HEJ HEJ KÖR(T)KORT


Har nog aldrig varit gladare än vad jag är idag. HEJ HEJ KÖRKOOORT!! Jag har en söt familj som välkomnade mig hem med detta. Firade med att köra till stan och gå på ett roligt zumbapass. LYCKA. Armbandet kommer förövrigt från six och var en födelsedagspresent.

out that nite


Har ni sett hur poppis jag är? Alla mina kompisar tycker om mig.
Hihi, nej men jag hade en toppenhelg med massor utav fina vänner. Hoppas er helg var kanon!

lookin' out for usHej. Tror jag från och med nu kommer uppdatera min twitter något oftare än bloggen, nu när jag äntligen hittat min lösenord. Twitter är 2011 och 2012. Följ mig om ni vill eller känner för det! here. Peace out. 

Concussion-fun.


Mira & me at Habibi's in Oslo.

Hej på er!

Min födelsedag kunde inte ha varit bättre, umgicks med så många fina människor och hade en underbar middag med söta vänner efterföljd av utgång. Lovet var förövrigt också superbra, förutom det lilla minuset att jag lyckades ramla och dra på mig hjärnskakning. Igår röntgade jag skallen dessutom för att de ville försäkra sig om att det inte uppstått en blödning. Så denna vecka har jag inte gått på en enda lektion och inte suttit vid datorn mer än fem minuter i streck. FUN! Äsch, sånt som händer.

Natti Natti sötnosar!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs