SUNGLASSES MAKE MY DAY.


Vet ni en annan sak än skor jag älskar? Solglasögon!! Dessa snyggingar kommer ifrån H&M och kostar 49,50:- Cheap huh?

FYND ÄR BRA.




Gissa vad jag fick med mig hem ifrån bokrean i fredags? Jo, den tredje twilight-boken! 69 ynka kronor! Jag är mästare på att fynda. Jag har redan läst den typ 2 gånger, men har inte den själv utan har lånat den av kompisar.

Nu ska jag äta! Hejsvejs.

SHOES, I LOVE SHOES.


(dna)
Jag-är-galen-i-skor.
Det är typ tre par skor jag skulle vilja köpa just nu.

Aja, för att prata om annat. Igår var jag på våningen med typ 300 andra människor. Det var superroligt ska ni veta! Jag lägger in bilder imorgon hade jag tänkt. Nu ska jag och Rikard äta godis och se på film. Ha en bra kväll!

IT'S GOOD.



Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma och jag ska plocka fram min klänning + mina skor, för imorgon ska jag vara finklädd!

Annars ikväll så ska jag plugga och se på Vampire Diaries. Det går på kanal 6 klockan 8 idag! Avsnitt 4 så glöm inte att kolla! Nu ska jag fixa lite på rummet, vi hörs.

MY FAVOURITE PROGRAMMES.



Att följa en serie tycker jag är en jättebra grej! För då har man nånting att längta till varje dag när det kanske är en tråkig skoldag eller när dagen varit dålig.

Här är några av mina favoritserier iallafall, serienörd som jag ärvilka är era favoritserier?

YOU ARE MY WONDERWALL.



Så härlig låt! NJUUT.

SOMMAR NOSTALGI.



Allt är ifrån Topshop förutom, ringar asos, halsband forever21, converse.

Gjorde ett litet sommarcollage. Jag kan verkligen inte sluta längta efter sommaren! När jag ser alla fina sommarkläder känner jag hur det pirrar i hela kroppen och jag blir liksom glad! Hur känner ni er när ni tänker på sommaren? =)

BRUDENS BÄSTE MAN.



Visst är filmen bra? Jag köpte den i måndags på Hemmakväll för ynka 19 kronor!

THE POP-COLLECTION



Goddagens! Nu har ännu en kollektion av Converse kommit ut och visst är dom snygga?

Idag börjar jag halv 2, sjukt skönt. Så nu ska jag laga en riktig lunch och sedan kolla på Vampire Diaries. Underbart! Vad ska ni göra idag?

SOMETHING SPECIAL.

Still of Paul Wesley in The Vampire Diaries
Still of Paul Wesley in The Vampire Diaries
Still of Ian Somerhalder and Paul Wesley in The Vampire Diaries
Still of Paul Wesley in The Vampire Diaries
Still of Nina Dobrev in The Vampire Diaries

Vampire diaries är verkligen sjukt bra!! Jag kan inte sluta kolla på det! Och visst är Stefan Salvatore/ Paul Wesley snygg? Grymt! Kan han inte flytta in hos mig?Då skulle jag bli glad.


♥ My love for you is strong.



Hejhej. Jag känner mig död just nu. Har precis vaknat för jag somnade på soffan. Jag känner mig så trött nu för tiden, vintern dödar mig. Det är så kallt och jag har varken blogglust eller fotolust nu när det är så kallt ute. Men om ynka två veckor är det lov! Längta.

Jag följer förresten OS slaviskt iår! HEJJA SVERIGE OCH NORGE! Vad duktiga dom varit iår!

Pusshej.

I COULD DIE IF I SAW YOU IN REAL LIFE. YOU ARE SOMETHING EXTRAORDINARY.



Det här bådar inte gott.. ännu en bild på mat eller godis. Haha.

Har ni förresten sett Vampire Diaries? Jag gillar, älskar, avgudar det!! Sjukt bra program, verkligen! Men nu ska jag gå och lägga mig på soffan och dö framför snyggingarna i serien. HAHA. Roligt? NEJ. Underbart? JA!

CUPCAKES WITH HEARTS ON.


Igår bakade jag och Katarina muffins, och det blev typ världens godaste! Mums fillibabba!

FIREFLIES, - OWL CITY.

Igår köpte jag en fin brun/orange pälsjacka ifrån H&M. Jag vet dock inte om jag ska byta ut den mot en svart istället, jag funderar så hjärnan spricker!

Jag har inga bilder just nu så lyssna på världens bästa och härligaste låt istället! Man blir så glad!


BAD BAD BAD UPDATE.


Tjolahoppsan hejsan!
Den här veckan har inte så mycket hänt. Jag har haft teater, jag har köpt en mobil, jag har tagit det lugnt m.m.
Nu sitter jag och försöker göra en filmanalys av filmen "The prestige". Riktigt cool film, verkligen!

Nu måste jag förresten säga till er att jag har inte riktigt samma lust att blogga nu, jag knäpper aldrig kort typ, eftersom att jag har ingen inspiration såhär på vintern, jag går bara och längtar varje dag till att det ska bli sommar och varmt ute.

Så det kommer bli bättre uppdatering förhoppningsvis när det blir lite varmare ute! =) Tills dess får ni stå ut med den här dåliga uppdateringen. So long.

A NEW CELLPHONE.




Idag köpte jag en ny telefon! Min gamla gick ju som sagt sönder, så var så illa tvungen. Den här gången köpte jag en telefon som förhoppningsvis håller längre =) Tycker designen var lite cool sådär, även om min förra telefon var tuffare.

Haha, men iallafall, nu ska jag delta i en OS-fyll-i-tävling som min släkt är med i. TJINGELING!

WISH ME LUCK.



Hejsan hoppsan! Igår kom det trevliga personer hit och vi såg på filmer och åt godis, mums fillibabba! Nu sitter jag och pluggar manus, för alldeles strax ska jag bege mig mot teatern. Vi ska repa ända till klockan halv 5 idag! Wish me luck.

I LIKE SALE TOO MUCH.







Igår var jag och shoppade lite smått, och jag lyckades fynda även denna gång! Är det inte underbart med rea?! Jag köpte en mössa mössa och en stickad svart tröja från Monki.

Idag har jag ännu inga planer, slappa, ta det lugnt, kanske gå en stund på stan, kanske träffa mamma. Who knows?

DINNER FOR TWO, YUMMIE.






Tjenare! Igår och idag har vi haft ledigt ifrån skolan vilket har varit skönt!

Så igår var jag på teater, och sedan lagade jag och Rikard lite middag och såg film. Haha filmen var så himla ful! Har ni sett "snuten i varuhuset"? Hahah, idag ska jag iallafall ta det lugnt, kanske gå ner på stan en stund och allmänt njuta av ledigheten!

GÖRA EN VIDEOBLOGGNING- CHECK.




HAHAHAHAHA. Jag testar på videobloggningsfenomenet, för första och kanske sista gång? Jag kan liksom inte sitta still! Att skriva och sjunga mer är min grej än att prata inför en kamera.. Aja,

Göra en videobloggning någon gång- CHECK!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs



Kontakt: