OG DET GÅR DAGAR OG DET GÅR ÅR.


Blus Second hand, pung H&M, body bikbok, byxor hm
Har inte med mig någon kamera till Sverige, så därför blir det dålig uppdatering och massa webbilder istället, men bättre än inget, right? At the moment är jag ensam i Lisas hus, lite scary sådär.. Men helt okej! Ska kila till skolan här i Sundsvall och göra lite uppgifter, rooligt! Jadå! Idag ska jag hinna med lite shopping och träffa fina vänner.

HELLO HELLO I'M




Hejhej jag är emo (bild 1) Nej, skojja bara! Sitter hemma hos Victoria och hon duschar, jag gör grimaser. Vi ska se film nu och mysa lite med popcorn, lite godis och choklad. Perfect night! Dagen var förresten väldigt bra, det var roligt att träffa alla sundsvalls-bor igen! Men måste kila nu, gonatt!

GO MORGEN!



Go´ Morgen! Sitter på tåget mot Stockholm, dricker jordgubbs-/och banan smoothie, läser Elle, surfar och hör på finaste Band of Horses som nu har borrat sig djupt in i mitt hjärta efter gårdagen. Ben Bridwell hade en ännu vackrare röst i verkligheten, hur nu det är möjligt.

BAND OF HORSES


Hej sötnosar! Idag har jag avverkat massa plugg, ganska bra! För tillfället fixar jag mig, ska snart sticka iväg till konserten med Band of Horses. JAG LÄNGTAR SJUUUKT MYCKET!! Ska äta lite thaimat innan och packa lite snabbt, för tidigt imorgon beger jag mig hem till Sundsvall för att träffa vänner och familjen. ♥ Ha en sjukt bra kväll!

VELVET TOUCH.


Köpte två läppstift igår och fick en eyeliner på köpet. Ett rosa och ett nougatfärgat. Kommer bli så fint till Spanien och till sommaren! Kom förövrigt precis hem från restaurangbesök och bio. Vi såg The king's speech med Colin Firth, och ja, jag är så imponerad över vilken bra skådespelare han är! Får han inte en Oscar så vet jag inte vad.

LITE HÄNG



Nu har jag officiellt lov. Inofficiellt kommer jag spendera hela nästa vecka till att gå i skolan i Sverige.. Kul! Men jag tröstar mig med att jag om 4 veckor är i Spanien. Gårdagen spenderades iallafall med fyra söta vänner. Två av vännerna och jag sminkade oss väldigt charmerande och gick sedan på butiken. Vi fick lite blickar efter oss, jag tror det var därför att vi var så otroligt heta. No kidding. Ever. Annars spelade vi kort, såg tre filmer och åt massa onyttigheter. Välbehövt!

MIN PUNG


Hur många av er tänkte på något annat när ni såg rubriken? Huh? Nej, okej. Idag har jag haft spanskaprov och engelskarecension, kuuul! Hinner knappt vara hemma nu, jag ska upp till farmor o farfar och äta och ikväll ska jag på gitarrlektion + en teaterföreställning. Japp, busy life! Toodles. xx

TODAY. I'LL WAIT FOR YOU ALWAYS.


Förra veckan hade jag namnsdag och då fick jag den här fina blomman till mitt rum. Det är bra, för nu kanske luften blir lite friskare istället för den äckliga oljemålarfärgen som fortfarande hänger kvar i luften i rummet.. Måste kila till skolan nu! Idag saknar jag Sundsvall ocg hör på fin musik!

THE FIFTEENTH OF FEBRUARY


Byxor H&M, skor nelly, body bikbok, ringar h&m, örhänge köpt i Italien.

Jag skulle egentligen publicera det här imorse, men internet och jag kom inte överens och vips var klockan för mycket för att hinna försöka få till det. Så nu får ni dagens outfit nu istället. Köpte byxorna igår på H&M! Supersnygga kan jag lova!


VALENTINE'S DAY


Godkväll! Hur var eran alla ♥-dag? Min var bra. En söt tjej i min klass hade bakat cupcakes med söta hjärtan på och en lapp inuti med en fin text. Så sött! Idag fyller också en av mina vänner 18! Grattis!

Och till alla er där ute som tycker att alla hjärtans dag är en överskattad dag, det är det inte! Det är en fin dag! Självklart är den lite överreklamerad, men ändå en fin dag då man kan visa människor man tycker om att man verkligen tycker om dom. Såklart ska man göra det annars också, men jag tror att vi ibland glömmer bort att göra det.

MONDAY MORNING 14 FEB



Kavaj H&M, ryggsäck Only, skor Nelly, kors Glitter, topp Bikbok, jeans ginatricot.

Good morning och glad alla hjärtans dag! Måndagar är faktiskt rätt så underbara. Jag spenderar bara 3 timmar i skolan, varav en timme är lunch! Efter skolan tänkte jag söka jobb, vi får väl se hur det går! Men nu måste jag verkligen kila. Är ni sugna på lite måndagsmorgonpepp så lyssna här.

GREETINGS FROM OSLO







Slänger in några bilder från igår. Rusade runt i Oslos gator, gick på second handbutiker, Weekday och massa andra fina och bra affärer. Idag har dagen spenderats i skidspåret, något som var väldigt härligt och välbehövt efter en vecka med förkylning och bristande träning. Nu ska jag äta middag med mina farföräldrar och sedan beställa tågbiljetter hem till ljuva Sverige.

A SWALLOW FLEW AWAY


One of my absolute favoriteblogs! Visit here.

At the moment I'm playing guitar hero by my self. I have been babysitting my cousins tonight and they went to sleep a while ago. Now I'm gonna see some random movie and then crash. Sounds good to me! See ya tomorrow.-And oh! This may be one of my last posts at this blog, because I've created a new one! But, we'll see. Goodnight!

12 FEBRUARI 2011



Goddag fina människor! Idag är det strålande sol ute och termometern visar -2. För min del idag ska jag nog ut och fotografera lite, kanske åka skidor. En sak som är säker är att jag ska ut nu med min fina ryggsäck! Ha en fin dag!

ART


Underbara, vackra, fina skor hos Modekungen! Älskar speciellt de Jeffrey Cambell-liknande skorna och det fina paret med glas där bak. Konst kallas det.

NEW BACKPACK


Hej godingar! Fredag, sol, slutade två. Underbart! För tillfället sitter jag och äter Dent (ska visa er en dag!) och ska precis se på det nya avsnittet av tvd. Vi får se vad som händer ikväll, det är i alla fall en bra fredag!

Superdålig bild, men ni får i alla fall en bild på min nya fina ryggsäck ifrån Only! Priset var inte heller något att klaga över, 200 kronor kostade den bara.

LOVELY WEATHER


´
Dagens outfitta.. Skor dinsko, skjorta gammal som gatan, tunika Monki och brillor köpta i Italien.

Idag kan jag rada upp en hel del bra saker. Fint väder, plusgrader, fick sluta tidigare, ska se Love & other drugs ikväll. Hur bra som helst. Nu ska jag äta tidig middag, sedan sticka till bion! Hörs senare!

GONNA BURN WHAT'S STANDING IN MY WAY



pic 1. Fick tag i ett supersött diadem för 10 kronor på H&M i helgen! pic 2. My new desk!

1. Gick till bussen 2. bussen kom 3. jag klev inte på den. Istället gick jag till min farmor och farfar, la mig på soffan och såg på Up in the air till god frukost. Förkyld.se är jag idag med en killerback. Kan knappt böja mig ner för att ryggen gör så ont. BLÄÄÄ. Men sötisar, vill ni höra en bra låt? Ja men lyssna här dåå!

WE'RE ALL MAD MEN


Skor Skopunkten, klänning diadem och pung H&M.

Ungefär såhär såg jag ut igår på Mad men partyt, minus pungen och halsbandet, plus ett pärlhalsband. Lite tråkigt att jag inte fick bild på det, men men. Det var iaf superkul!

Får berätta mer senare, måste duscha och fixa mig nu för jag ska till Mari som fyller år idag. Kommer hem igen i eftermiddag. Tjingeling!

DET HÄNDER BARA PÅ FILM


Kavaj H&M + nagellacket Miss stone heart + Melkesjokolade + Gossip girl = Lyckad kväll.

Hej & Hå! Här sitter jag en fredagskväll trött och sjuk. Mina två söta vänner Amanda och Frida gick precis hem efter en kväll med god mat, efterrätt och snack hemma hos mig.

Måste förresten berätta en sak som hände igår.. Har ni någonsin råkat ut för att en bil kört förbi er och en våg kommit rätt emot er och blött ner hela er? Nej, det är ju sånt som händer på film.. Men det hände faktiskt mig och Frida igår på väg till skolan.. HAHA. Vi blev så blöta och bruna i ansiktet av det smutsiga gatuvattnet att vi blev tvungna att åka hem igen och byta om. Lite komiskt, men nu är jag sjuk istället.. Det är ju bra inför morgondagens party!

Ska nu krypa under täcket och se på nya TVD. Goodbye lovers!

MY DEAR, MY DARTING ONE


Känner mig sådär töntigt känslosam. Jag känner mig så otroligt glad samtidigt som jag bara vill gråta, ni vet den där känslan man har ibland. Jag såg precis klart Oth säsong 6 som är så jäkla bra och sitter och ler lite smått till låten som spelas under Hermonie och Harrys dans scen. Det är egentligen sjukt hur musik kan påverka så otroligt mycket som det gör.

TODAY



Idag entrade jag världen som ovan. Skor Nelly, baseballjacka Bikbok, kors Glitter, byxor och linne H&M.

Här får ni ett litet smakprov på hur rummet ser ut dessutom, det är så fint! Dock inte 100% klart ännu, men snart så! Men, måste göra läxor nu.. BLÄ. HEJDÅ cuties!

MANHUNTER & MISS STONE HEART


Kom precis hem ifrån bion men jag tänker inte ens säga vad jag såg för då kommer ni bara skratta. Men jag kan ge er en ledtråd.. Jag har sett den två gånger förut.. Bad, I know. Förutom det har jag idag ätit tapas som innehöll scampi, vårullar, sushi och kyckling. MUMS!
Nu- back to OTH and homework!

TUESDAY 1 FEBRUARY




Back in Oslo och skolan rullar på. Sitter förövrigt hemma nu och äter pasta, har världens längsta håltimme.. Tänkte därför visa er klänningen och kavajen jag köpte i helgen. Visst är klänningen fin? Den kommer vara så sjukt fin till bruna ben i sommar. Jag älskar dessutom färgen på kavajen!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: