D'ACCORDMonki & Lindex.

What's up? Här hemma ligger jag och degar för tillfället. Ser på film och äter körsbär/moreller. Har pluggat hela dagen och ska göra likaså på torsdag och fredag. Har nämligen studiedag, skönt! Igår var jag på Pirates, helt okej film!

efter regn kommer sol


Dress h&m, kavaj monki.

Slänger in en bild ifrån 17 mai med flaggan i högsta hugg. Denna dag/eftermiddag har bestått av jobb, dock hade jag helst av allt velat kura ner mig under täcket eftersom att det regnat hela dagen.

the twentieth of may
Röd/Orange skjorta- vintage, blus, strumpbyxor och hatt H&M, solglasögon Primark, skor Dinsko, klocka Guldfynd.

Ber så mycket om ursäkt för min katastrofalt dåliga närvaro de senaste veckorna. Kan i alla fall berätta att jag haft mitt sista matteprov för gymnasiet och troligtsvis också min sista gympalektion denna termin. Man kan nu faktiskt räkna ner dagarna till sommarlov på fyra händer och att gå till skolan utan jacka är en möjlighet. Så härligt och bra.

Dagen har spenderats med en söt klasskompis på stan, vi gick runt bland vackra Alexander Wang klänningar och häftiga Dieselvästar på Eger och hann också med en runda på en nyöppnad Bikbok som numera ser ut som en lyxvåning, en titt på Monkis fina sommarkollektion och vi avrundade med att sitta i Nationalparken ätandes frozen yoghurt.

Efter det slog jag mig ner på en vacker fransk liten idyllisk restaurant vid namn La Bouchon och kvällen avslutades framför Water the Elephants på Saga kino. Efter filmen var jag lite smått förvirrad, hur är det möjligt att Robert Pattinson bara blir snyggare och snyggare för varje film han gör?

17:E MAI


GRATULERER MED DAGEN NORGE! Ja, idag är det 17:e Mai! Hur firar jag det? Med en dunderboostfrukost eftersom att jag ska jobba från 9-15. Kom hem sent igår, så en bra frukost är jag i starkt behov av! Ha en fin dag sötisar!

DAGENS ÖNSKAN


Dagens önskan är dessa skor från Fashionpash. De översta är Wang inspirerade och de nedersta är Miu Miu inspirerade. Underbart fina.

I don't ask for your forgivness, or for you to forget. I ask only that you believe this.


http://www.youtube.com/watch?v=ABUEXpshAks&feature=related

Vackert.


CHILL CHILL CHILL


Converse, ryggsäck Only, brillor Primark, shorts Concious collection by H&M, tröja H&M, hatt H&M. (OMG ÄR EN H&M-REKLAM!)

Slänger in en bild ifrån i fredags när jag och Mira hängde i parken, såg ut som ovan då. Är så himla skönt att man kan springa runt med shorts var och varranan dag! Annars spenderas hela den här veckan med härliga och söta heldagsprov vilket innebär att man sitter och skriver prov fem timmar i sträck.. Men jag tycker faktiskt det är ganska skönt för man slutar tidigt varje dag. Chill out.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs