HEJDÅ OSLO/ NORWAY


En söt liten krabat från zoo:et i Budapest.

Haloweenandet gick bra, det blev dock inte så mycket godis till de små, men de fick godis när de kom hem så det ordnade sig. Har ätit massor av god mat ikväll och småtittat på idol. Nu ska jag packa lite och sedan ska jag sova, för imorgon bär det av hem till Sverige!


DAG TRE I KRAKOW





Dag tre i Krakow badade vi på ett äventyrsbad, åt mat och shoppade en del. Jag shoppade bland annat dessa snygga ringar! Angående bild tre, så är det faktiskt glass och inte spagetti. Visst var det coolt? =)

På kvällen tog vi nattåget till Budapest.

RUSSIAN ROULETTE- RIHANNA


Jag fick nyss den här mumsiga frukosten på sängen. Det här hotellet är grymt bra!

Idag ska vi åka på ett zoo här i Budapest och så ska vi kanske ta en båttur på Donau. Ikväll vid cirka 5-tiden går vårat flyg hem till Oslo! Så ikväll kommer jag lite närmare Sverige.




Rihanna
har gjort det igen! Hon har kommit ut med en ny grymt bra låt! Ett plus i kanten är ju att det är min älskade Ne-yo♥ som gjort låten!


BILDER FROM KRAKOW DAG TVÅ + UPDATE FROM BUDAPEST

Här har ni bilderna från Krakow, dag två. Vi var i Auschwitz, det var sorligt och många grät.




Me and Victor


Mumsig efterrätt!

Idag kom vi till Budapest med nattåget. Idag har jag shoppat en del och ätit massa god mat!

KRAKOW DEL ETT


En gata i Krakow


Scaryyy..


Vårat kök i lägenheten


Resturangbesök!


Krakow at night.

Nu la jag ut lite bilder från den första dagen här i Krakow, alltså i söndags. Bilder från igår får ni vid ett annat tillfälle. Idag är sista dagen här i Krakow, ikväll tar vi nattåget till Budapest och vi stannar där tills på torsdag eftermiddag då vi far hem! Ha det bra hemma i Sverige, saknar er!

UPDATE FROM KRAKOW

Hejsan svejsan! Jag lever här nere och vi har fått en stor och snygg lägenhet som vi bor i. Tänkte lägga ut bilder om en liten stund. Idag var vi i Auswitch(stavning?). Nu ska vi ut och äta middag, vi hörs senare!

HEJDÅ

Nu drar jag iväg till Krakow! Jag är där tills på Tisdag/Onsdag då jag åker vidare med nattåget till Budapest. Jag ska försöka hitta internet där nere så att jag kan uppdatera, men om inte, så vet ni var jag är! Hejdå

Kommer hem torsdag.

LOVE LOVE LOVE




Dagen har idag spenderats vid tvn och, trots min sjuka, har jag varit en snabb runda på stan och fått med mig lite fynd hem. 3 par tights. You always need that, right? Ett par gråa, ett par bruna och ett par blåa sammetstights.

Ja, så nu är jag stolt ägare till ett par sammetstights! Fy så snyggt det är! Jag är kär tror jag. Fick förresten också tidningar idag, som jag brukar få av min farbror när jag kommer till Oslo. Och idag var det ju toppen eftersom båda tidningarna handlade om RPattz!

Jag lever!

Hej bloggen! Jag har inte dött! Men förlåt för den alldeles förskräckligt dåliga uppdateringen. Jag har varit väldigt sjuk den här veckan och har inte orkat sätta mig vid datorn för att blogga.

Jag har iallafall lyckats sätta mig på tåget mot Stockholm nu! (Vi ska sedan byta till Oslo tåget). Igår trodde jag nästan att jag skulle behöva stanna hemma. Men vi har iallafall nyss passerat Söderhamn!

En god nyhet är förresten att jag lyckats få tag i en twilight+ new moonkväll biljett nu! Jag är så glad så att jag tror jag spricker. Kan berätta mer senare. Nu ska jag vila!


NEW CONVERSE


Nu har nya converse lanserats.

Vad tycker ni om de nya conversen? Jag gillar speciellt de översta paret. Snyggt!


HÄNDELSERIK DAG


Hej bloggen! Det känns som om jag bara lägger ut bilder på godis och glass. Haha. Men det speglar väl hur jag är antar jag... Haha. Jag är sjuk och sliten om ni undrar varför jag är så förvirrande.

