I CAN'T LET YOU GO NOW.



Jag kan verkligen inte släppa den här bloggen! Så vet ni vad? Jag kommer göra ett uppehåll från denna blogg ett tag, men ta inte bort mig från Bloglovin, för jag kommer komma tillbaka!

Men ett tag framöver kommer jag blogga HÄR! Så om du fortfarande vill läsa om mitt liv, klicka dig in där vetja! Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Jelena

Jag förstår verkligen inte varför du bloggar på två bloggar o.O Fortsätt blogga på den här bloggen men fixa samma design som du har på milkshake bloggen :D<3

2010-04-07 @ 20:12:16
URL: http://jelenajankovic.blogg.se/
Postat av: Ebba

Snygga skor!

Men vrf ska du blogga på två bloggar för?

Liksom vad är det för skillnad på den nya?

2010-04-08 @ 13:21:10
URL: http://ebbagratte.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com