Summering

Det är nånting speciellt med juletider. Jag älskar det. Man får umgås med nära och kära, man får god mat, man är ledig och allt är så harmoniskt och ljuvligt. Att julstrumpa och fina presenter är något som ingår är ju bara ett stort plus! Underbart!

Let the sky fall

 
Varför finns inte denna på spotify? Är i Bond-trans efter att äntligen ha fått se Skyfall! Gosh så bra den var. Inte sett den? Se den!

Merry x-mas

Love my dress


Lose your soul

Nov, 2011. 

Idag har inte dagen varit riktigt lika bra som uttrycket i bilden ovan visar. Men efter att ha fått besök av en söt tjej som gav mig mycket bra musiktips blev dagen ett eller två snäpp bättre. Lyssna här bara!! Att Ryan Gosling är sångaren gör inte det hela mycket värre. 

Red summerHej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs