we'll run until we fall, then we'll get up again and we'll kick ass

Hej onsdag. Jobbat, tränat, tappat plånboken, hittat den igen. Kört på mönstrat och slappati mitt lilla mysiga krypin. Drömt om stora städer och klickat mig runt på hemnet. Det gäller bara att välja stad och att våga flytta dit man inte känner någon alls. Men vad fan, man lever en gång. Let's go! 

Kommentarer
Postat av: rosita

älskar inställningen om att bara flytta, försöker få lite samma faktiskt! så spännande med nya platser, även om det är läskigt också.

2013-06-24 @ 21:32:21
URL: http://www.fewlix.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Skönt att få slappa.

Svar: Har nu bytt blogg till mmilkshake.blogg.se :-)
Evvie

2013-06-27 @ 21:48:13
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-mail: (Bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback

Hej och kul att du hittat hit!

Mitt namn är Amanda Eveline och jag är en halvnorsk 19-årig tjej som precis tagit studenten och blivit utsparkad från mitt barndomshem. Jag spenderar dagarna i föreläsningssalar, eftermiddagarna i fina klädesbutiker,kvällarna med en kopp te vid spotify i min fina nya lägenhet, helgerna på resande fot med kameran i högsta hugg och nätterna på klubbar tillsammans med fina vänner och fräck musik.

/>
Här får ni en inblick i mitt liv fyllt av fina saker, som varierar mellan rockigt och flickigt. Musik, saker man har på sig, tankar kring livet och vilda bilder. Hoppas ni trivs


Kontakt:
MondaytoSunday.blogg @hotmail.com