It feels like heaven

Godkväll! Sedan sist har jag spenderat den mesta tiden på nollning och flytt. Nu är dock nollningen över och flytten kan ta över all min tid. Har invigt en underbart vacker etta med två stora fina fönster och en walk-in-clouset. Bäst av allt? Den är bara min och endast min. Ni kan få se bilder en annan dag fina ni.
 
Igår firade jag fina Frida som fyllde 19 bast. Hon bor numera i Malmö så det var mysigt att få se henne igen. Kvällen bjöds på fina skratt och galna bilder. Hoppas ni får en fin lördag! Vi hörs mer när jag fixat internet i min lägenhet.

2012.09.02Nollningen på universitetet har nu börjat och det är gaalet roligt! Vi fjäskar för att fylla vår skylt med poäng, springer runt på stan iförd skyltarna, har klassfester på en måndagkväll, har fotbollsturneringar och tävlar mot andra klasser dagarna i ända. Studentlivet är underbart!


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs