GODKVÄLLER


Godkväller! En gammal barndomsvän kom och hälsade på mig idag, har inte träffat henne på år och dar. Det var awesome-mysigt!! Nu ska jag hänga framför Good luck Chuck, är det bara jag som älskar pingvinerna? Eller när han blir typ stalker? sen ska jag testa några av mina lortiga kläder och efter det, vadå? JO SOVA och drömma om nån snygging. Min drömprins kan få dyka upp i drömmen, tack! och gonatt!

Kommentarer
Postat av: Marielle

tack! Ja visst är dom =D

2010-09-30 @ 23:53:44
URL: http://mariellep.blogg.se/
Postat av: Ebba

Snygga skor!

2010-10-01 @ 07:42:24
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: ida

hej :) vi skrev med varandra för rätt länge sen, hoppas allt är bra? :) klicka gärna in på min blogg och se för/efterbilder från min skönhetsoperation. kram ida :)

2010-10-01 @ 17:06:54
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: Anonym

snygga!

2010-10-01 @ 18:59:22
URL: http://honhannah.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com