MMM strawberrys


Idag har jag legat på stranden hela dagen med vänner! Underbart säger jag bara! Igår kväll sov jag hos Johanna och nu ska jag snart bort igen för att träffa sötnosen! Ja ni vet den mystiske killen.. Haha men ha en underbar kväll!

Imorgon är föresten Sundsvalls gatufest!! Det kommer bli så jävla roligt så jag kommer inte vara så aktiv dessa dagar eftersom jag kommer sova i stan med vänner! Men ett inlägg då och då dimper väl ner, föresten! PÅ TORSDAG SKA JAG SE ERIK HASSLE OCH EMD! Puss!

Nytt objektiv


Kom precis hem efter en underbar dag på stranden. Idag har jag också bytt ut mitt 55-200 mm objektiv mot ett 70-300 macro objektiv.(bilden) Det är ett superbra objektiv tycker jag! Så nu ska jag ut och fota lite! Hejsvejs!

For blue, blue skies


Godmorgon! Nu ska jag packa ihop, ska till stranden med familjen. Det var så länge sen jag gjorde något med familjen så nu är det dags tycker jag! Vi hörs i eftermiddag, ha en underbar dag!


he couldn't weather the storm so he left me the rain


Jag kom precis på att jag inte har något liv..

Haha nä men jag har lite tråkigt just nu och sitter bara och saknar en viss person sjukt mycket som är bortrest! Men som tur är kommer han hem imorgon! Och ni läsare förlåt för all mystik, men vissa grejjer vill man hålla utanför bloggen ett tag, om ni förstår! Nu ska jag sätta på Twilight och somna till Edwards mystik. Sov gott!


En vacker låt med min älskade Ne-Yo. Njut! Låten är kallad Empty Frames

Even if it's grass it can be beautiful as a flower


Nu är familjen hemma igen! Det känns roligt att få se dom igen, samtidigt som man saknar det tysta lite grann! Men mest av allt känns det bra att få träffa dom! Som jag saknat dom!

The Killers- Mr Brightside
Soulja Boy- Kiss me tru the phone
Face Down- The red jumpsuit apparatus
Lost- Coldplay
Use somebody- Kings of Leon

Några stycken sköna sommarlåtar enligt min mening iaf!

Give me music, please! Or else I'll get nuts


Nu är jag verkligen sommarglad! Hela huset är städat och snyggt och jag lyssnar på massor av musik. Men jag skulle vilja ha mer musik! Så ge mig tips, alla era sommarfavoriter! Vilken är din favoritlåt just nu och vad kommer du lyssna på i sommar?

The sun shines



Tre bilder från stranden igår. 1.Lisa 2. Lisa hoppar 3.Jag

Nu ska jag sätta igång med städning för fulla muggar eftersom att idag kommer mamma och syskonen hem och då vill jag att de ska komma hem till ett hem och säga; vad fint det är här! Så bäst jag sätter fart.

I ain't tellin'


Vad glad man blir när man får såna här fina sms av världens finaste pojke<3

Första dagen på flera dagar som jag är helt för mig själv. Nu är jag verkligen helt för mig själv, ingen är hemma och jag är dödstrött så jag ska nog krypa in under täcket nu och titta på fler fina sms, sedan sova och hoppas att morgondagen blir lika bra! Sov så gott.

The water is almost crystal clear and shiny as diamonds



Lite bilder från igårkväll.
Dagen spenderades på denna plats, skillnaden var att idag var det mitt på dagen, strålande sol och ungar som badade. Ja jag inkluderar mig och Lisa som barn som badar. Bilder får ni se senare för nu är jag trött och hungrig! Har inte ätit sen imorse! Puss!

The twentyseventh of June


Bildbrist just nu så bjuder på en bild ifrån Kroatien -07

Jag borde sova just nu, jag borde åtminstone vara trött. Jag och Lisa somnade nämligen halv sju och jag vaknade klockan tio. Ja jag borde vara trött, men istället känner jag mig bara glad, sprallig och lycklig! Fast jag känner också att jag är fruktansvärt hungrig så nu är det dags att göra frukost! Vad ska ni göra idag?

When it knocks you


Klänning, brillor och väska H&M, skor DNA


Tröja Cubus, tights, brillor och skor H&M, Jacka Åhlens,

Idag har jag och Lisen lekt modeller, handlat massa skit på affären som inte är bra för oss.. Vi har också spelat in en cover av Knocks you down som ni får höra imorgon! Nu ska vi se på film. Sov så gott!

Knock you down


Goddagens! Linnea bor nu inte längre hos mig utan nu har platsen ersatts av Lisa. Mamma kommer ju inte hem förrän på söndag, men Lisa ska iallafall stanna tills imorgon! Jag är föresten också bränd så vi ska inte bada förrän ikväll då solen är svagare. Nu ska vi cykla till ICA och handla lite gott tills ikväll! Tjingeling sötnosar!

Beach 2009







1. Såhär fin var jag på stranden. 2. Sommar!
3.Jag och min gode vän Tobias 4. Mina andra söta vänner som var med
5.Jag och Victoria 6. Stranden

Ja här får ni alltså lite bilder att titta på!

Water, water and sun


Nu tycker ni troligen att jag är knäpp som är uppe vid den här tiden, men idag ska jag och ett par vänner packa våra väskor och fara till stranden! Vi ska vara där hela dagen och bussen går om en timme så jag ska börja göra mig iordning nu. Jag tar med kameran så bilder kommer ikväll då troligtvis Victoria följer med mig hem. Tjingeling!


A short one



Hatt H&M, Rosa Pantern tröja- Cubus, Skor Skopunkten, slippers- Din sko, shorts-Bik Bok

Vad klockan drar iväg, nu ska jag och Linnea hem till henne och käka för idag orkar jag inte ställa mig och laga mat. Så vi ses sedan!

Pineappleparty!


Ananaskalas!

Goddagens! Underbart väder idag. Vi startade morgonen med att käka pannkakor med glass och sylt på balkongen vilket var en helt perfekt start! Idag är jag också väldigt sugen på att bada men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag iallafall sola och umgås med mina söta vänner. Ha en bra dag!

I need you so much


My littlebrother

God eftermiddag! Det blev något fel förut, jag hade skrivit ett långt inlägg men så gick det inte att publicera. Krångel som vanligt med blogg.se. Nu ska jag och min kära vän Linnea fortsätta att njuta av solen och musiken på balkongen. Sedan kommer sötnosen på besök också! Trevligt trevligt. Vi hörs senare!

See Ya




Jag fick med mig lite hem idag. Bland annat denna hatt! Ja folket nu är jag äntligen ägare till en hatt! Jag fick också med mig denna tröja från H&M, rosa shorts från Bik Bok och en Rosa Panter tröja som jag visar er senare!

Eftersom jag och Linnea har huset för oss själva i ett par dagar har vi firat detta med att spela musik på högsta volym och vi tänkte snart spela PS2, något jag inte gjort på jag vet inte hur länge. Men först ska vi ta en låång promenad! Vi ses!

So long rain


Idag var jag glad för det var fint väder


Men sedan blev jag lite överraskad.. Jahapp regn

Men sedan kom jag på att det verkligen började regna igen och då blev jag ledsen..

Haha vi ses i eftermiddag kära vänner! Nu drar jag till stan!

You're my best friend


Idag vaknade jag klockan 9 och det var så himla skönt kan jag lova! Just nu lyssnar jag på musik och studerar min familj som springer runt i huset som galna höns mellan alla väskor eftersom de ska fara bort idag! Själv ska jag ta bussen som går om 2 timmar ner till stan för att möta upp Linnea och ta en shoppingrunda med henne! Vad ska ni göra idag?

Am I supposed to be happy?



Satt och trixade lite med bilder och här är resultatet!

Låten kan ni lyssna på här:


Cat and Mouse

Where have you been?


Gårddagen! Shorts-BikBok, Skor-H&M, tröja-H&M, Brillor-GinaTricot, hårband Glitter.

God eftermiddag! Gårddagen tillbringades med gänget som vanligt, vi bastade och badade! Superkul! Sedan hade vi lite filmmys och vid 3 gick jag och Linnea hem till henne och sov!

Where have you been, Manchester Orchestra!

I scream but you don't listen


Efter mycket regn så börjar äntligen solen sticka fram mellan molnen och varje gång jag ser solen får jag kickar och vill fota, fota, fota! Så nu tror jag att jag ska ut och göra just det. Ha en mysig eftermiddag! Kramkram!

RÖSTA GÄRNA OM NI TKR JAG FÖRTJÄNAR ATT BLI VECKANSBLOGG!

Good Morning


Godmorgon! Just nu mår jag faktiskt sjukt bra, sitter här hos Tobias och lyssnar på musik. Det enda som stör mig lite grann är att jag är lite rädd att Rikard ska bita mig, fast han är snäll så det ska nog gå bra ändå.
Snart lär jag väl fara hem och då får vi se vad som händer.

RÖSTA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG!

On my way



1.Midsommarstång
2.Träffade JohannaPanna där!
3.Påväg hem idag.


Nu ska jag packa väskan, för ikväll ska jag och Linnea till min bäste vän Tobias och sova där! Sedan kommer Martin <33, Jonas<33, Modin och Rikard och vi ska umgås och fira midsommar! Vad ska ni göra idag?

GLAD MIDSOMMAR


Glad midsommar på er! Jag älskar midsommar, så himla mysigt och somrigt!

Idag vaknade jag iallafall halv tio och jag måste säga att det är så himla skönt att vakna tidigt! Man känner sig duktig då eller vad tycker ni? Nu kurrar iallafall min mage så nu ska jag äta midsommarlunch! Ni ska se hur fint mamma gjort det!  Vi hörs sedan med bilder! GLAD MIDSOMMAR åter igen!

From my hometown


Det blev en ensam filmkväll ikväll. Faktiskt så blev det ingen filmkväll alls. Jag har bara suttit och lyssnat på massa musik, och gud vad jag älskar musik! Men sötnosar vi hörs imorgon! Tack för att ni läser min blogg.

What to do?


Är så sjukt seg nu, funderar på om jag ska bjuda över någon för lite filmtittande eller om jag helt enkelt bara ska lägga mig och se på film själv och sova lite. Vad ska ni göra idag?


Tyler Hilton- let me love you

Wonderful and beautiful, I love these words





Trevligt med folket ! Det var dock fler men känns så jobbigt att lägga ut bilder på alla som var med och vissa av bilderna var i sån dålig kvalite så här kommer de med bäst kvalite!
Nu är jag dock sjukt trött efter en jättemysig kväll! Så nu ska jag slå på någon film och försöka ignorera det deprimerande vädret utanför.

You're beautiful


Just nu är jag med denna söta flicka! Vi ska packa lite nu sedan bege oss till min stuga dit det kommer mer människor senare! Vi ska ha filmkväll med lite badminton också kanske, vi får se vad som händer! Men ni får se till att ha en riktigt bra dag! Puss och Kram!

Dumpsters


Gårddagens outfit. Vacker bakgrund va? HAHA.
Tights H&M, Skor Dinsko (nya!, min lillebrors), Tunika-Zara, Jacka H&M,


Nu sitter jag och planerar en liten myskväll med folk! Kommer bli härligt det, tar med kameran så bilder kommer såklart! Vad ska ni göra idag?Eller ni kanske kan berätta vad ni gjort idag?

What a wonderful day


Imorse vaknade jag av att mamma drog upp mig och vi for och shoppade lite. Jag hittade en klänning (den ovan) och vid tretiden skjutsade mamma mig in till stan och jag vandrade runt lite för mig själv. Sedan kom några vänner och vi gick på bion Baksmällan. Så himla rolig film! VERKLIGEN SEVÄRD!  
Vid halv elva tiden kom jag hem och nu ska jag ta en promenad med en sötis!

Modelling love






1.Lisa
2.Jonas och Lisa
3.Linnea
4.Johanna, Linnea och Lisa
5. Rikard

Här är några av de som fått agera modell i helgen. Fast kommer ta fler bilder på människor i veckan också! Men vad tycks?

You are my life now



Nu är jag med min fina och vackra vän Linnea. Vi har bara slappat idag vilket jag verkligen behövde med tanke på att jag somnade klockan 8 imorse! Vi hade filmmaraton inatt så där har ni förklaringen. Vi fick också ett erbjudande om att spela brännboll sedan men vi får se om vi hänger på eller inte!

Random



Oredigerade

Nu har jag sagt hejdå till pappas E8800, den är nu i Oslo. Eftersom jag köpt egen kamera så behöver jag ju inte hans längre! Men gissa om jag är glad för min Canon? Jag fotar hela tiden med den.
Sov hos Lisa inatt och hon är lika glad för min kamera som jag är! Hon är så söt så.

Kanon Canon



1.Jag och min prom date Rikard!
2. Bandet som spelade på balen.

Jag är så glad, för jag har köpt en kamera!  En Canon EOS 1000D. Men nu ska jag åka och fiska med några vänner som jag gjorde hela dagen igår. Så ha en trevlig kväll för det tänker jag ha!

Camera

Nu ska jag åka och titta på kamera! Men vi får se om jag hittar något, ni vet jag har alltid sån beslutsångest...
Vad ska ni göra idag?

9a, we're the best!


En bild på alla tjejjer från balen. Visst var alla vackra? Jag är i mitten med blå klänning.

Skolavslutningen blev värre än jag trodde. Jag och Axel uppträdde, Axel sjöng bra men det var vissa problem med vårat uppträdande. När vi efter skolavslutningen skulle gå ut och bli fotograferade började först en tjej grina sedan brast det för en annan också och att se alla gråta gjorde så att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna och det hela slutade i att alla tjejer grät och kramade om alla killar som säkert tyckte vi var galna. Haha nä men jag älskar verkligen min klass och det känns så himla sorgligt att lämna den!

I'm ready for prom!


Såhär kommer jag se ut imorgon på skolavslutningen! Nu håller vi på med hår och smink till balen som är ikväll! Så vi hörs inte förrän imorgon eller kanske ikväll. För jag ska sova hos Linnea ikväll efter balen. Så vi ses! Bilder från balen kommer imorgon eller nått i den stilen! Ha en bra kväll för det tänker jag ha!

Buss

Sista dagen i skolan! Vi slutar halv tolv så jag är hemma runt 12 skulle jag gissa och då ska vi börja göra oss iordning för balen! Nu måste jag kila hejdå!

Do you want me or not?


De sista dagarna har jag funderat väldigt mycket. Jag har funderat på hur det kommer bli den dagen jag säger hejdå till min underbara klass. Jag har funderat mycket på vad andra tycker och tänker om de val jag gör. Jag har funderat på hur människor ser mig som person. Jag har också funderat på mina svagheter och kommit på vilket dåligt självförtroende jag egentligen har.

You are beautiful and I am the opposite


Satt i bilen och boken avspeglades i rutan.

Nu sitter jag och ser på Desperate Housewifes på femman! Funderar på att lägga mig efter det och få en riktigt god natts sömn!

I wonder why you left



Idag har det varit tomt i skolan, bara nior eftersom 7or och 8or är på utflykter och de kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag!
Vi fick iallafall tårta på skolan och såg på film på varje lektion typ. Men nu till dagens stora händelse!

IDAG FYLLER VICTORIA ÅR!
Hon har dock bara fått några små presenter eftersom jag inte fått tag i den riktiga än. Men lugn Victoria, det kommer.

Blue, Blue, Blue and Black.


God kväller! Idag har jag varit duktig. Jag och en kompis har varit ute och gått i cirka 2 och en halv timme! Idag har jag dessutom slagit in presenter till Victoria som fyller år imorgon! Jag har dessutom testat klänning och skor tillsammans, ska dock få bedömning på den imorgon. Vad tror ni jag får för betyg på denna klänning, (som jag sytt själv)?

My promdress



Som ni kanske ser när man dömer bilderna ovan så är min balklänning äntligen klar!! Vad tycker ni om den? Ni får även se nu hur jag ska se ut på balen på torsdag! Gud så jag längtar!

What a difference a day


Ett av de absolut bästa avsnitten i Grey's Anatomy! Verkligen!
Det är så sorgligt vid 6.25. Ni vet Izzie-scenen.  

Graduation


En liten del av dagens outfit. Kom precis hem och nu ska jag åter igen iväg. Ska på fest för att fira en tjej som tagit lärarexamen! Det blir lite mat och sånt, kommer bli bra. Min kamera har inget batteri men ska sätta i laddaren nu så kanske det räcker till ett kort eller två.

See ya!


Hej bloggen! Kom precis hem från Victoria. Väldigt trevligt även om jag måste viska hela tiden eftersom rösten inte håller.. Snart ska jag iväg igen. Till Linnea denna gång! Så vi hörs imorgon!

We're one of a kind.


Me and Mantha.
Just nu sitter jag och knarkar nässpray och irriterar mig på att jag inte kan prata. Fy vad jag hatar förkylningar, jag lyckas aldrig bli frisk! Men nu ska jag packa, ska till Vick imorgon och fira hennes födelsedag. Kommer bli så himla roligt, det svär jag på! Kameran ska såklart med, så bilder kommer på lördag när jag kommer hem! Hade så bra utan mig. Puss på er!

Föresten om ni inte har något att göra kan ni ju titta på min bilddagbok eller min lookbook

We're the best!


Shutter shades,
Det gick ganska bra på fotbollen, jag gjorde 5 mål i första matchen som vi vann med 15-0 trots att jag är hur sjuk som helst. Vi förlorade dock två matcher efter det, men det blev en stolt tredjeplats! Jag är grymt nöjd med tjejerna i min klass's insats! Trots att hälften i vårat lag var skadade eller sjuka så kämpade vi på! 9A vi äger!

Vårshowen



Jag och min vän Mantha som vårshowens värdar!Tack för en underbar show klass 9! Ni var grymma!

Jag fick nyss en chock. Min lillebror ropade på mig och jag skulle försöka svara. Det gick inte, det enda som kom fram var små viskningar. Så hes är jag just nu! Det är ju inte så bra eftersom vi har fotbollsturnering med skolan idag då alla klasser spelar mot varandra.. Men jag får försöka ta det lugnt.

Thanks, Retrostyle!


Här är mina shutter shades som jag fick av Retrostyle.se. De kom idag och jag är så glad för jag brukar aldrig vinna någonting som har med lottdragning att göra! Så tack igen Retrostyle! Vad tycker ni om dom?

Den som hade rätt på Twilightcitatet var Rosita. Edward var rätt svar!

Strawberry


Mixade jordgubbar+Soleroglass= gott

Vårshowsbild


Lägger ut en bild på när jag och Victoria sjöng Collide. Vicky till vänster och jag till höger.

Vårshowen, vilken succe


Vårshowen är avklarad! Jag klarade mig igenom som konferancier, jag dansade i ett nummer och sjöng en låt. Knäet gick det fin fint med och nu känns allt toppen efter tre tuffa uppträdanden idag! Är dock jättetrött nu, så sov gott!

My life is full of stripes.


God kväll! Jag har nog gjort världens klantigaste sak, nämligen ramlat och skadat knäet. Gör fruktansvärt ont och det dumma är att imorgon har vi vårshow och då ska jag dansa och sjunga för fulla muggar. Men om det gör så här ont i morgon blir det problem.


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: