Datakunskap


Just nu sitter jag på datakunskap och det är tack och lov sista lektionen för idag. Den är dock lång och tar inte slut förrän klockan halv 4, egentligen 4. Har inte heller fixat internet, men jag hoppas att jag snart ska lyckas fixa det i lägenheten.


Mumss



 
Igår hade jag en trevlig kväll hos Louise som bjöd in mig, Victoria och Elin på inflyttningsmiddag. Vi hade mysigt! Nu har jag föresten flyttat in i lägenheten som jag ska bo i ett tag. Har dock inte fixat internet där än så det blir lite glest mellan inläggen. Förlåt för dålig uppdatering när det gäller outfits också, men det kommer, jag lovar!

SPS09


Tjohoppsan! Igår kväll for jag in till stan för att sova hos sötnos, men vi blev rastlösa och bestämde oss för att ta en tur till Lovisa med film och godis. Det var väldigt mysigt att hälsa på i Lovisas fina lägenhet och det slutade med att vi somnade där, så imorse fick vi kliva upp lite tidigare för att åka hem och hämta saker och sedan fara till skolan.

Jag känner föresten mer gemenskap i klassen nu. Detta blir en bra klass! SPS09

my very own apartment


oredigerad bild.

I
dag har jag varit med min nya klass och paddlat kanot och lagat god mat. Ganska mysig dag ändå, jag känner att jag börjar känna min klass lite mer iallafall, det går framåt! Även om det är sjukt svårt att få kontakt med vissa.

Fick föresten nyss reda på att jag ska få flytta in i min morfars lägenhet som står tom just nu. Det är en tvåa och jag ska bo där iallfall fram till oktober, vi får se hur länge det blir. Men jag är hursomhelst superglad!

a colourful world


Nu är jag lite trött, men har packat klart. Imorgon ska nämligen min nya klass och jag dra iväg på utflykt. Vi ska paddla kanot och lära känna varandra. Det där med paddlingen hade vi kunnat skippa men det ska bli mysigt tror jag ändå. Nu får ni ta och sova gott så hörs vi imorgon!

Red shadows


Hej bloggen!
Har ni märkt att jag blivit mer aktiv nu? Eller en liten förbättring iallafall. Idag hade vi lektioner enligt schemat. Dagen började dock inte så bra eftersom att jag var tvungen att befinna mig i skolan klockan halv nio för att hämta mina skolböcker.

Egentligen skulle jag haft sovmorgon till klockan halv 11! Så efter att jag hämtat mina böcker hade jag inget att göra i cirka två timmar. Segt!

An adventful day



Att börja på gymnasiet har varit roligt och bra. Man känner sig lite större.., om man får säga så. Idag har jag iallafall bara gått i skolan från 9-11 och sedan träffade jag massor av folk, och gick på stan med victoria. Händelserik dag! Fast ändå en otursdag eftersom mina älskade vita solglasögon nu gått sönder! Ja jag vet inte hur jag ska överleva utan dom, jag har haft dom varenda dag i sommar typ! Men idag fick jag iallafall låna sötnosens söta brillor. Tack!


My first day


Godmorgon! Första skoldagen idag.. Jag tror jag slutar efter lunch och då ska jag troligen gå på stan med Isabelle. Är föresten överlycklig för jag hittade nyss mitt svarta älskade nagellack. Men nu ska jag kila! Ni får höra hur det gick i eftermiddag!

My ring is black



Hej bloggen! Nu är jag förhoppningsvis tillbaka i bloggen! Kommentarerna svarar jag på en annan dag, för nu ska jag spela singstar, vi har fått nya mickar och ett nytt spel så nu är det dags att nörda. Sedan måste jag sova, för imorgon börjar jag gymnasiet! Pirrigt!

My new classmates


Hej på er! 3 dagar kvar sedan drar allvaret igång. Jag träffade mina klasskompisar i onsdags och jag måste säga att det verkar som en bra klass! Lovisa ska också gå i min klass! Det kom som en glad överraskning när klasslistorna släpptes, jag tror jag och Lovisa kommer hitta på mycket galenskaper under våra tre år på samhälle. Så nu längtar jag faktiskt lite.

Nu ska jag åka till en 2 dagarsfestival här i närheten, vi ska se Markus Fagervall och lite andra musiker. Men först, pastadags!

I won't be afraid as long as you stand by me.




Idag har jag umgåtts hela dagen med min finaste Rikard. Vi åt på tapas restaurant och gick sedan ner och hyrde film och köpte massor av onyttigheter, och då menar jag massor! Så nu är jag mätt och belåten. (Här ser ni föresten min nya frisyr).

Imorgon ska jag på infomöte till gymnasiet och träffa mina nya klasskamrater. För nu är det bara 5 dagar kvar tills skolan startar, nervöst men samtidigt spännande! Jag tror det kommer bli roligt att börja ändå, fast å andra sidan hade det inte varit helt fel med några veckor till med sommarlov, eller vad säger ni?

Sov gott

Good afternoon


Hej på er! Idag vaknade jag klockan 8 och for till tandläkaren. Sedan åkte jag och klippte mig så idag har jag uträttat massor av nyttogöra! Jag hann även med att gå på stan och jag blev kär i massor av vackra plagg så nu måste jag komma på ett sätt att skaffa pengar!

Grillning och filmkväll med dom bästa

Gårdagen spenderades med 14 stycken söta vänner. Vi började med att grilla hos Rikard och äta efterrätt hos honom medans vi spelade ett väldans roligt spel och det bjöds på mycket skratt.
 
Vi for sedan hem till en kompis och alla trängdes i sängar och soffor för att se massa skräckisar. Det var verkligen jätteroligt! En helt klart lyckad kväll, dock med lite segt slut. Men man ska inte klaga.




1. Såhär mysigt hade Rikard gjort det. 2. Söta Elin och Lovisa som jag inte träffat på hela sommaren! 3. Grillmästaren Rikard i egen hög person 4. Filmkväll

Not enough time


Nu ska jag åka och grilla med några söta vänner. Förlåt för dålig uppdatering men jag försöker njuta så mycket som möjligt av den sista tiden av mitt sommarlov. Hoppas ni förstår. Ha en bra kväll!


No, I'm not a nerd



Nörd? Nejnej!

a red piece in the picture makes it all look more serene



Tights h&m, skor converse, klänning laredoute, kofta cubus.

You can't see the wind but you can feel it


En mysig kväll igår med folk. Vi var först i min stuga och bygänget droppade in och ut. Sedan gick vi ner och såg på film hos grannarna, vid tvåtiden gick vi tillbaks till stugan och fikade och hade mysigt. Bilder kommer senare! Nu ska jag svara på några kommentarer!

You could just take a walk


Idag har jag umgåtts hela dagen med denna sötnos! Vi har traskat runt i stadens alla hörn och Rikard fick även med sig denna dösnygga blåa mössa!

Ikväll funderar jag på att anordna en tjejkväll
, vi får se om jag lyckas få med mig tjejjerna bara. Nu ska jag rensa bland mina skor!

The taking of Pelham 123


1, Kofta Cubus, Klänning Laredoute, skor Converse, tights H&M
2,Vi såg
linje 123 kapad
3, Mina söta vänner Louise, Tobias och Rikard.
4,Fler söta vänner
5, min söta vän Linnea

Härlig kväll med bio och trevligt folk. Jag fick träffa Louise som jag inte träffat på ett tag, gud vad jag saknat henne! Så nu har jag bestämt att jag ska ta och hälsa på henne i hennes nya lägenhet till veckan. Just nu sitter jag hemma hos älskling och vi ska se film strax, så ha en trevlig natt. Sov gott!

Linje 1 2 3 kapad


Första bilden jag tog med min systemkamera. Oredigerad.

Ikväll ska vi på bio! Hela gänget. Det kommer bli mysigt tror jag. Vi ska se Linje 1 2 3 kapad. Har någon sett den? är den bra?

Some things cost more than you realise.


Underbara The Killers i samband med UNICEF, en låt om hur kvinnor och barn säljs som sexslavar. Hemskt! Låten heter Goodnight, travel well och den är verkligen berörande!

I'll try to fix you


I helgen har min lillebror spelat fotboll. Cup för fullt. Så helgen har bestått av att umgås med fina vänner, bada, sola, äta god mat på resturang tillsammans med familjen och såklart varit med Rikard. Härligt!

 
älskade coldplay.

The runway edit


Elle, köpt i London.

Idag har det varit en perfekt sommardag! Det har varit cirka 27 grader i skuggan. Dagen startade med att jag umgicks med finaste Rikard och tog sedan en promenad till affären med Lisa där vi stoppade i oss massa onyttigheter så som glass. Men vad är sommar utan glass?

Nu ska vi grilla, pappa är här på besök nu! Tjingeling!

It's coming closer



Tights med nitar H&M, skor Primark, Linne H&M, jeansjacka Åhlens.

Nu ska jag på en festival kallad drakbåtsfestivalen. Vi får se när jag kommer hem, men ni lär ju höra av mig senare idag. Hejdå söta läsare!

I wish I could fly


Idag håller jag på och målar husväggar och pelare för fulla muggar! Inte det roligaste, men ikväll ska jag kanske in till stan och gå på konsert. Vi får se hur allt blir, vad ska ni göra idag?

New things


Detta var det jag fick med mig hem idag. Ett par leggins med nitar från H&M och ett linne från H&M. Värmebeskyddande och UV-skyddande lotion till håret, saltvattenspray, en deodorant och en hårspray som luktar underbart!

My shoes have the color some may call brown and some may call beige.


Tisha Primark, Skor Primark, klocka Esprit.

Idag har jag shoppat lite. Visar er sedan! Nu saknar jag sötnosen.. Samtidigt som jag sitter och funderar på om jag ska spela in ännu en cover, har redan spelat in 2-3 stycken idag nämligen.. Det här rullar ju på.

Ipod's


För ett tag sedan gick min käraste ipod sönder. Det var en sorglig dag. Jag menar hur överlever man utan musik? Så nu har jag ingenting att lyssna på när jag är ute och går. Därför måste jag snarast införskaffa mig en ny. Men vilken färg tycker ni är finast? Jag funderar på lila.


Where are you now? When I need you the most. Why don't you take my hand? I want to be close.



Where are you now
When I need you the most
Why don't you take my hand
I want to be close

Take my hand and walk with me

Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light

So take my hand and walk with me
Show me what to be
I need you to set me free

Where are you now
Now that I`m half-grown
Why are we far apart
I feel all alone

Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light

Where are you now?


Justin Bieber, Where are you now? Underbar kille!

Hittade denna underbara låt när jag läste denna blogg. Om du inte gråter när du läser bloggen så gråter du när du hör denna låt samtidigt som du läser.

Bloggen handlar om Therese Johansson Rojo. En tjej som blev mördad på en fest i juni. Hon var lika gammal som mig och det gör nog så att jag tycker det är ännu mer känslosamt. LÄS BLOGGEN!

Love the planet



Tygpåse Skor Primark

Nu far jag till Linnea, vi hörs!

We're flying high over the city and we're looking down upon the poor people who never experienced real love.



Här är ett av de fyra par skor jag köpte i London. Så nu är jag rik på tygskor iallafall, tror jag ska visa er min tygsko samling någon dag. Nu ska jag ut! Vad ska ni göra idag?

You are, without doubt, exactly my brand of heroin.


Har varit ute och gått med en söt vän nyss. Vi hade picknick med kladdkaka och jordgubbar, kan det bli mer somrigt? Nej inte i mina ögon. Jag älskar sommaren! Vintern kan slänga sig i backen! Ikväll kommer föresten sötnos hem! Hur bra? Riktigt bra!

We're all like a family and it's hard to let go


Nellie ville vara med och posera.
Solglasögon Skor Linne Primark, Skjorta Gina Tricot, Shorts Bik Bok

Gårddagen var rolig! Vi bastade hemma hos Linnea och umgicks sedan med killarna. Det kan ha sina fördelar att bo i en liten by, och det är att man kommer varandra så mycket närmare. Det är iallafall min åsikt. Alla kan umgås och bara vara. Ja det är sommar det.

Why do people always have to hurry?


Nu ska jag iväg igen. Vi ska basta hos Linnea och sedan sover jag hos Lisa igen (ovanligt?). Så vi hörs imorgon! Ha en fin kväll!

London Pics part 3




Bilder från London Eye. 3. Saker man måste ha för en lyckad flygresa,

I
går hade jag en trevlig kväll. Jag och Lisa grillade med min familj och sedan for vi och träffade de andra. Sedan drog jag och Lisa oss hemåt och vi fick följe av Linnea en bit. Imorse när jag tittade ut såg jag dock att det regnade. Vid tvåtiden bestämde jag mig för att cykla hem, lättare sagt än gjort..
Det öste ner och när jag kom hem såg jag ut som en dränkt katt. Men sånt är livet. Vad ska ni göra nu ?


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: