CRAZY TIMES.


Jag ber så xxxx många gånger om förlåt för frånvaron i bloggen. Har helt enkelt inte haft nån blogglust alls. Veckan har varit konstig, på många fler sätt en ett. Jag har haft det hektiskt med massor av prov och läxor, och annat skit. Nu ska jag dock krýpa ner i sängen och längta till bättre tider.

För om 22 dagar fyller jag år! Om 12 dagar blir det ljusare ute. Om 3 dagar fyller min syster år och jag ska på luciavakan. Och om 15 dagar är det julafton! LÄNGTA!

Kommentarer
Postat av: jea

Åh vad mycket kul att se fram emot :)

2009-12-10 @ 09:26:10
URL: http://nonfiction.webblogg.se/
Postat av: Neah

New Moon e såååå BRA !! :D

Och Goood Jul på dig föresten!

Önskat dig något speciellt i jul?Har också en fotoblogg, vi kan ju alltid följa varandra med bloglovin? :]

2009-12-18 @ 14:50:11
URL: http://linnealjungberg.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com