Bye bye - hi to my new blog

 
Okej vänner. Jag vill återuppta bloggningen, men kommer göra detta på en annan blogg. Om ni vill följa med får ni mer än gärna göra detta genom att klicka här (mmilkshake.blogg.se). Kram på er och hoppas vi ses! 
 

2017-01-03

Koh Lanta, juni 2016.
 
Livet hörni..
 
Jag glömde visst blogga på en stund.. Men det var så mycket som hände att det bara blev så.. Jag kan väl säga att alldeles för mycket har hänt de senaste åren för att kunna summera upp det här utan att ni ska ledsna. Men en sak kan jag berätta, att vet ni i lördags fyllde jag 23 och det var någon som en gång sa att det är den bästa åldern i livet, men det hoppas jag inte, för så bra som jag har det nu vill jag ha det hela livet. Vi hörs förhoppningsvis snart igen. Kom ihåg att leva livet och ta vara på varje liten stund du erbjuds, för det är så bra, bara man tillåter sig att känna det. ♥


Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivsKontakt: