CAT, I'M A CITTY CAT.


Mjaaaoo. Lekte lite med slutartiden. Katten ovan har det enorm häftiga namnet Nesta, ni vet som den där fotbollsspelaren. Tufft va?

Nu ska jag fixa mig och dra in till stan för att titta på lite grejjer. Jag hoppas att jag hittar något! Funderar även lite på att fota och baka idag. Vi får se vad som sker.

Imorgon är det farsdag, vad ska ni ge era pappor? Själv ska jag inte ge honom något annat än en gratulation eftersom att han bor i Oslo och det blir ju en bit att åka om jag ska leverera en present till honom, haha. Men nu måste jag verkligen skynda mig, vi hörs senare! Då kommer det ett roligare inlägg.


Kommentarer
Postat av: Natalie

Sv: Det är riktigt mysigt med snö :) Dock har det regnat en massa nu, så nu är det mest snöslask! :(

2010-11-13 @ 13:52:52
URL: http://natayas.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com