super wallflower geek

Jag har inte gått och begravt mig själv. Jag har inte övergett mina kära läsare. Jag har bara.. haft ett liv, är vad jag önskar att jag skulle kunna säga. Nä, har legat över böckerna den senaste tiden varav den dåliga uppdateringen. Men snart är det över! Annars då? När jag var i Innsbruck så sprang jag på den absolut mest perfekta tröjan man kan ha då man studerar fysik och såna liknande lätta ämnen. Så nu förtiden sitter jag mest hemma och posar med den. Har dessutom blivit så nerkärad i Wallflower att jag börjat läsa boken. Ha det gött!

Kommentarer
Postat av: Elin

åh har nyss sett filmen, måste läsa boken också!

2013-03-20 @ 18:12:16
URL: http://bbaraaelin.blogg.se
Postat av: rosita

åhh boken är underbar. filmen likaså! så sjukt bra.

2013-03-26 @ 20:23:54
URL: http://www.fewlix.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com