i en gatugränd i paris

 
Detta kan vara något utav det bästa jag sett! Det är en show som heter "take away show" och går ut på att kända musikanter spelar på lite random ställen. Finns bland annat med Phoenix, Bon Iver, Ben Howard och Mumford. I videon ovan försöker de först översätta "awake my soul" till franska för att sedan gå runt i en gatugränd och spela musik.
 
Jag är helt förälskad i mumford and sons nu och att se detta var guldtoppen på denna regninga söndag! Lyssna och njuut! Puss finisar.
 

Kommentarer
Postat av: Rosita

åh vad bra dom är!! fina mumford & sons.

haha, detta är ett sånt himla sent svar, men i alla fall:
det är okej med mig, och nu jobbar jag ett tag tills jag har bestämt mig om jag vill fortsätta plugga. :)

2012-11-28 @ 21:32:51
URL: http://www.fewlix.blogg.se
Postat av: anna

fantastiskt!

2012-11-28 @ 22:49:54
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com