EN LITEN ANING TRÖTTT

HEEEEJ! Jag är liite trött sådär. Hoppade upp ur sängen 5.30 imorse, gick till bussen och nynnade på Markus Krunegårdlåtar, halvsov på bussen, kom till skolan och fick scones. MUMS! Sen var jag liite elak, inte snällt!


Annars idag har jag varit på stan med Mantha, flugit runt som ett litet flygplan och varit trött som en dåre. Okej, ska nog sova nu innan alla ni trogna läsare döör. Övningskörde gjorde jag minsann idag också! Woho. Gonatt.


TOMORROW


Hej! Sitter och längtar tillbaks til värmen och de goda drinkarna i Italien. Jag blir så irriterad över att man inte ska kunna ha shorts utomhus. Det är ju ändå augusti. Vad hände med vädret?? Solen bara sprang ifrån mig och jag hann inte springa efter.

Nu borde jag kanske fundera på att gå och lägga mig. Nollningsveckan har kört igång, så jag måste ju inbefinna mig på skolan när de stackars 94orna är där. Klockan 6.45 går min buss, åh vad roligt!.. Vi hörs imorgon sötiisar.♥

A NEW COMPUTER



Kolla vad jag fick idag!! En skoldator! Wohooo. Den är superbra! Nu kommer jag ju kunna sitta och blogga på skolan, supercoolt!

OMG CAT


HAHA. Häromdagen när jag var med Jenny och vi satt och såg på tv så kom helt plötsligt den där katten fram. Först tänkte jag; va fan gör den?? När vi insåg vad den höll på med höll vi på att bryta ihop av skratt. Är det bara jag som tycker att katten är ursöt?

JEG KALDER PÅ DEG.


Efter att nu ha kollat igenom en del sommarbilder- så inser jag att det är svårt att klä sig speciellt snyggt på sommaren. Det blir mest bara shorts, shorts shorts. Så om jag ska vara ärlig längtar jag liite till hösten. Eller ja, efter att jag köpt nya skor och ny jacka, då kommer jag längta!

Vad gör Eveline idag då kanske ni undrar, eller så undrar ni inte alls, men då är det ju synd för er, för nu ska jag berätta.

Idag har jag ätit världens bästa frukost/lunch/mellanmål med Jenny. Gårdagen spenderades framför tvn, trött och sjuk. Men jag behövde en sån kväll.

Nu ska jag flyga iväg som ett flygplan till stan och tortera några barn, sen ska jag träffa Victoria. Ikväll kanske det blir bio, vi får se! Ha det bra!

Lyssna hääär.

FÖDELSEDAGSMIDDAG










I fredags hade jag grymt roligt hemma hos Jenny med nio andra sköna tjejer. Vi åt god mat, åt massor av efterrätt, skrattade, sjöng för födelsedagsbarnet och hade det väldigt mysigt. Vad vore väl livet utan härliga tjej-födelsedagsmiddagar?

(Angående bild 2 så försökte jag 3 gånger med att få tjejen till höger att inte blunda när jag knäppte, men det gick inte så bra, så jag gav upp, Haha!)

I KEEP DANCING ON MY OWN.


Somebody said you've got a new friend. But does she love you better then I can? Yeah, I know it's stupid, but I've just got to see it for myself - superduperbra text!

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET.




Hej puddingar! Den här dagen har varit väldigt händelserik och bra. Maten på skolan vad underbart bra, jag älskar min nya skol-lokal! Det finns ett jättebra fik, massor av platser att sitta på och maten är underbaaaar. Den nya historialäraren vi fått är också jättebra!

Senare idag har jag tittat på torterade 94or och gått på stan med Nadia. Nu är jag hemma hos Jenny, ska fixa mig eftersom att snart så kommer det en hel bunt med tjejer. Ikväll blir det tjejmiddag för Jenny! Ha en riktigt fin kväll cupcakes, pussssis!

EN HELT NORMAL DAG PÅ SKOLAN.




Lite sköna bilder från idag.

Vi har sjungit för Jenny på en buss, tokat oss på stan, hängt på skolan och det roligaste idag var när Olle skulle beställa kaffe i fiket. Hon som jobbade där var utländsk och sa: Vill du ha täskä? Olle fattade inget och jag förklarade. När vi sedan gått därifrån sa han att han trodde att täskä var typ arabiska för grädde. HAHAHA.

Nu när jag kommit till Jenny ska vi baka cupcakes, se filmer med Robert Pattinson och bara mysa på. Blir superduper! Grattis ännu en gång sötnöt!

B-DAY.


Fjädrisar- H&M, kavaj och tröja Monki.
Vad äre för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Jennys födelsedag!! (Lotta på bråkmakargatan-nostalgi). Grattisgrattis!

Idag ska jag ut och handla lite med mami, kanske ett par nya skor, hoppass! Efter det drar jag hem till Jenny och förstör hennes hem. Hihi. Hejdå.

RANDOM PICS.



Hej sötnötar! Dagen har varit braa. Var på skolan, fick sluta tidigare, for hem och vilade eftersom jag fortfarande är förkyld! Efter nån timme for jag ner till stan igen, fick höra av en 23-årig kille som jobbade på pressbyrån att mina ringar var snygga och han undrade vart jag köpt dom, jaja okej.

Sen for jag till Linn och föreningen åt pizza, pratade, skrattade och hade det mysigt. Vi planerade även lite hemlisar.

Tog senare bussen tillsammans med Lisa till bussnavet, hängde lite på hemköp och tog bussen hem. Nu har jag packat klart, denna helg ska jag bo hos Jenny som fyller år imorgon! Grattis sötnöt. Puss och Godnatt!

BEAUTIFUL LIGHTS AND BEAUTIFUL HOUSES


Castellamare del golfo, Sicily.

Imorgon kommer bli en väldigt händelserik dag. Första lektionerna drar igång, och massor av andra spännande saker händer. Får träffa nya lärare och vänner jag inte sett på hela sommaren. Imorgon drar skolan igång på riktigt! Och ärligt talat så känns det helt okej, att få komma in i rutinerna igen. Det känns bra!

Sovdags! Godnatt.

WHAT WOULD I DO WITHOUT YOU?




Första skoldagen avklarad! Efter skolan kilade jag runt på stan letandes ett snyggt silverkors, men jag hittade inget sorgligt nog.

Efter det så tog jag bussen till Lisa och spenderade några timmar där. Vi myste på, fikade och skrattade. Var ju över tre veckor sedan vi träffades sist! 

Nu sitter jag hemma och tittar ut genom fönstret och ut på regnet. Det är något charmerande med regn.

TIME FOR SCHOOL




Såhär ser jag ut idag, undra om jag kommer orka gå med klackarna hela dagen? Linnet kommer iallafall ifrån Monki, likaså plånboken som förövrigt är ny, skorna, halsbandet, den vita ringen och halsduken ifrån H&M. Tightsen är ifrån Bikbok, klockan ifrån Guldfynd och den svarta ringen från en butik i Venedig.

Angående bilderna, eftersom att jag alltid lägger ut minst en helt misslyckad bild så kunde jag inte låta bli att lägga ut bild 2. Där ser ni hur misslyckad självutlösaren kan bli ibland!

Nu sticker jag snart in till stan och sedan till skolan! Ha en fin dag sötnosar. ♥

LEFT IT IN OSLO



Just nu är det tre saker som saknas i mitt liv. Min kamera, mitt busskort och min Ipod. Alla dessa saker befinner sig i Oslo. Och jag får dom inte förrän nästa fredag. Busskortet måste jag dock få, så det ska pappa skicka på posten. Smart tjej som glömmer!!

Så för tillfället, och de närmaste två veckorna får ni stå ut med kassa bilder. That's life! Men visst är jag nyttig idag?

YOU MAKE ME FEEL LIKE I'M LIVING IN A TEENAGE DREAM.


Rome, 17/8-10


Don't ever look back.

JAG ÄR DUKTIG.



Idag har jag varit superduktig!

Sprang länge, och när jag kom hem styrketränade jag lite smått sådär. Helt utsliten och svettig. Mums! Men så himla skönt, det här ska bli en vana!

Två bilder ifrån idag. Nu ska jag sova. Imorgon börjar skolan! Jag börjar dock inte förräns klockan 1, helt okej! Sov gott sötnosar. Pusspuss.

SHOPPING IN ITALY




Här är några av de fina saker jag köpte i Italien.

En långklänning med fin urringning, en superhäftig disneypyjamas, ett par snygga skinnshorts, två par solglasögon, en snygg svart ring och ett par lila fjäderörhängen.

TURTELDUVOR FLÖRTAR


Hej mina apelsiner! Idag har jag ränt runt på stan, träffat några nyblivna ettor. Träffat några andra vänner, varit på möte, snackat skit. Druckit en stor kopp varmt te på Waynes(JA JAG BRÄNDE MIG SÅKLART!!) och sprungit runt ännu lite mer på stan iförd en blå rutig skjorta och min nya snygga vita t-shirt med svarta ränder. ASSNYGGT! Duvorna på stan kollade in mig..

Nu är jag duktig och hurtig, ska ut och springa. Jag ska nämligen bli en riktig heting från och med nu. Eller.. så ska jag bara försöka få upp min kondis. Okej, nu ska jag kämpa för att ta på mig joggingskorna. Hejdå.

MY DAY, HELT OKEJ




Packade, for in till city, sprang och köpte cupcakes. Helt okej! För fy vad goda dom var. Efteråt kände man sig mätt och onyttig som satan, men gud så gott det var!

Och dumlemuffinsen var faktiskt god även om den ser jätteäcklig ut på bilden! Haha bara så ni vet. Nu ska jag strax sova i min underbart goa säng här hemma. Det är skönt att vara hemma igen!! Min garderob har saknat mig.

Ska in till stan imorgon och träffa några vänner. Börjar inte skolan förrän på tisdag. Sov gott.

DU BLIR VAD DU ÄTER


Hejsanhoppsan! Allt är färdigpackat, och snart ska vi bege oss in till stan. Dagens schema är: fika, åka tåg, åka mer tåg och åka ännu mer tåg. Härlig dag!

Ska gå in på gallerian och köpa mig en riktigt stor cupcake med massa kladd på.. MUMS! Och imorgon, ja då ska jag ut och springa. Det är inte bra för figuren att vara på semester. Kolla bara hur maten förändrat och format våra kroppar. ILLA DET HÄR. HEJDÅ.

DRESSCODE FROM VENICE.



Såhär såg jag ut när jag vandrade runt i Venedigs gator. Tischan är ifrån Gina tricot, kavajen ifrån Monki, skorna ifrån Primark, glasögonen ifrån en marknad i Venedig, väska ifrån H&M. Shortsen är mammas gamla.

EN DAG PÅ GRÖNAN.






En dag på grönan. Är sliten efter att ha sovit så lite inatt, har skoskav och är utmattad. Men gud så roligt vi hade idag! Åkte massor av roliga karuseller, hade roligt med speglar, såg en snygg Brolle och en duktig Tove uppträda, var med om ett helt sinnesjukt regnväder och hade det allmänt roligt.

Alla stod och lyssnade på rep av sommarkrysset, och så helt plötsligt kommer världens skur utan förvarning. Alla börjar skrika och springa, det skapas kaos. Det var något av det sjukaste jag varit med om! Verkligen.

Nu ska jag se på film med Jenny. Imorgon far vi hem! Lite tråkigt, men ändå skönt! Natti natti.

EN OUTFIT


Sicilien, skinnshorts-H&M(nya!), blus-Bikbok, örhängen-nån butik i Bologna, kavaj-Monki, skor-Converse.

Godmorgon! Jag är trött, men glad. För idag beger jag mig till Grönan! Ska bli superkul. Dock så har jag inte på mig det ovan eftersom att det är superkallt ute och tydligen ska det regna lite också. Men, det blir nog roligt ändå! Nu måste jag kila, ta hand om er.

NIGHTY NIGHT.


Chinos och halsband-H&M(nytt!), skor-Converse (nya!), linne-Monki (nytt!)

Hej gullefjun! Jag är lite övertrött just nu, och jag borde verkligen fundera på att gå och sova eftersom att vi ska upp cirka 8. Imorgon blir det nämligen grönan! HELT OKEJ ÄNDÅ. Har inte varit där sen jag gick i 6:an, så det ska bli riktigt roligt!

Nej, gonatt!

LA STADA



Venedig. Underbar stad.

Godmorgon! Nu sticker jag in till stora staden för att titta på lite mer kläder. Vi hörs i eftermiddag/kväll! Ha en fin dag.

STOCKHOLM STAD


Tröja-Monki, halsband-H&M (nytt!).

STOCKHOLMS AFFÄRER ÄR OSÄKRA. Idag har vi shoppat, ätit mat och vandrat runt i Stockholm stad. Min kamera har dock börjat strejka, så jag har bara en digitalkamera för tillfället att fota med tråkigt nog. Nu ska jag krypa ner under täcket och se lite på film, sedan sova. Imorgon blir en ny dag på stan! Gonatt.

ON MY WAY TO STHLM. HELLO SWEDEN!


Mitt mobila bredband dampar för tillfället. Så bilden ovan var den enda jag kunde publicera. Från Venedig

Men iallafall så sitter jag på tåget nu. Är i Sverige! Klev upp 6 imorse, ingen höjdare kan jag lova! Det är dock värt det, så himla värt det, för snart är jag i Stockholm då jag ska möta upp Jenny som jag inte träffat på flera veckor. Vi ska shoppa lite idag och ikväll ska vi se film, laga middag och bara mysa på! Hoppas ni får en grymt fin dag sötnosar!

DIFFERENT KIND OF PLAITS


Hej sötnosar! Nu är jag lite gladare och mättare. Håller på att packa samtidigt som jag ser på The Vampire Diaries, älskar serien! Testade förresten en ny frisyr idag när jag satt på planet, ni ser den lite halvt ovan. Blev fint tycker jag!

Det är nog bäst att jag packar klart nu, tåget går som vanligt halv 8. Skillnaden är att imorgon hoppar jag av i Stockholm! Tre underbara dagar med shopping, Grönan och Jenny. Kan det bli bättre?

TIRED, HUNGRY, COLD BUT HAPPY.


Bild från scubadiving på Sicilien.

Helt galet trött. Fryser. Är hungrig. Så känner jag mig nu. Men det är ändå så himla skönt att vara hemma i norden igen. Oslo.

Ska äta lite mat nu, sedan packa om. Imorgon beger jag mig till Stockholm för en weekend med Jennypenny. Kommer nog bli ganska så roligt, eller vad säger du Jenny? Hejsvejs!

THIRTY DEGREES, NINE A'CLOCK IN THE EVENING

Hej snyggingar! Idag dök jag cirka 5-6 meter ner i havet. Det var så himla häftigt ska ni veta!! Jag såg blåa fiskar, åh det var så häftigt, vill gøra om det!!

Fast, när jag kom upp så blev det problem, för mina simfötter hade nämligen varit för småa, men det märkte inte jag. Så när jag skulle ta av mig dom var hela min fot röd, förutom där simfoten hade klämt, där var jag helt kritvit. Sen övergick det till att bli blått. Det var lite smått läskigt, och mina fötter har gjort lite ont idag. Men det ordnar sig!

Nu ska jag ut och kela med hundvalpar och njuta av den 30 graders varma luften här på Sicilien klockan 9 på kvällen. Vi hörs!


Bild från Venedig. Och JAA, jag gillar att peta mig själv i örat.

EN HÄLSNING FRÅN SICILIEN.






Buona cera!
Kan man säga annat än att Italien är helt underbart? Jag skulle kunna tänka mig att flytta hit.

Just nu befinner jag mig i en liten ort nära PalermoSicilien. Vädret är underbart, jag spenderar hela dagarna till att bada, snorkla och sola. Imorgon ska vi dyka med riktig utrustning på cirka 5 meters djup, undra hur det kommer gå?

Dagarna här på Sicilien är underbara, och allt har gått bra, förutom att jag en dag fick solsting och rusade in på en toalett och spydde. Men annars är allt toppen!

Idag hände förresten en rolig sak, vi satt på en resturang, och helt plötsligt vänder sig paret som sitter brevid oss sig om och hejjar på svenska. Under dessa 5 dagar som jag varit på Sicilien har jag inte en enda gång stött på en nordeuropè. Så det var lite roligt!

Nej, nu ska jag sova. Vi ska upp runt 8 imorgon. Usch, nu gruvar jag mig inför dykningen, tänk om jag gör något fel??

Godnatt sötnosar, saknar alla er där hemma supermycket!♥

VENIZE AND FIRENZE


Venize

Boungiorno! Dessa dagar har varit underbart härliga.

Igår spenderade vi hela dagen i Venedig och på kvällen tog vi tåget till Florens. Idag har vi vandrat runt i vackra Florens, ätit glass och shoppat en del. Härligt! Nu sitter jag på ett internetcafè här i Florens och dricker en ananasdrink, supergott!

Imorgon kväll ska vi bege oss till flygplatsen i Bologna, därifrån ska vi flyga till Sicilien. Nu ska jag fortsätta njuta av värmen i Florens, hoppas ni har det bra hemma!

Ciao!

VENICE, FLORENCE, TAORMINA, SCOPELLO, PALERMO & ROME.


Hejdå kära vänner! Nu drar jag till Italien. Venedig, Florens, Taormina, Scopello, Palermo och Rom står på listan. Ska försöka uppdatera nån gång från Italien, men annars hörs vi den 18:e! Ha det fint medans jag är borta! Puss och kram!

FYNDAT PEPPAT OCH JOBBAT

Hej sötnosar! Idag har jag jobbat klart det sista, fyndat massor på rea, packat och peppat!

Om 3 timmar ska vi bege oss till flygplatsen och gud som jag längtar efter att få gå runt i Venedigs gator iklädd bara shorts, att få spana in snygga smycken på olika marknader i Florens, att få bara ligga och flyta runt på Siciliens vågor och att få avsluta semestern i det underbara Rom.



Lila tröja, Svart kavaj och vit tröja Monki. Bh H&M. Allt kostade tillsammans 270 kronor!

INCEPTION


Filmen var hur bra som helst! Det var länge sen jag såg en så bra film med superhäftiga effekter. Har du inte redan sett den? Gå och se den nununu!

Nu ska jag och min lillasyster krypa ner framför Remember me, lite Robertpattinson-mys såhär på kvällskanten. Efter det ska jag sova, imorgon är det dags för Italien!!

VATTENSKIDOR







Gårdagen tillbringades med vattenskidor, grillning och båtåkande. Nu ska jag ut och fixa lite saker, ikväll ska vi se Inception i en stor biosalong och sen ska jag hem och packa, för imorgon far jag iväg till Italien! Längtar!

LÄNGTAN


Good morning sunshines! Kattungarna här i huset är galna, dom springer runt och hoppar på varandra. Tänkte knäppa kort på dom senare, så får ni se.

Fotbollsmatchen igår var förresten jätterolig! Vålerenga vann med 8-1! Arenan var jättehäftig den också, hela 16000 människor var där igår.

Nej nu måste jag skynda mig, ska ut och måla. Sen vid tre ska vi bort, så hinner inte skriva förräns ikväll. Måste packa klart idag också. Bara 2 dagar kvar! L-Ä-N-G-T-A.

MY LAST DAY IN SUNDSVALL



Såhär tillbringade jag min sista sommarlovsdag i Sundsvall. Vi grillade hemma hos Lisa och hade det jättemysigt, senare på kvällen så visade jag och Lisa runt Jenny i vår lilla hemby och många fina minnen återupplivades.


Är trött efter att ha målat hela dagen och nu ska jag på fotbollsmatch! Vålerenga-Start. Vålerenga är ett lag ifrån Oslo för er som inte vet. Så vi hörs ikväll sötnosar.

GATUFESTBILDER

Har inte visat er så många bilder ifrån Gatufesten, so here you go!






The Ark!


Peppade för Teddybears..


Dags för karusell!


Sen ångrade Lisa sig..






Sen blev alla ledsna för att Jennie åker iväg till Sydafrika i 10 månader!

Där fick ni en liten bunt med bilder iallafall. Gatufesten var rolig och jag såg många bra artister. Nu ska jag sätta lite fart, idag ska jag måla staket, fun! Vi hörs senare.

UNGEFÄR SOM GRÖT

'
Just nu känner jag mig ungefär som gröt. Är sjuukt trött efter att ha tillbringat hela dagen i bilen och sedan tagit en joggingtur här i Oslo där vädret förövrigt är ganska fint. Nu ska jag krypa ner framför filmen Valentine's Day och sedan sova, imorgon ska jag upp och måla staket, lär ju gå bra! Natti Natti.

NONSTOP


Godmorgon! Just nu är jag inte riktigt mig själv, för jag är för trött för att egentligen skriva. Men ville slänga upp ett inlägg innan jag sätter mig i bilen som jag kommer tillbringa hela dagen i.

Åker nämligen till Oslo idag. Så vi hörs inte förräns ikväll, men ha en riktigt bra dag!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: