KRAKOW VS. LONDON VS. ROME




Ovan ser ni tre av mina favoritstäder. Älskar London med dess underbara shopping och trevliga människor, Rom med dess underbara gator, arkitektur och mat, Krakow med dess öppna torg, goda drinkar och goda mat. Vilken stad i Europa är er personliga favorit?

Kommentarer
Postat av: M I M I

alla tre städerna ser grymt härliga ut! har faktiskt aldrig varit i nån utav dom trots att jag reser oerhört mycket... men jag reser helst utanför europa. har dock varit i kroatien och skottland, älskade verkligen edinburgh!

2010-11-15 @ 13:56:29
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Postat av: Sweet Life Style

ja det var det :)

2010-11-15 @ 16:21:27
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Gabriella

Paris!

Postat av: Emma

Hej vännen,

ber så mycket om ursäkt för att jag inte har svarat på din kommentar tidigare. Har haft det stressigt på senaste tiden, jag har legat sjuk i flera veckor och en massa problem med skolan. Jobbigt. Har bloggat dock lite granna för att hålla bloggen lite vid liv.



allt bra med dig idag?



Puss

2010-11-15 @ 19:16:32
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: FELICIA!

Min favvostad ligger inte i Europa, utan i USA! Det är ett riktigt tight battle mellan NY och Washington. NY är ju så galet underbart med alla skyskrapor och vakra byggnader, men Washington vinner nog ändå bara för att det är så vacker, grått och rent. Vackra hus och välklädda människor. Lite som wall street fast överallt och mycket mer avslappnat.

2010-11-15 @ 23:29:10
URL: http://aicilefs.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com