tjugoförsta mars

Är äntligen en fri människa, åtminstone för en helg. Skrev min sista tenta idag på ett tag. WIHO. Att tentaveckorna är klara firar jag med soffläge hela dagen. Har dragit på mig feber och massa otrevligheter. Men det gör ingenting när man har så mycket fint att se fram emot de närmaste veckorna, så som Mumford & Sonskonsert, en resa till underbara Italien med mamma och inte minst att snart, snart kan man springa runt i kjolar och bara ben. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: a n n a

heey!
jag har läst din blogg vääldigt länge nu men måste ha missat din utbildning. vart och vad utbildar du dig till nu? :)
kram.

2013-03-21 @ 18:48:04
URL: http://sweetlights.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com