sommaren lider mot sitt slut men livet får en ny början

1.Sommarkväll på landet 2. En utekväll i Köpenhamn 3. Världens vackraste restaurang i kphmn 4. Nattivoli 5. Slänggungor högt upp i luften. 
 
Tiden rusar fram och ibland känner man att man inte riktigt hinner hänga med. Att sommaren redan skulle börja lida mot sitt slut var en förvånande sak. Men jag ser ändå fram emot höstens mörka dagar. Dagar då man, trots att man inte har någon aning om vad som kommer ske härnäst i livet, ändå kommer njuta och ha det sådär himla fint. Kvällar när man kan kura ner sig under en filt med en stor kopp te i handen. 
 
Hösten skrämmer mig inte längre. För några veckor sedan gjorde den det. Jag har alltid haft allt planerat, men nu för första gången vet jag inte var jag kommer befinna mig nästa vecka, eller veckan efter det. Och på ett sätt är det en sådan befriande och varm känsla. För antingen om det blir på andra sidan jordklotet eller i en annan del av Sverige så vet jag att det blir bra på något sätt. Det blir alltid vad man gör det till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com