AN ADVENTFUL DAY.Idag har jag varit på teater, ätit god asiatisk mat hos R och sedan åkt hem med Nadia och Jenny.

Vi har fotat, ätit chips och nu ska vi se film! "Baksmällan", "flickvänner från förr" och "Edge of love". Bra filmer tror jag! Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Hej :)

Hej Eveline :) jag har följt din blogg nästan ifrån början och tycker att den är bara suveränt, älskar att du visar vad du har för kläder nästan varje dag :D. Jag har några fråger till dig som jag hoppas du kommer att svara på :). 1. Vart nånstans i sundsvall bor du nu ? 2. Vilken linje går du på? 3. Vad hände med din bästa kompis victoria som du va så mycket med förut?

2009-12-20 @ 02:14:00
Postat av: anna

nice bilder : )

2009-12-22 @ 13:01:05
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

tack vad snällt! =) snyggt med leoprard. Hoppas du får en bra jul! :)

2009-12-22 @ 20:21:28
URL: http://lovisasoderlund.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com