lördag

Hej fina, fina ni! Har inte haft tillgång till internet de senaste 24 timmarna, men jag har hunnit med mysigt fika med en söt vän, underhållning i form av Django på bion, härlig lördagsspinning med grym musik och dessutom lite pianospel hemma hos familjen i min favoritmyströja. Bra timmar! Ikväll vankas melodifestivalen och sedan avslutas troligen kvällen på favvoutestället i Sundsvall. På det enda stället som duger. (Enda stället som släpper in mig en lördagskväll som denna). Studenstället Kåren såklart! Vi hörs mer imorgon, då förhoppningsvis med lite mer kreativitet. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com