Swosh

 

 

 

En liten summering i mini-collage-form. Månaden har inneburit läsande, födelsedagskalas, musicerande och massa annat gott.

Hej finisar! Senaste tiden har sprungit förbi och nu är det snart december, en av de mysigaste månaderna på hela året! Myysigt.


i en gatugränd i paris

 
Detta kan vara något utav det bästa jag sett! Det är en show som heter "take away show" och går ut på att kända musikanter spelar på lite random ställen. Finns bland annat med Phoenix, Bon Iver, Ben Howard och Mumford. I videon ovan försöker de först översätta "awake my soul" till franska för att sedan gå runt i en gatugränd och spela musik.
 
Jag är helt förälskad i mumford and sons nu och att se detta var guldtoppen på denna regninga söndag! Lyssna och njuut! Puss finisar.
 

anything to make you smile

Godkväll finisar! Idag har jag umgåtts med lillasyster och fikat med farmor, farfar och kusinerna. En riktig mysfamiljedag! Bara för att jag är så snäll ska jag nu dra till flygplatsen för att hämta min pappa och bror. Jag är för snäll, ehh, har inget liv över huvudtaget. Regnar ute gör det också. Nejdåå, livet är bra! Speciellt med gammal fin musik som väcker gamla härliga minnen till liv. 
 


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs