Sommarkänslorna tittar fram


Plugg, "hyttetur", firat människor som tagit studenten, grillning, hängande och solande är vad de senaste veckorna bestått av. Det har varit otroligt härligt och alldeles nyss, för bara tio minuter sedan skickade jag in min allra sista uppgift. Jag har klarat det! Att läsa distans och gå på två skolor, vilket har betytt dubbelt så mycket arbete, men att ändå lyckas bra samtidigt som jag haft tid till att gå på gitarrkurs en gång i veckan, träna och träffa vänner. Nu är det bara två veckor kvar av skolan, sen är det sommarlov på riktigt! Woho. Jag är ledsen för att bloggen fått lida men jag hoppas på att återuppta det nu när läxorna tagit slut.

no ordinary world


Shorts hm (köpta i Florens), skinnjacka, väska och kavaj bikbok, tunika zara, solisar rayban.

Har idag tagit en joggingtur, uträttat ärenden och avslutat kvällen med att slänga mig in på nya X-menfilmen (totalt oplanerat) efter att ha käkat tapas på ett mysigt uteställe. Överraskande bra film!

wonderfull-ull-ull.


Hola Chicos/chicas!
Den här dagen har varit bra på så många olika vis. Blev klar med min historieinlämning, supervarmt och fint väder efter en vecka med regn i Oslo, bara 3 veckor kvar av skolan och drar på "hyttetur" med mina kära vänner till helgen. Nästa vecka är det dags för studenten och Sverige. Har bokat resa till Spanien i juli och en tripp till Rom och som pricken över i:et även biljetter till Where the Action is där mitt älskade favoritband Coldplay spelar. Underbart? YOU BET!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs