SVAR PÅ LÄSARFRÅGA!

Hej sötnosar! Lite piggare nu än förut, tog en härlig joggingtur, det behövdes verkligen! Nu sitter jag med en kopp te i handen och tittar på det nya humorprogrammet på 4:an.

För någon vecka sedan fick jag förresten en fråga som jag kanske borde ta och svara på. Jag är lite seg när det gäller det här med kommentarer. Men ja, bättre sent än aldrig!

Fråga från Kajsa: fin blogg, & klänning. Jo jag undrar om du vet nån affär där man kan köpa billiga & bra saker så man kan göra egna smycken? :)

Svar: Tack vad roligt att du tycker det! Angående frågan så kan jag ge lite tips. T.ex så kan man hitta tuffa halskedjor, nitar och belocker på Panduro. Här är deras internetsida.
Ännu ett tips är ju att kolla upp vad som finns i den stad du bor i. I många städer finns det ju små butiker som säljer dekorationer till skor, smycken, kläder och m.m.

Hoppas du blev nöjd med svaret! =)


Kommentarer
Postat av: Dragana

Det där var en bra fråga juh! Jag ville också veta sådant! Bra att du svarade i bloggen! :D Ska kolla in den hemsidan!

2010-09-22 @ 22:11:07
URL: http://iseedee.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com