2012.10.09

Knitted sweater, monki.
 
Vilken fin dag! Ja, inte utanför fönstret, utan mer i allmänhet. Startade dagen med att laga pannkakor till mig själv och städa lite till grym musik. Det är helt otroligt vad många artister som släppt nytt material nu, min spotify överbelastas.
 
I alla fall, för att summera min vecka kort: Ted på sf igår, familjen idag, mys till livemusik imorgon, Oslo på torsdag. Ja, en ganska mysig vecka! Hoppas ni också får en riktigt fin vecka! Tjingeling.

Kommentarer
Postat av: Liuza

åh vilken mysig tröja!

2012-10-12 @ 18:34:50
URL: http://liuzaa.se
Postat av: Sadia

åh, mysig tröja

2012-10-13 @ 15:14:12
URL: http://sadiah.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com