Last night a brand new chapter

Bali, -'15

Livet. Sedan vi senast hördes har jag hunnit bli hela två år äldre och massor har hänt.
 
År nr 1. Jag sa upp mig från mitt jobb i Sundsvall och lämnade min perfekta lägenhet bakom mig. Flyttade till Oslo och fick heltidsjobb på en gourmetrestaurant som bookingansvarig där jag planerade alldeles för perfekta pars bröllop och bossiga chefers spårade firmafester. Bodde i ett kollektiv med tre andra, betalade alldeles för mycket i hyra, delade rum med en dansk som jobbade kväll- och nattetid samtidigt som jag hade ett åtta-till-fyra-jobb.
 
Hängde mycket på ølhak på Grünerløkka med min fina vän Amanda och spenderade så många kvällar i Frognerparken. Gick på champagne- och vinprovningar och lärde mig massa fina ord om franska viner och norska öltyper.  Festade alldeles för många söndagar och alldeles för många fredagar. Men är det inte det som är charmen? Hur allt kan förändras över en dag. Ena dagen bor man i sin egen lägenhet i Sundsvall, andra dagen på andra sidan norden på ett helt annat ställe med helt andra människor. 
 
År 2 kan vi ta senare. Så länge kan ni lyssna på denna norska grupp som jag ganska nyligen upptäckt och som redan får mitt hjärta att slå lite snabbare. Kram!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs