Wonderful, all I can say is, wonderful.



Victoria, Lisa, Mantha och jag igår kväll.
Foto: Frida Kamera: Mantha

Nu ska jag och V hitta på något och njuta av ledigheten idag!

It's a fantastic day.

Idag är jag så glad! Twilight kommer ut på dvd och jag och Vickan ska självklart ner till stan för att försöka få tag i den. Efter det så far vi till en musikfestival där mina småsyskon ska uppträda. Sedan kommer vi hem och förhoppningsvis har vi fått tag i Twilight och ser på den! Sedan är det ju faktiskt ingen skola imorgon och det gör det hela ännu bättre!
Hur tror ni eran dag blir idag?

I somras när jag konfirmerade mig.

I want to go to a place far away from here.


Flickr.com

-Jag drömmer mig bort från min hög med läxor.


BLA BLA.


Det där måste vara det coolaste klädmärke jag sett! Jag hittade det på ett par shorts som hittade.
Men nu ska jag platta håret och göra mig i ordning för skolan! Jag har bokredovisning av Anne Franks dagbok idag, idrottsprov och engelskaprov! Ja jag längtar inte direkt. Men jag håller tummarna för mig själv! Ha en bra dag sötnosar!

I'm smiling when I'm crying.


Just nu är det blandade känslor. Jag har precis läst ut Anne Franks dagbok och jag vill bara säga att det är rent sagt förjävligt det nazisterna gjorde! Hon avled när hon var 15 år gammal i ett koncentrationsläger! Nu är det så att jag brukar alltid ryckas med i handlingen, jag lever mig in i saker så mycket, det kan vara när jag ser en film eller läser en bok. Sån är jag bara.
Men nu för att komma till den positiva sidan! Jag och Vickan har beställt biljetter till Oslo nu :)  och vi far den 15 maj! Helt toppen!

Min höst i bilder.

Här är lite bilder på vad jag gjorde i i höstas! Jag har lust att resa bort igen. Bort från alla prov!




1.Wien, Österrike Augusti -08
2.Prag, Tjeckien Augusti -08
3.Alanya, Turkiet Oktober -08

where's the ground I'm standing on?


Hej bloggen! Jag ber om ursäkt för att jag inte svarat på era kommentarer! Men jag har så himla körigt dessa dagar, det ska bli bättre ordning på torsdag då jag får ledigt! Så ni får helt enkelt leva med att jag inte är så aktiv när det gäller kommentarerna just nu och hoppas att ni stannar kvar ändå!

You don't know how lovely you are.


Kom hem för en stund sedan efter att ha varit hos några vänner och firat min kompis som fyllde år här i veckan. Vi hade det riktigt mysigt. Nu sitter jag och ser på One tree hill och sedan blir det gossip. Efter det blir det dags att ta tag i pluggandet. Har 4 prov och en bokredovisning från måndag-onsdag så jag kommer nog inte vara så aktiv dessa dagar. På torsdag och fredag är jag dock ledig! Så himla skönt!

This kind of stuff, don't just exist.

-they do in my world.


Shorts Levi's, tisha Monki, Skor H&M, Skjorta H&M (Herr), Solglasögon GinaT.
Lite bilder. Jag tycker föresten att man kan se att jag fått lite brunare ben idag. Det är ju super!
Ser ni vad positiv jag har varit igår och idag?Hihi.


Bloggträff



Idag öppnar Gröna Lund och i samband med det så har Natalie kommit på en sjukt bra ide! Vi ska försöka få ihop så många bloggare som möjligt som vill åka till Gröna Lund och så ska vi bestämma ett datum. Det blir ungefär som en bloggträff. Så om ni är intresserade säg till mig eller skriv till Natalie i hennes blogg!

Hello you little..


Godmorgon! Idag är det kommer det bli en bra dag! Det känner jag på mig. Solen lyser ute och det är redan nu ganska varmt ute. Det enda negativa idag är att jag har massa läxor och prov att plugga till, men jag får väl lägga mig på studsmattan och plugga lite. Vad ska ni göra idag?

I need you to need me.


Idag hade jag förberett mig på en tråkig eftermiddag och kväll eftersom jag inte hade några planer. Istället vart det en jättehärlig kväll och jag har målat tånaglarna, gjort hårinpackning, tvättat håret och legat i solen nästan hela eftermiddagen. Jag har tagit massa kort och bara njutit. Ja, egentligen behöver man inte ha så mycket planer jämt. Det är nog så man lär sig att uppskatta livet mer, genom att inte ha planer utan ta dagen som den kommer. Eller vad säger ni?


Hjälp sökes!

Nu är jag sugen på att ha någon tävling här i bloggen!
Vad ska jag ha för tävling? Hjälp mig!

Here you go.

Här är min avslutningsklänning! Nu får ni se den! Jag tänkte också visa mina gladiatorsandaler som jag inte visat hur dom ser ut när dom är på! Men nu får ni alltså se det. Så här har ni!
Klänning Vila, Gladiatorsandaler DNA, jeansjacka Åhlens, Solbrillor GinaTricot

Tänkte jag skulle slå mig ner vid datorn för att skriva en rad eller två i bloggen, trots att vädret ute är wonderful! Ja, nu har jag gjort det så nu ska jag ut igen i solen!

En skönhet på gården


Denna söta bild tog jag idag, hittade nämligen en kanin på gården.

Up and Fun


So get up and have fun!
Här är mina (leriga!) skor som jag förövrigt älskar! Visst är dom coola bak?!

The sky is blue and the weather's wonderful.


Det gick ganska bra på nationella idag. Har varit trött annars och nu står jag och lagar pannkakor. Vilka bra meningar va?
Vet ni vad föresten! Jag har precis fått veta när den tredje twilightfilmen, Eclipse ska komma ut på bio. Den 30 Juni 2010! Helt perfekt!

I'll Wrap you in my arms


Nu ska jag kila till skolan. Vi har syslöjd i 45 minuter sedan så har vi matte nationella. Usch! Men det kommer nog gå bra, eller det försöker jag intala mig iallafall. Så vi hörs i eftermiddag runt 4!


Lyssna på världens underbaraste låt, underbarast är ungefär runt 1,30.

Piece of cake


Såhär mumsig var tårtan!
Nu ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon och sedan läsa lite, sedan sova! Så sov gott!

Secrets



Jeansjacka Åhlens, Skjorta Monki, Tischa Gina( Lisas!), Thights H&M, Skor H&M(Lisas!)

Nu är jag hemma, mätt och belåten. Morfar firades med buller och bång!


Födelsedagsfirande

Hej på er! Förlåt för att jag inte varit lika aktiv som jag brukar. Men ikväll ska jag svara på kommentarer. Nu ska jag dock åka till morfar som fyller 80 år idag! GRATTIS! Så vi hörs ikväll honeypies!

There are hidden notes everywhere, it's your call to find them.

Hej på er nu sitter jag hemma hos min bästaste Lisen! Jag har härmed rensat hennes garderob på kläder, eller alltså provat allt iallafall och jag har nu hittat en perfekt outfit till iomrgon! Ni får se imorgon! Jag har dessutom fått en läppsyl från åhlens som hon inte behövde, Tutti Frutti smak! Helt super, Men nu ska jag lyssna på Lisas berättelse, sedan sova! Vi hörs imorgon kära läsare!

Post a note to the weather Gods. by [ Kane ].
Flickr.com


Veckans blogg + Dagens outfit


Tröja GinaT, Kjol H&M, Thights H&M, Skor H&M, Halsband Bik Bok.

Dagens outfit, tagen med min mobil.

Rösta på mig som veckans blogg om ni gillar min blogg! Skulle betyda oerhört mycket!

Veckans blogg!


Nu är jag med och tävlar som veckans blogg! Så om ni gillar min blogg, gör mig en tjänst och rösta! :)

People will start wondering


Godkväll bloggen!
Sitter med en god macka i handen. Mums fillibabba! Nej nu ska jag gå och se ett avsnitt av Desperate Housewifes. Föresten jag fick tillbaka min So-fördjupning, Stalin ni vet. Jag fick MVG!

Taylor Momsen


Här är en tjej jag inspireras mycket av! Hon är så grymt snygg! Hon kommer nog bli något stort i framtiden!

Skola.

Skoldags! Och ja, det är blandade känslor. Men för det första är jag knappt trött alls, jag blev ganska glad när jag vaknade till en Coldplay låt som min nya mobil spelade, det är ju mycket roligare att kliva upp när man vaknar till en bra låt än till en dum signal. Men nu ska jag iallafall äta frukost, hejsvejs!

More from Mischa.


Det gör mig glad, vad gör dig glad?

Jag satt och funderade och började tänka på allt som gör mig glad. Jag kan bli glad av att se en bra film, få ett samtal från en vän, köpa något jag velat ha länge, få en kram av en god vän, se en bild av Rob Patts eller få en kommentar på bloggen. Ja, det är så mycket som gör mig glad. Att tänka på sommaren får det att pirra i kroppen eller när jag hör en bra låt kan jag bli så lyckligt glad att jag vill hoppa upp och ner. Resa är något som också gör en glad och man får uppleva saker, saker som man annars kanske inte upplevt om man bara suttit hemma. Ja, som sagt, det fi nns så mycket att vara glad åt. Så nu ska jag nog lägga mig i sängen, släcka lampan och stänga ögonen. Jag ska ligga och tänka på det som gör mig glad, så kanske, kanske jag drömmer en lycklig dröm och vaknar upp med ett leende på läpparna imorgon när jag ska till skolan. En dröm som kanske får mig att genomstå morgondagen med ett lite mildare humör, så jag inte skrämmer iväg alla imorgon, det första jag gör när skolan börjar efter detta härliga lov.
Iallafall det jag vill ha sagt är sov gott!  

Flickr.com

It's not just a picture, it's much more than that.



Jag som annars står bakom kameran fick idag stå framför. Well, här är resultaten. Lisa knäppte dessa såklart. Detta kanske blir dagens sista inlägg, i såna fall god natt! Skolan väntar imorgon, usch det kunde gärna vara lov i en vecka till!

As cute as you can be


Har varit med denna sötnos idag! Men nu tillbaks till Gossip!

It's a new, shiny, wonderful day.


Good Morning Honeys!
Idag ska jag ut och fota i det underbara vädret och kanske vara med Lisa, vi får se. Men i allmänhet ska jag bara njuta av min sista dag på lovet, imorgon är det tillbaks till skolan som gäller.

 
Bjuder på lite OTH-musik.

MB



Mischa för Cosmopolitan!

For blue, blue skies.


Lisa har tagit denna bild, jag har redigerat. Nu ska jag bege mig till tv;n. Har ni nått att tipsa om som går på tv ikväll?

For blue skies

Open up my eager eyes



Nu sitter jag här med nyklippt hår, mamma har varit igång med saxen. Det känns tunnare. Det behövdes verkligen! Var föresten med i denna tävling!

Dagens inköp



1. Tröja från Gina.
2.Sandaler från DNA

Haha vill ni höra en sak? det var en tjej som snodde tröjan i min storlek framför ögonen på mig, men jag skulle minsann ha den! Så jag gick och spanade in henne för att se om hon skulle hänga tillbaks den, men sedan såg jag till min förtjusning att en av expediterna hade en stor bred klädhängare bakom sig där det hängde en sån tröja! Jag gick fram och frågade, och gissa vad? Det var en XS! Jag blev så himla glad!!

They're beautiful.


Tröja-Ginatricot, jeans Monki, halsband BikBok, skor och brillor H&M.
Förlåt för att jag inte uppdaterat idag, har varit på stan. Ja nu tänker ni, är hon galen? Jag har inte gjort annat denna vecka än att vara på stan! Men jaja, idag köpte jag iallafall gladiatorsandaler(varav rubriken) och den här randiga tröjan.

Dagens


Såhär såg jag ut idag. Skor, Kjol, Väska och Jacka-H&M, Tunika Gina Tricot.



Lady Gaga-Pokerface Acoustic

New Harry Potter Trailer!


Igår släpptes en ny trailer till Harry Potter så jag lägger ut den nu! Åh så jag längtar!! Jag blir så till mig att jag nästan vill hoppa upp i taket! 17 juli kom nu!

Sunglasses

Hemma från stan!

Titta vad jag köpte idag!Halsbandet är underbart snyggt, jag älskar det! Från Bik Bok. Ännu ett plus är att de bara kostar 49 spänn!

One of many


En outfit. Nästan dagens minus skorna som är Lisas. Nu ska jag på stan!

Just because you can't see it, doesn't mean it's not there.


Foto: Lisa. Redigerat av mig. Nu ska jag och Lisa gå och sjunga lite. Kanske ett nytt youtubeklipp på g? Vem vet. Vi hörs mina cupcakes! Återkommer senare med härliga bilder. Hihi ;*

NYNYNY!


Min nya telefon, kass bild! Men nu ska jag fara till Lisa och sova där, vi hörs senare ikväll! Puss o kram!

ett av dagens inköp


Den här kjolen köpte jag idag! Jag köpte ju en klänning också, men jag är inte säker på om jag vill visa den här i bloggen, eftersomjag ska ha den på skolavslutningen och vissa som går i min skola läser min blogg. Mobilen får ni se senare!

Tävling


Jag är med och tävlar hos Lilostar! Var med du med!


Rikare och fattigare


Nu är jag hemma! En mobil, en klänning och en kjol rikare men med en lite tunnare plånbok. Jag visar vad jag köpt strax!

A new cellphone


Singstarkväll med de bästa!
Nu ska jag åka och hämta min mobil! Wish me luck!

Who is he?


Nu ska ni få gissa! Vem är det här?
Ledtråd; han är med i min absoluta favoritfilm som jag pratar om hela tiden i min blogg!

A wonderful evening with the girls




1. Jag och Linnea
2. De 4 söta tjejjerna jag tillbringat kvällen med!
3. Lisa med vår Ben&Jerry's i handen.
Underbar kväll det här med singstar och underbar mat som L och T lagat! Tack för den underbara maten och den underbara kvällen! Nu ska jag läsa twilight! Sov så gott mina söta läsare!

Solhatt


Vet ni vad? Jag vill ha en hatt och jag tänker köpa en inför sommaren!
Vill ni veta en annan sak? Idag beställde jag min mobil! Ni vet den jag skrivit om så mycket här i bloggen, KS360. Vi ska hämta den imorgon! Men nu har jag och Ellie gjort oss i ordning för nu ska vi sticka till Linnea för att käka middag, hon har nämligen varit så söt att laga middag till oss så ikväll blir det nog en mysig kväll! Så vi hörs nog inte förrän sent ikväll, hoppas ni klarar er utan mig. Puss o kram!

My shoes are not red, because it's not shoes


Nu ska jag åka till stan med mammsen. Vi får se om jag handlar nått eller om det bara blir att titta. Vi hörs i eftermiddag!


I may have cried a little bit, but hey who are you to judge me?


Ellie, knäppt av mig.
Kvällen spenderades framför DH, och för att vara ärlig fällde jag en tår eller två under Eli-programmet. Och tänk va? 100 avsnitt har man sett nu! Jag kommer ihåg det första avsnittet jag såg, fastklistrad redan då. Det var kärlek vid första ögonkastet.. Ja verkligen.. Haha nej nu överdriver jag lite, märks det att jag är trött? Ja jag tror det, så nu ska jag avsluta kvällen med att läsa ett x antal sidor i "Så länge vi båda andas". Ses imorgon! Tjingeling!

If I were famous I would have Rob as my boyfriend


(Inte min bild)
Om jag var rik och känd, då skulle jag bo i en lyxig lägenhet i New York. Jag skulle dricka champagne till frukost och tillbringa dagarna i ända med att gå i affärer dagarna långa med min chanelväska i handen och jag skulle avsluta dagen med att gå på någon kändisfest och mingla hela natten. Min pojkvän skulle vara Robert Pattinson och mina två bästa vänner skulle vara Nichole Richie och Taylor Momsen. Jag skulle få spela in filmer med Chace Crawford och få en alldeles egen roll i Gossip Girl. Orlando Bloom skulle avguda mig och skicka presenter till mig och James Marsden skulle ta sitt svärd och rädda mig från allt ont i världen.
-Ja alltså om jag var rik och känd, så skulle det vara så.

Photoshoot




Modell: Ellinor Dahlin
Foto: Jag
Smink och hår: Jag

Det ska jag göra 2009



Här är en skojjig grej, jag blev utmanad av Sofia.
Man ska skriva 5 saker som man ska göra under 2009 och sedan utmana 5 st personer som ska göra likadant.
Jag ska:
- Gå ut nian.
-Se på New Moon när den kommer ut + köpa Twilight dvd.
-Sy färdigt min balklänning
-Börja sy hemma
- Köpa en systemkamera!

Jag utmanar: Emma Sarah Idah Carita Rosita

Så länge vi båda andas


Svart/vit eller färg?

Hej bloggen! Nu har jag kommit hem efter en underbar dag. Vi lagade middag med efterrätt och allt. Vi såg även Twilight (för 5;e gången?!) eftersom Johanna inte sett den. Allt gick ju bra förutom att jag och Linnea satt och sa alla repliker i filmen innan de ens blivit sagda. Kanske inte så skoj för Johanna, men det var verkligen roligt för oss! Såna nördar jag och Linnea är!
Föresten vet ni vad!!! Jag har fått låna "Så länge vi båda andas" av Linnea!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

See you tonight


Dagens. + mina vita skor, ni vet vilka.
Tunika JC, Thights H&M, Jacka H&M
Nu ska jag åka och umgås med vännerna. Så vi hörs i kväll! Puss o kram!


A place I know


Tänk att jag aldrig lyckas vakna i tid. Jag gillar inte att sova såhär länge. Ute är det molnigt men man kan se himlen lite grann så vi får hoppas att det klarnar upp under dagen.

Sunny Sunday



Såhär såg min eftermiddag ut. Nu tillbaks till tv-tittande med min lillayster.

Frågesvar del 2

Favorit affär? Min favoritaffärer är Monki, Vila och H&M, Cubus brukar även ha väldigt många söta oversize-tishor. Åhlens har också en del söta plagg!
Ett plagg/acce du inte kan vara utan? Just nu kan jag inte vara utan mina vita glasögon, som ni nog sett alltför många gånger i min blogg. Jeansjackan jag köpte nyligen kommer nog nötas sönder i sommar för jag väntar bara på att det ska bli tillräckligt varmt så jag kan ha den!
Vad ville du bli när du var liten/nu?  Hela mitt liv har jag velat bli sångerska och skådespelerska. Jag vill ha ett roligt jobb för jag vill inte gå till jobbet varje dag och känna; fy vad det här är tråkigt! Nu har jag även börjat tänka i andra banor och jag har börjat fundera lite på journalist/programledare/regissör jobben!
Varför är du så söt? ^^  Vad ska man säga om det? Jag tycker inte själv att jag är söt men tack så mycket!
Vad ska du hitta på i sommar? I sommar ska jag umgås med vänner, bada, sola och kanske ut och resa lite. Njuta av livet!
Din favorit bokstav? [haha] Denna fråga var från Emma och jag misstänker att du vill att jag ska säga E så okej. E är min favoritbokstav! Hihi, det passar ju bra för oss båda.
Har du någon du inspireras av vad gäller mode? Jag inspireras av det jag läser i tidningar, av bloggare men även av kändisar. Nichole Richie, Taylor Momsen och Mischa Barton är några tjejer som verkligen har snygg stil!

Favoritbloggar?  Den frågan svarade jag på i förra inlägget men IdahBjork, Emma, Carita, Rosita, Sarah och vet ni vad? Att läsa en bra blogg är faktiskt lite som julafton och det finns så himla många bloggar där ute som är superbra!
Drömresa? Just nu skulle jag så himla gärna vilja åka till New York! Men att åka på safari till Afrika skulle inte heller vara så illa!
Drömjobb? Skådespelerska!!!

drömyrket? :) är inte det typ samma sak som drömjobb? Hihi.

Vad skulle du helst ha på dig i sommar?? I sommar kommer jag knappt gå någonstans utan mina wayfarers och min jeansjacka! Gladiatorsandaler och jeansshorts med! Jag ska nog också köpa en skinnjacka till sommaren och så ska jag införskaffa mig en riktigt snygg hatt!

Vad använder du för smink?? Det varierar, vissa dagar känner jag mig väldigt kreativ, andra dagar inte. Men Mascara, eyeliner, lipliner, foundation, rouge. Men när jag ska till skolan blir det oftast bara mascara och ibland foundation.

Hur många besökare har du om dagen ungefär ? Det varierar men igår hade jag 110 besökare, men oftast ligger det på 80 st.

vad vill du göra när du blir stor? Spela teater, resa, sjunga, ha ett roligt jobb och ha en mysig lägenhet
favoritmat? Jag älskar mat! Jag gillar regnbågsmat, när man har alla olika färger i maten. Lax, tortellini med tomatsås, kyckling och potatisgratäng. Till maten ska det vara mycket grönsaker!
har du några syskon? Ja jag har 2 småsyskon. En lillebror och en lillsyster, som jag i princip skriver om hela tiden. Hihi.

Vad är din favorit hårfärg? Åh så svårt, jag har ingen favoritfärg utan det varierar. Vissa perioder älskar jag mörkbrunt, andra perioder är det blont som gäller. Men just nu gillar jag choklad/mörkbrunt skarpt och funderar på att färga till det!
Vilket är ditt favorit plagg, såsom kjol, skinjacka, mm. m. ? Mitt favoritplagg är nog jackan. Jag har jeansjackor och andra jackor, och ja jag älskar jackor helt enkelt. Men jag är även en sucker för klänningar! Älskar och avgudar även skor!

Varför börja du blogga ? Jag började göra det som en kul grej. Jag ville skriva av mig och visa bilder och ville att det skulle vara mer personligt än som på t.ex. bilddagboken!

gillar du min blogg? Denna fråga var från Amanda och ja det gör jag!
har du kille? Jag har precis avslutat ett halvårigt långt förhållande men vi är vänner!

Tror du på Gud/Jesus? Varför/varför inte? Åh den där frågan är så svår! Vissa gånger när jag inte förstår saker vill jag tro att det finns något "högre" än oss men jag tror nog inte riktigt på allt det som står i bibeln.
Vad tror du att du gör om fem år? Har en lägenhet i någon storstad och lever drömmen!
Vad är det första du gör på mornarna? När jag har lov är det första jag gör att läsa lite eller att blogga. När det är skola: Klä på mig och sedan sminka mig och äta frukost.
framtidsdrömmar? Nej det har jag svarat på cirka 3 ggr innan denna fråga så det tror jag ni vet nu!

hur gammal är du? Jag är 15 och fyller 16 den 31 december.
vilka bloggar läser du dagligen? Alla jag har på bloglovin.
vad är det bästa me att blogga? Det bästa med att blogga är att man får utlopp för sin kreativitet och man måste använda fantasin för att hela tiden göra varje inlägg intressant. Alla underbara kommentarer gör att man vill fortsätta blogga och man blir så glad!

hur gör du för att få så många besökare? Om sanningen ska fram har jag ju inte så jättemånga besökare men jag bloggar varje dag och lägger ner tid på att försöka göra varje blogginlägg intressant.

Hur många är ni i din familj? Jag bor med min mamma, min lillasyster och min lillebror.
Hur många pojkvänner har du haft? vi kan säga att det är 2 st.
Tränar du? Hur ofta isåfall? Jag försöker träna regelbundet genom att jogga ute, gå ut och gå och göra styrketräning hemma. Jag joggar kanske 2-3 ggr i veckan och är ofta ute och går.
Om du fick önska dig 3 saker, vad skulle du då önska dig? Regler: Du får bara önska saker som du själv skulle vilja, inte t.ex Bota all hunger osv. Jag vill bli upptäckt och medverka i filmer och musikaler! Men just nu vill jag ha en systemkamera och mobil!


Bäcken brusar och fåglarna kvittrar


Nu har jag varit ute och solat på studsmattan. Det är så härligt att ligga där och läsa skvaller och modetidningar. Så avslappnande. Höra fåglarna kvittra.
Vad tycker ni är det bästa med våren?

Frågesvar del 1

Framtidsplaner? Jag ska gå ut gymnasiet, sedan flytta till stockholm något år och kanske Oslo för att jobba sedan pluggar jag vidare till något roligt och jag reser nog mycket.
Hur gammal e du? Jag är 15 år gammal alltså 93;a. 
Vad är dina drömmar?
Mina drömmar är den som nog halva sveriges tjejer har. Att få spela in en skiva och resa världen runt och sjunga. Jag skulle även vilja spela in filmer då jag älskar teater och allt sådant! Tänk er att få spela in en film med Robert Pattinson, Underbart säger jag!
Vars shoppar du helst? Jag är sån som älskar kläder men inte vill lägga ut för mycket pengar på bara ett plagg, så jag shoppar på de vanligaste affärerna. H&M, Monki, GinaTricot, Åhlens.. Ja allt som finns tillgängligt i Sundsvall.
Vilka länder har du besökt? Jag har besökt Sverige och Norge såklart. Danmark, Tyskland, Tjeckien, Österrike, Grekland, Italien, Montenegro, Ingenmansland (gräns mellan Kroatien och Montenegro som ingen äger), Kroatien, Vatikanstaten och Turkiet.
Vilka bloggar läser du dagligen? Jag följer många bloggar på Bloglovin som är superbra! Men för att nämna några; IdahBjork Emma Carita Rosita
Nämn en skön outfit Slitna jeansshorts, vita rayban, gladiatorsandaler, ett vanligt linne, en liten söt väska och en snygg bränna! Perfekt!

När blev du intresserad av Mode? Jag blev intresserad i somras, men då ägnade jag inte det så mycket tid men riktigt intresserad vart jag kanske i höstas, så jag har inte varit modeintresserad så länge. Förut var jag mer intresserad av vad kändisarna hade på sig, jag brydde mig inte så mycket om vad jag själv hade på mig.

Favoritfrukt? Jag älskar frukter och grönsaker! Men om jag bara får säga en frukt så säger jag Mandarin.
Sommarplaner? Bada och sola i mängder, kanske jobba lite, jag hoppas på att åka på någon konsert. Jag ska umgås med mina söta vänner och kanske ut och resa vem vet? Jag ska också åka till pappa såklart.
Bästa minne? Oj vilken svår fråga! Jag har så himla många underbara minnen!

Vad gör du helst en solig dag? Njuter i solen. Om det är sommar: Sola bada och njuta med en glass i handen kanske?

Detta var del 1. Nu ska jag med familjen på utflykt och grilla, vi ses i eftermiddag!


Underbart

Godmorgon! Nu sitter jag här med en smoothie i handen. Mums! Dagens väder är underbart, så idag kommer nog större delen av dagen att tillbringas ute. Vi hörs lite senare, då kommer svaren på frågorna!

Ni har fortfarande chans att ställa frågor här

You're so cute


Här ovan ser ni dom sötaste kaninerna i världen!
Nu har jag suttit HELA kvällen och fixat min meny. Det tog jäkligt lång tid men det är nästan färdigt nu. Nu gäller det bara att placera alla inlägg också. Vilket jag inte tänker göra nu. Jag svarar på alla frågor imorgon! För nu ska jag sova. Sov så gott världens bästa läsare!♥

Memories don't fade away if you write them down



Denna kväll har jag njutit av underbar mat och en härlig familj! Vad har ni gjort?
Kom ihåg att ställa frågor
Rösta på mig som veckans blogg om ni tycker jag är värd det!

Frågor, Frågor, Frågor


Nu kör jag igång min första frågestund här i bloggen!
Så fråga vilka konstiga,knasiga frågor ni vill! Destu mer frågor destu bättre!
 Ingen fråga är för dum!

Want to, but I can't help it.


Hmm, hur lyckas man med att slå bollen och sedan få bollen att studsa ner i marken? Fråga min syster, hon vet hur man gör! Hihi.
Jag funderar föresten på att ha min första frågestund här i bloggen, tycker ni det låter som en bra ide?

Påskafton


Såhär set mitt andra påskägg ut som jag fick imorse! Mums säger jag bara.
GLAD PÅSK! Nu har jag suttit och tittat på Rattatouille med syskonen. Nu är det väl dags för mig att kliva upp och starta dagen. Vad ska ni hitta på idag?

(
Glöm inte att rösta på mig på som veckans blogg här om ni tycker jag är värd det)

Rösta på mig om ni tycker jag är värd det


Fråga mig inte vad jag gör där.
Nu ska jag gå och se på Desperate Housewifes säsong 1 och kanska läsa Anne Franks Dagbok som jag måste läsa i skolan, har ni läst den?
Rösta föresten på mig som veckans blogg hos söta Jennifer om ni tycker om min blogg!
SOV GOTT SÖTA LÄSARE!♥

A beautiful smile can change your mind


Jag sitter inte och kollar på Talang som övriga befolkningen gör just nu. Varför vet jag inte, men jag tror jag har lessnat på alla program som hela Sverige följer. Jag har inte följt varken Let's Dance, Robinson eller Talang iår! Jag som var tvungen att följa alla program slaviskt förut. Nej nu är det är det inte så längre.

A sunny day in the little village

Nu sitter jag här på balkongen i solstolen med min laptop i knäet och tycker att livet är sådär alldeles underbart. Solen skiner och man hör bruset från bäcken som är brevid vårat hus. Mina syskon hoppar på studsmattan och man hör fåglarna kvittra.
Ja det kan inte bli så mycket bättre än såhär!
Hur är vädret hos er idag?


Jeansjacka Åhlens, Tunika Cubus, Skor, Ring och Glasögon H&M

Enjoy the weather


Oredigerad bild.
Nu har jag och lillasyster varit ute och knäppt cirka tusen foton, så känns det iallafall, men nu ska vi ut och knäppa mer kort! Helt underbart väder idag!

Yesterday is history, tomorrow is a mystery


Jag är trött, så trött att tröttheten börjat gå över i pigghet nu. Känns som om jag borde lägga mig, men jag vill helt enkelt inte. Jag sitter och tänker på så mycket. -Allt jag vill göra.
Jag skulle vilja slänga ner kläder i en väska och slänga mig på första bästa flyg och se vart jag hamnar.
Att få åka tillbaka till Rom, Dubrovnik eller Wien och slå sig ner på ett café och bara sitta och njuta skulle inte vara helt fel.
Eller vad säger ni?


Sommarskor


Underbara skor från H&M 349:-

Tävling hos FEBB!


Är med och tävlar hos FEBB, var med du också!

Godmorgon! Så himla härligt, första gången på flera veckor som jag sover till tio! Men nu ska jag till Birsta med mammsen och handla lite, vi får se vad som införskaffas.

They're green, just like my shoes


Otroligt! Blogg.se fungerar inte som vanligt. Det går inte att svara på kommentarer så jag får ta itu med kommentarerna imorgon. Nu ska jag sova och jag tänker inte gå på skolan för att sy balklänningen imorgon, nej det blir nog stan istället.Sov så gott!

It's really time for summer now, and I mean it!


Såhär mkt snö är det här! På tok för mycket! Ge mig sommar!

Lov!


NU HAR JAG LOV!!
Det ska såklart firas och jag ska vara med Lisa idag, så om ett tag kilar jag väl ner till henne.

Yummie!


Har ni sett sötare tuggummin? dom ser ut som tennisbollar!

Det här är en av mina absoluta favorit små cookies! Den kallas OREO och jag vet inte om dom finns att köpa i Sverige, men dom finns iallafall i Oslo så om ni har vägarna förbi så köp OREO! MUMS!


Bättre kvalite


(Inte nytagen bild, för vi har inte sådär mkt snö här uppe)
Ser ni någon skillnad på dom senaste bilderna? Jo bättre kvalite, vilket betyder att jag fått tillbaks kameran som jag lånar av pappa! Så nu har jag nån kamera iallafall.Great!
Märkte föresten nyss att det inte är Desperate Housewifes idag. Vilket innebär att jag inte vet vad jag ska hitta på nu.

Today I'm wearing this



Today's: Kofta Cubus, Tischa Monki, Tunika Ginatricot, Leggins H&M, Skor VET INTE! Nagellack NYC.
Nu ska jag ut och ta en joggingrunda!

I'll look after you


Idag är jag verkligen beroende av musik!! det här är The Fray för er som undrar.
Nu fortsätter firandet till min lillebror, mamma har lagat pizza så nu ska det mysas i soffan med familjen framför någon film han fick imorse. Vi hörs ikväll!

It has to change


God eftermiddag!
Har precis ätit tårta och städat rummet. Jag är så less på godis och det blir ju inte bättre varje gång jag går in på mitt rum och ser skrivbordet, som just nu är fullt med godis, ialla fall påskägg. Nej fy! Den här helgen känns det som om jag inte ätit annat än skräpmat och godis. Nu ska det bli skärpning!

LYSSNA HÄR! - världens härligaste låt!

Congratz


IDAG FYLLER MIN LILLEBROR 12 ÅR!

Är föresten helt slut sen fjällresan så idag blir det ingen skola för min del, jag är hemma och vilar upp mig istället.

Pictures from whovalley

Rubriken blev så bara för att alla i min klass irriterar sig på whovalley, haha!


Några bilder från Vemdalen.
1.Victoria och Louise.
2. Jag och min BFF Axel! 
Med det säger jag god natt! Skolan väntar imorgon tyvärr,

It's almost like christmas


Trött och solbränd. Så mår jag nu.
Helgen har varit underbar och tröttsam, underhållande och jobbig. Men nu är jag hemma och jag fick en glad överraskning när jag gled in i mitt rum med armarna fulla av väskor.
Massa tidningar från pappa och en Gossip Girl bok! Dessutom fick jag mitt påskägg, av pappa som var här i helgen, så nu ska jag se Gossip och öppna mina presenter.
Det här är ju nästan som julafton!

Happy birthday to you


Idag fyller min bästa vän Lisa år! Så nu önskar vi henne grattis eller vad säger ni?

Jag tittar ut och himlen är röd, så underbart fin! ¨
La ni märke till något? Idag har jag inte försovit mig, idag vaknade jag för tidigt. Jag kanske har resfeber, det kanske är därför jag vaknar så tidigt. Hmm vem vet.
Men jag ska försöka mobilblogga lite från Vemdalen men annars så hörs vi som vanligt igen på söndag!
Ha en trevlig helg!

Allt på samma gång


Jacka och Tröja H&M, hörlurar KOSS

Vet ni vad som hände idag? Jo jag tappade kameran i golvet och den gick sönder! Jag blir galen, inte nog med att min mobil slutat fungera, jo nu måste kameran också gå sönder.
Jag brukar aldrig tappa saker i golvet och brukar alltid vara försiktig med allt jag äger. Därför var det så irriterande att jag skule tappa den nu när precis min mobil gått sönder!
Men jaja, jag har ju ändå funderat på att köpa en systemkamera. Men nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon väntar VEMDALEN!
Sov gott
Love EvelineH,

What you see may not always be true


Kom precis in från en härlig springrunda med hunden. Måste bara säga att jag fullkomligen älskar vårvädret! Men nu ska jag fortsätta packa, imorgon ska jag nämligen till Vemdalen med hela klass 9! Kommer inte hem förrän på söndag kväll så det kommer nog bli lite glest mellan inläggen.

LG KS360


Här är den blåa telefonen jag vill ha! Visst var den blåa mkt snyggare än den röda?
Ni får föressten gärna ge förslag på telefoner !

Bloggning från skolan

Hej kära läsare! Imorse blev det ingen bloggning för jag försov mig! Tredje gången den här veckan! Jag vaknade 8 minuter innan bussen gick!
Men nu börjar engelskan så vi hörs i eftermiddag runt 4!
Puss o kram!


LG



Var ju och tittade på mobil idag, hittade denna underbaring! Snygg och praktisk! Fast den jag såg var blå och ännu snyggare!
Känner ni någon som har den och i såna fall vad tycker ni om den? Behöver verkligen hjälp!


The snow's melting and I can almost see the ground

's

Nu har jag kommit hem men snart ska jag iväg igen till Birsta. Jag ska åka och titta på en mobil och kanske köpa Twilight boken nummer 4- Så länge vi båda andas. Men nu ska jag slå en signal till pappsen och höra hur han har det.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: