uppfräschande mellanmål

Äntligen känner jag mig lite bättre! Idag har jag orkat göra en del saker, varav en av dem var att storhandla. Så nu är kylen, frysen och fruktskålen fylld med godsaker! Just därför måste jag passa på nu när jag äntligen har mat hemma att tipsa er om (enligt mig) världens bästa mellanmål! 
 
Här pratar vi om finn crisp med keso och avocado. Supergott och nyttigt! Jag brukar dessutom strö över basilikum och pressa lite citron över. Finns inget godare! Något annat som också är väldigt gott och som känns lite mer som dessert egentligen, är finn crisp med banan och kanel.
 
Till detta drack jag en kopp roibooste med mangosmak som jag blandade med lite ingefära. Superbra med ingefära när man är sjuk! 
 
För mig är det väldigt viktigt att äta gott och nyttigt, då jag tycker man mår så mycket bättre och blir så mycket gladare då! Slå igång er favoritlåt, eller en favoritskiva samtidigt, så har ni ett bra break under dagen! Ha en fortsatt fin dag söta ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com