Lite fredagshopping sådär
Fick med mig lite saker hem idag, bland annat en ny gitarr som jag nu kommer bära med mig överallt istället för den gamla (fick i förskott som 18-årspresent av mina farföräldrar, hur sött?♥). Köpte också med mig Coldplays nya album (kärlek!) och en fin transparant skjorta från Monki på rea.

Nu räknar jag ner minuterna till min 18-årsdag. Byebye sweetiepies!! Kärlek till er.

Hope you all had a pleasant christmas


Converse, byxor h&m, tröja ginat, halsduk pimkie(Berlin), tygpåse Lanvin for H&M, skinnjacka H&M, skinnhandskar Åhlens.

Tjenixen! Hoppas er jul varit sjukt bra, det har i alla fall min med god mat och mys med familj. Nu är det bara att se fram emot nyårsafton, och min 18-årsdag såklart för min del, blir ganska så apbra! Just nu ligger jag och tar igen de sista avsnitten av julkalendern, underbart bra i år!

Gó hjul.


Goder jul! Hoppas ni haft en underbar dag och att morgondagen blir lika bra! Ta hand om er finisar och era nära.♥

BLACK/WHITETog en bunt bilder på finaste Rebecka igår. Här får ni se två av dem. Hoppas annars ni har en grym helg, det ska jag ha trots en äcklig förkylning. Idag ska jag ut och shoppa lite med en fin vän och ikväll blir det filmmys med ett coolkid. Vi hörs sockerbitar.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs