick superbra! Efteråt åt jag med familjen på finrestaurang och jag fick massor av blommor. På kvällen var jag på premiärfest, vilket också var ett plus på kvällen. Nu ska jag rensa min garderob! Tjingeling.

Hej bloggen! Ska se en föreställning med j...

dsc00109 (MMS)

Hej bloggen! Ska se en föreställning med jenny nu. Imorgon äre vår tur att ha premiär. Ses


TOODLES.


En liten söt skylt som min söta farmor och farfar gav mig.

Har förresten precis surfat runt lite för att få reda på lite information om vulkanen på Island. Jag hoppas att flygtrafiken ordnar sig snart! För om 3 veckor så far jag till Oslo. Håller tummarna, nu ska jag äta middag med familjen, sedan ska jag till teatern för att sälja fika., Tjingeling

EN ANNORLUNDA OUTFIT.


En lite annorlunda outfit, kanske?

Idag börjar jag halv ett! Gissa om det är skönt?! Jag har bara en lektion dessutom, kan inte bli bättre än såhär på en fredag. Så idag är jag på strålande humör! Strax ska jag träffa min farmor och farfar som är och hälsar på i Sundsvall i helgen. Nu måste jag göra mig i ordning! Hörs senare sötnosar.♥

RÖSTA.


Tycker ni att bilden ovan är snygg? Rösta då på den bilden HÄR. Skulle vara gulligt av er!

Kom nyss hem ifrån genrepet. På lördag gäller det! Då har vi teaterpremiär! Jag är sjukt taggad, nu ska jag kolla film. Börjar halv 1 imorgon och slutar 2! Skönt. Natti natti!

Årets första glass, Check! Årets första mm...

dsc00093 (MMS)

Årets första glass, Check! Årets första mms, check! Nu ska jag släpa mig igenom resten av skoldagen för att få gå ut och njuta av solen. Ha en fin dag vänner!


ONE YEAR AGO.


Bilden är tagen för exakt ett år sedan, och ibland känner man att man saknar den tiden. April- Maj 2009, sommaren 2009. Allt var så annorlunda då. Men samtidigt så skulle jag inte ha velat missa allt jag upplevt hösten 2009 och våren 2010. Jag antar att det är såhär livet ska vara, man blickar tillbaks och saknar saker, kanske, för att få chansen att göra det ännu bättre i framtiden.

DÅLIG KVALITE, MEN SHIT THE SAME.


Blev något fel.. igen. Så nu blev det dålig kvalite på bilden eftersom jag var tvungen att kopiera den, men strunt samma!

När jag kikade in på Kenzas blogg förut såg jag att hon också kört på denim på denim-stilen idag. Det är snyggt tycker jag, så länge man inte överdriver det. Iallafall så kommer jeansjackan ifrån Åhlens, randiga tröjan ifrån Gina och jeansen/tightsen ifrån Gina. Natti natti.

EN HELT VANLIG KVÄLL.




Sötnosen min fick igår som födelsedagspresent dessa überbraa högtalarna till ipoden. Verkligen sjukt bra ljud! Ikväll har jag annars varit ute och joggat, städat undan lite på mitt rum, lyssnat på musik och allmänt tagit det lugnt. Nu ska jag ta en kopp te och mysa ner mig framför Grey's Anatomy, alldeles ensam, haha men det löser sig! Puss och Kram.

THE POPULAR BASEBALLJACKET.


Här är den snygga baseballjackan, som dock ALLA går runt i just nu. Men om du skulle köpa en, vilken skulle du välja? Den till vänster ifrån Bikbok som kostar 499 kronor, eller den ifrån Ginatricot som kostar 249 kronor? Jag själv skulle nog valt bikboks, bättre kvalite och snyggare röd färg!

GÅRDAGENS


YES! Jag lyckades äntligen ladda upp en bild! Superduperdunderglad!

Angående bilden så är det faktiskt gårdagens outfit. Leggings från Nelly, skjortan och sjalen från H&M, jeansjackan ifrån Åhlens, glasögon Rayban Wayfarers, skor converse och ring ifrån Yvesrocher.

I'LL GO CRAZY.


Jag får typ überdamp!! Jag förstår verkligen inte varför jag inte kan ladda upp mina redigerade bilder! I'll go mad soon. typ.

Ovan är förresten en bild på hur mitt nyslingade hår ser ut. Haha, vad mycket egobilder det har varit i bloggen på senaste, skärpning Eveline!


DYRA JORDGUBBAR


Hörde ni häromdagen på radion att de första jordgubbarna sålts? Fastän det är långt kvar till säsongen!
Det var inga billiga heller, dom kostade hela 840 kronor kilot! Värt det? Nja, jag vet inte jag, vad tycker ni? Skulle ni köpa ett kilo jordgubbar för 840 spänn?

Happy b-day!

Tröja hm, halsduk hm, solglasögon indiska. Har precis varit på stan med rikard som förresten fyller år idag! Vi åt och hade mysigt, nu sitter jag på samhällen och har tråkigt. Ikväll ska vi på restaurang :)hejsvejs!

VAD *GRODA* ÄR DET HÄR?


Haha man får inte svära, så det fick bli groda istället! Men vad är problemet? Jag kan inte ladda upp bilder från min egen dator. Bilden ovan är för några dagar sen som jag laddade upp via en annan dator!

Men iallafall, idag slutade jag vid 2, jag gick på stan med Jenny och Josefine och åt 2010:s första glass, nämligen Twister! Jag for hem, slog in paket, tog en joggingtur med hunden, mamma klippte mitt hår, jag slingade det blont! Så nu är jag blond, känn på den! Nu ska jag välkommna Eclipse, sedan sova, natti natti!

SLINGOR OCH NYKLIPPT


HEJHEJ. Här sitter jag och ser ut som rödluvan! Idag har jag klippt håret och nu håller jag på att slinga håret. Hoppas verkligen det blir som jag vill. Ni får se resultat senare, pussiis!

OLD PICS.






Hittade lite bilder ifrån nian, ibland saknar jag att gå i grundskolan. Jag saknar lärarna och alla vänner. Saknar ni grundskolan?

MODELLING



Goddagens! Härligt att vara tillbaka, så känner jag just nu! Annars då? Jo jag håller på att hungra ihjäl mig, men har bara en lektion till och då ska jag på stan och handla en present och sen ska jag hem! Hörs då!


I'LL TELL YOU EVERYTHING.


Vad har hänt sedan jag slutade skriva här? Tja, inte så värst mycket. Jag har umgåtts med vänner och även haft photoshoot med Lisa. Jag har firat påsk och fått påskägg + köpt världens finaste leopardsjal som ni ser till vänster i bild. Vad har ni haft för er?

Nu ska jag på lunch!


VÄLKOMMEN NYA MONDAYTOSUNDAY


Model: Lisa Photo: Me

GLADA NYHETER! Jag har nästan till 100% beslutat mig för att behålla mondaytosunday. Det är liksom för många minnen på den här bloggen för att bara struntas i! Jag älskar mondaytosundaybloggen, den är en del av mig, om ni förstår!

Dock förändrar jag en del, design, sättet att skriva på. Ja det mesta! Så hejdå gamla mondaytosunday, välkommen nya mondaytosunday!

NYSHOPPAT



Lite nyshoppat idag! Kavaj från Bikbok och masken ifrån en liten hörnbutik. Hare fint!

I CAN'T LET YOU GO NOW.



Jag kan verkligen inte släppa den här bloggen! Så vet ni vad? Jag kommer göra ett uppehåll från denna blogg ett tag, men ta inte bort mig från Bloglovin, för jag kommer komma tillbaka!

Men ett tag framöver kommer jag blogga HÄR! Så om du fortfarande vill läsa om mitt liv, klicka dig in där vetja! Ha det bra!

HJÄÄLP!


En söt bild på mig och min vän Rebecca. ♥

Hmm, kan det vara så att jag inte kan lämna mondaytosunday bakom mig? Hur ska jag göra?! Ska jag göra om designen här, så att den liknar min nya blogg och ha kvar Mondaytosunday, eller ska jag blogga på den nya bloggen?  HJÄÄLP!


SÅHÄR SKA JAG SE UT I SOMMAR!



Har förresten gjort en ny blogg nu! Så tror jag kommer blogga där ett tag framöver, så får vi se, jag kanske börjar blogga här igen senare. Ta hand om er.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: