IT'S JUST HUMAN




Såhär kan det sluta när man har en lång håltimme, vilket jag hade igår. Bälten och jacka från Bikbok och tröjjor ifrån Monki. Allt kostade cirka 200 sammanlagt, hur bra? SUPERBRAAA. Nu fick ju min röda baseballjacka sig en kompis också, älskar Redbird/Westhill kollektionerna!

Idag har jag hälsat på alla mina vänner här i Sundsvall, saknar dem alla så otroligt mycket. ♥ Nu ska jag på tjejmiddag med föreningen och lite senare ska jag umgås med några klasskompisar. Detta blir en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Vilken snygg baseball jacka!

2011-01-28 @ 17:05:03
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: Azza

Hej händer:)??

2011-01-29 @ 11:20:02
URL: http://sommarensflickor.blogg.se/
Postat av: emelie

svar: hihi allt bra med dig idag? :)

2011-01-29 @ 11:24:53
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: dani

sv: tack så himla mycket :D Det är kul att jag bara kommer på något att skriva som rubrik när jag ska posta inlägget, så det är egentligen inte särskilt genomtänkta rubriker.. haha... men den grå saken från monki ser mysig ut :)

2011-01-29 @ 12:51:13
URL: http://capturetheworld.blogg.se/
Postat av: Azza

Händer?♥

2011-01-29 @ 15:07:44
URL: http://sommarensflickor.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com