Idag har jag iallafall haft två håltimmar, gått på stan med Nadja och Jenny, åkt till Rikard, lagat mat, åkt till Lisa och varit med henne, åkt tillbaks till Rikard, gått på gården och träffat mer folk, åkt moped hem...

Och nu fryser jag, så nu ska jag ta en varm kopp te och en macka och sedan sova! Puss.

SÅNT DÄR VACKERT



Jag tycker alltid att dom har såna slående vackra bilder i Bikboks kampanjer. Dessa bilder var inget undantag! Jag tycker dom vara ruskigt VACKRA, COOLA, INSPIRATIONSFULLA, LEVANDE! Ja, dom är underbara helt enkelt. 


GOSSIP GIRL


Ikväll kör Gossip Girl igång igen! Klockan 19,00 är det dags! Ska ni se det?

SPANGLE SPANGLE SPANGLE



Jeans Ginatricot, Paljettunika H&M.

LÖRDAGSMYS



Hej bloggen! Idag har jag och min familj målat om hela stugan! Så nu ser det jättefint ut där med nytt golv och nymålat! Nu är jag hos Rikard och funderar lite över vad vi ska hitta på. Just nu äter vi pizza, vilket är gott!

DUMLE, SNICKERS, SURA NAPPAR, NAPPAR OCH SURA BLÅBÄR.


Äntligen FREDAG och godis! MUMS, MUMS! Dagens planer är att äta ute och sedan se fim med söta vänner, om allt går som planerat. Vi hörs sedan!

DRAMA-DAY



Skor Primark, Jeans Ginatricot, Tunika Cubus.

Hur tycker ni resultatet med skorna blev? Nu när ni får se det "in real life".Om du inte fattar, skrolla ner några inlägg.

Idag har jag ätit på Sibylla(onyttigt i know!), flängt runt lite i stan, varit på tårtkalas i skolan där alla linjer gjort en egen tårta, gymmat i skolan och slutligen testat skor massa grymma skor! Och nu..

..ska jag sova! Sov gott!

VECKANS HISS- MONDAYTOSUNDAY



Kolla vad söta Marie skrev i sin blogg idag. Jag blev så himla glad när jag såg det ska ni veta! Det är sånt här som gör att man älskar att blogga! <3 Ni är så söta, älskade läsare!

Historia


Idag hade jag sovmorgon vilket var skönt! Nu sitter jag på historian, vilket jag önskar att jag inte gjorde. Nu har jag dock idrott strax. Hejsvejs!

NEW HEADER


Lagt märke till min nya header? :)


SOMETHING DIFFERENT



Uppi all min förtvivlan och letan efter mina leopardsnören (som jag ännu inte hittat!) så kom jag på att jag kunde byta ut de vita snörena i de vita skorna och sätta fast dom i de lila skorna, och tvärtom. Vad tycker ni om resultatet?

I'M HUNGRY.


Skor Skopunkten, Kavaj H&M,Shorts H&M, tröja Monki.

Jag är hungrig! Nu vet ni det.

CRAVINGS


Okej, det blev ett till inlägg. Visst är koftorna snygga?


LOOK AT THE EYES



Relaxdag utan teater. Var så trött så jag orkade inte med teatern idag. Nu är jag istället hemma hos Rikard och snart börjar Desperate Housewifes. Sov så gott sweethearts!

I LOVE THE COLORS


Höstigt. Jag älskar verkligen alla färger på hösten. Det är så underbart med alla löv som skiftar i orange, rött och gult. Underbart!

I WAS JUST GETTING USED TO AUTUMN AND THEN WINTER ARRIVES?



Pics.

Just som jag börjat få höstkänsla. Vad tror ni händer? Jo jag ser dom första snöflingorna utanför fönstret. Jag kom också på att idag för ett år sedan for jag till Turkiet och låg där och solade och badade. Varför kan jag inte få åka till ett varmt land nu med?


WHAT COMES AFTER SUNDAY? ANSWER: MONDAY.






Hej bloggen! Såhär ser jag ut idag. Väst, Mammas gamla. T-shirt H&M. Tunika, Zara. Skor, Skopunkten. Halsband Six. Armband, H&M.

Nu tillbaks till att skriva en analys. Drygt!

DO GHOSTS REALLY EXIST?


Fashiontoast.com

Verkar inte den här bilden lite spöklik? Det tycker jag iallafall. Apropå spöken, så har jag nyss fått reda på att vårat manus ska handla om spöken och att premiären går av stapeln den 16 april 2010.

Tror nästan jag ska fixa ihop en spöklik-fotografering med någon söt vän de närmaste dagarna. Skulle vara ganska roligt! Vad tycker ni? Tror ni på spöken förresten?

SUNDAY'S OVER



Hejhej. Ikväll har jag gjort massa läxor. Är inte riktigt klar med alla, men nästintil så! Nu ska jag se film, sedan sova. Vi hörs imorgon sötnosar!

WHAT A SUNDAY


Tröja, Ginatricot. Halsband, Six.

Här kan man se lite av mitt hår iallafall, och mitt försök till att locka håret, vilket misslyckades totalt! Mitt hår gillar inte locktänger tror jag..

Idag har jag ialla fall spenderat dagen med att se på Grey's Anatomy och tagit det lugnt, så som en söndag ska vara. Just nu sitter jag och försöker göra några läxor, men det går segt för dom är så sjukt tråkiga. Fast, vilka läxor är roliga egentligen?

TONIGHT


Hej bloggen, nu är jag hos Rikard. Vi ska dra ut nu och träffa lite folk, sedan hem och kanske se film. Mysikväll. Men vi hörs sedan.

GIRLS THEY WANNA HAVE FUN




Hej igen!
Nu har jag spenderat nån timme till att försöka locka mitt hår, lyssnades på DjClabbe såklart! Resultatet? Tja, sådär. Ni får se senare hur det blev.

Nu ska jag dra på mig någon supertjock jacka, varma vantar och mössa för att bege mig ut i det kalla vädret för att gå till bussen. Vi ses senare sötnosar! :)

GIVE ME YOUR INSPIRATION



Tänk så mycket inspiration man kan få från lookbook.

Gårdagen bestod av idoltittande och filmmys hemma hos mig. Idag ska jag dock ta mitt pick och pack och fara in till den stora staden( haha, stor till skillnad mot min lilla by!) för att umgås med söta människor.

YUMMIE YUMMIE


Kladdkaka är gott. Speciellt den man gjort själv. Mums!

I DON'T KNOW WHAT TO DO


Oredigerad bild.

Goddagens! Just nu är jag hemma och funderar lite över vad jag ska hitta på ikväll. Vet inte om jag har pengar så jag kan följa med tjejerna på bio eller om jag helt enkelt ska vara hemma och ta det lugnt? Eller ska jag fara till Rikard och vara med honom? Hmm..

Pimp your shoes


När jag tittade in hos Lisaplace häromdagen så såg jag att hon pimpat sina converse med leopardsnören. Det gav mig lite inspiration och jag har faktiskt ett par leopardsnören liggandes hemma! Så varför inte testa och se hur det ser ut? Ni kan få se senare ikväll hur det blir, (om jag nu lyckas hitta snörena!)

THIS HEART, IT BEATS, BEATS FOR ONLY YOU. MY HEART IS YOURS.


Sweatheart <3

Samhälledagen gick bra! Vi fick lära känna nytt folk och leka massor av lekar, helt okej, bättre än lektioner iallafall.

Idag har jag och sötnos också varit på bio. Vi såg Prinsessa. Eller rättare sagt var det väl jag som tvingade med honom på den. Haha. Sedan gick vi på Barista och fikade. Men nu ska vi se på Grey's och sedan sova, vi hörs imorgon!

I WANNA STAND UP, I WANNA LET GO. YOU KNOW, YOU KNOW. NO YOU DON'T, NO YOU DON'T.





Modeller: Jag och Mantha.
Foto: Jag, Mantha och Linnea.

Fick bara sådan lust att visa er korten ifrån 11 Juni -09. Vi knäppte nämligen en himlans massa kort som ni kanske kommer ihåg, innan vi for till balen. Här är några iallafall.

Nu ska jag fara till skolan för att ha samhälledagen, jag skulle egentligen haft sovmorgon till 10,10. Men jag får iallafall sluta tidigare idag. Ha en bra dag!


MONDAYTOSUNDAY DRESSES


Såhär såg MONDAYTOSUNDAY ut idag. Jeans-Ginatricot, Linne-Primark, Skjorta Vila.

Sov gott!

LOOK INTO MY EYES AND TELL ME YOU MEAN IT.


Har precis sett klart Buffy the vampire slayer på tv400. Jag älskar Buffy har jag kommit på! Fick förresten hem Grey's Anatomy säsong 1+ Dirty dancing idag. Så gissa vad jag ska göra ikväll?

GALEN


Idag är jag inte lika pigg som på bilden här ovan. Jag är sjuk, fast jag är ändå på skolan. Men ikväll när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig för att se på film. Nu har jag matte, pusshej!

PARAMORE- MY HEART.



Såhär ser min nya bakgrund ut i mobilen.

Idag har jag varit fullt sysselsatt hela dagen. Jag har tränat på gym med Jenny, gått på teater, ätit massor av goda hemgjorda vårrullar och sett på Desperate Housewifes. Nu ska jag och Rikard baka chokladbollar lite snabbt och sedan sova!
Så vi hörs imorgon sötnosar!

Lyssna! ;

ALLT-ÄR-UPP-OCH-NERVÄNT-IDAG.


Victoria.hu Bild på Budapest.
Ska till Budapest på lovet+ Krakow=Toppers!

Hej på er! Just nu sitter jag på Samhällslektionen och har historia.
Jag sitter vid datorn och äter godis som jag fått av Nadia, how fucked up? Allt-är-upp-och-nervänt-idag.

My ring


Hej, sitter på skolan just nu= inga nya bilder.
Idag ska jag och Jenny träna och sedan far vi till teatern. Nu har jag svenska. Tjingeling.

IN THE WATER




Foto: Lisa U
Modell: Eveline H

Gud, vad jag lägger ut sommar-bilder hela tiden, skärpning! Men sommaren 09 var så underbar så kan man göra annat än att längta tillbaka? 
Jag kanske borde ta mig ut för att fota lite idag, så att bloggen får lite mer höst-feeling. Eller vad tycker ni?

Bloglovin

bloglovin

 

    Lägg gärna till mig om ni gillar min blogg!   


Jag är kär


SNYGGA!?

Hej, just nu sitter jag i skolan och ska göra ett grupparbete om 1450-1520 talet. Det är ingen lärare här heller. Om jag inte haft detta sega arbete hade jag fått sovmorgon ända tills klockan 12,05. Men jag ska inte klaga, 10,10 är inte så illa.

LET'S SEE WHAT HAPPENS


Hej bloggen. För tillfället mår jag lite bättre, men har fortfarande väldigt ont i örat. Kvällen har bestått av tv-tittande och snart ska jag och sötnos åka till stan och sova hos honom. Ikväll blir det kanske bakande eller ett cafebesök. Vi får se vad som händer.
Puss.

Camilla i Idol gör fiasko, igen.


Stackars tjej!

I AM SICK AS USUAL


Tröja H&M,skor H&M, jeans Ginatricot, Ring H&M.

Hej!, jag är sjuk, som vanligt. Därför ska dagen spenderas med sötnos. Jag ska se repriser av Idol och ikväll blir det top model. Vi hörs senare sötnosar!


SUMMER! Why didn't you stay here with me?


Lisa i somras.

Just nu hamras det för fullt här i stugan. Det håller nämligen på att läggas nytt golv, från ett fult rött till ett ljust brunt trä golv. Superfint blir det!
Snart kommer sötnos hit, saknar honom!


MY MAILBOX


Idag har jag varit med Lisa och vi har spenderat hela dagen till att se på Buffy the vampire slayer. Just nu är jag hemma och fixar lite och lyssnar även på Clabbe som DJ på rix fm! Ska till stugan strax eftersom pappa är här.

Har även beställt hem Grey's Anatomy säsong 1 och dirty dancing idag. Så vi får hoppas att det hoppar ner i brevlådan till veckan! Hejdå.

Pink glasses




Dagens outfit.
Kavaj Norham, armband Lindex och H&M, Halsband BikBok, Hatt H&M, Tunika Cubus.

Nu kom Rikard, Lisa och pappa på samma gång. Haha, vi hörs senare!

All these things that I've done


Jag kände mig bara tvungen att lägga in när Tove sjöng All these thing I've done (med The Killers). Grym tjej! Jag vill också vara 16 och ha sån egen personlig stil.

W-O-N-D-E-R-F-U-L.


Hej bloggen! Just nu sitter jag i Victorias lägenhet, mysigt! Vi har idag gått till sidsjön och handlat mat. Vi har ätit pizza tillagad i ugnen, godis och apelsiner! Mums.

Såg ni förresten Tove i Idol? W-O-N-D-E-R-F-U-L! Hon sjöng en av mina favoritlåtar + hade grym stil! Till Idol finalen säger jag bara!

what I'm wearing today


Tröja Ginatricot, Skor Skopunkten, Väska H&M, tights H&M.
Såhär ser jag ungefär ut idag. Ikväll ska jag vara med Victoria, mysigt värre! Vi hörs på skolan!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: